banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 23:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Mar 2012, 14:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
LemiGO je napisao:
Pustite covjeka, on to radi od srca :D

Sta "to" Lemi??

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2012, 14:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
NFL fanatik je napisao:
Nego, niko nece da mi kaze - za nekog ko prvi put dolazi u BL - koja mjesta obici da dobijem sliku "Banja Luka u sazetku"??

Ja ti samo mogu reći jedno - ako te budu zvali na neko BRDO kod Starčevice - ne idi! :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2012, 14:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
NFL fanatik je napisao:
Nego, niko nece da mi kaze - za nekog ko prvi put dolazi u BL - koja mjesta obici da dobijem sliku "Banja Luka u sazetku"??

Zbor na Manjaci je idealna prilika 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2012, 14:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
NFL fanatik je napisao:

Ja ti samo mogu reći jedno - ako te budu zvali na neko BRDO kod Starčevice - ne idi! :lol:

Talija - znas kakvo se ovdje automatsko pitanje otvara?? :lol:

[size=85]Kakva si to ti tako losa iskustva po brdu kod Starcevice imala??[/size]

8)

Nadao sam se ostati u ravnici...dosta mi ovih planina oko SA

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2012, 14:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
NFL fanatik je napisao:

Zbor na Manjaci je idealna prilika 8)

To definitivno, ali sta jos?? :D

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2012, 14:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
E moj NFL, vidi se da ne pratiš ostale teme. :lol: (učesnici: Šaja, Muško i ja... naravno i Seven s kokicama) :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2012, 14:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
ne zna šta propušta, u kafani je nabolja zabava!
nemojte me ubiti zbog off-a odoh sama nazad. :)

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2012, 15:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
E moj NFL, vidi se da ne pratiš ostale teme. :lol: (učesnici: Šaja, Muško i ja... naravno i Seven s kokicama) :lol:

Ocigledno....

I sad zalim, zvuci hmmm interesantno 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2012, 15:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Preporucujem ti kafanu pored vrbasa "Deda Luka" :D onako malo tresh, jeftino pivo, imas tu i hranu.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2012, 15:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

LemiGO je napisao:
Preporucujem ti kafanu pored vrbasa "Deda Luka" :D onako malo tresh, jeftino pivo, imas tu i hranu.

Aleja Svetog Save - je li to negdje u centru, ili?

Daj i kakav hotel 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2012, 15:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2010, 11:58
Aleja sv. Save ti je od pozorista prema merkatoru, to dvoje ne mozes promasiti, tu ti je i dvorana borik i hipo banka i atv i balkan invest itd. uglavnom sve upadljivi objekti. sta ti treba tu ?

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2012, 15:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Spacedwarf je napisao:
Aleja sv. Save ti je od pozorista prema merkatoru, to dvoje ne mozes promasiti, tu ti je i dvorana borik i hipo banka i atv i balkan invest itd. uglavnom sve upadljivi objekti. sta ti treba tu ?

E - tu bi mi trebao kakav hotel...ako ima sto blizu...walking distance..poslovno dolazim pa...

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2012, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Talija je napisao:
NFL fanatik je napisao:

nije neko brdo,vec veliko brdo....i slobodno dodji imamo lubrikante raznih vrsta :)

Sta hoces da obilazis u BL?Kafane,pabove,restorene?

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2012, 16:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
LemiGO je napisao:

Такође препоручујем.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2012, 16:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
NFL fanatik je napisao:
Spacedwarf je napisao:

E - tu bi mi trebao kakav hotel...ako ima sto blizu...walking distance..poslovno dolazim pa...

Krajina? :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2012, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
LemiGO je napisao:

ja tek sad skontah
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2012, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
LemiGO je napisao:

Ovo je trebala biti fora ili sta? Kako bi se ti osjecao da ti neko preporuci ultra mudzahedinski kafic u Sarajevu? Zar se ne moze makar jednom biti covjek i karakter i izaci van balkanskih okvira? :roll:

NFL, u BL generalno nemas sta vidjeti. Kastel se raspada, na spomenik na Sehitlucima se ne smijes popeti a ako se i popnes rizikujes da propadnes i polomis se. U ovo doba godine BL nije nimalo privlacna. Zato ima kafana na svakom cosku. Samo reci da li si vise za fenseraj ili si urban pa da te po orjentaciji smjestimo. Ili, ako si zeljan Cica Drazinih slika i cetnickih obiljezja onda otidji do Deda Luke :)

U centru grada od hotela imas Bosnu koja je precjenjena a ne nudi, sem lokacije, bas nista.. Kazu da je Palas pristojan. Ako si motorizovan, sve ti je onda blizu Aleje :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2012, 16:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Haha kakav tekst,Sarajevo se spominje kao bolji primjer od Banjaluke,a iz njega preko 160 000 Srba protjerano.Nema nas nigdje tamo,nesmijemo se javiti na ulici.Moroni jedni ovaj tekst je sam dokaz da bosna nece uspjeti kao drzava,tj. trenutno nije ni drzava dok ima ovog svetca Incka koji moze bilo koji zakon ukinuti i donijeti.Za sada je samo neuspjeli eksperiment.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2012, 17:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
LemiGO je napisao:

Ovo je trebala biti fora ili sta? Kako bi se ti osjecao da ti neko preporuci ultra mudzahedinski kafic u Sarajevu? Zar se ne moze makar jednom biti covjek i karakter i izaci van balkanskih okvira? :roll:

NFL, u BL generalno nemas sta vidjeti. Kastel se raspada, na spomenik na Sehitlucima se ne smijes popeti a ako se i popnes rizikujes da propadnes i polomis se. U ovo doba godine BL nije nimalo privlacna. Zato ima kafana na svakom cosku. Samo reci da li si vise za fenseraj ili si urban pa da te po orjentaciji smjestimo. Ili, ako si zeljan Cica Drazinih slika i cetnickih obiljezja onda otidji do Deda Luke :)

U centru grada od hotela imas Bosnu koja je precjenjena a ne nudi, sem lokacije, bas nista.. Kazu da je Palas pristojan. Ako si motorizovan, sve ti je onda blizu Aleje :D

Hvala Ajkulo.

Dobro - Lemi se probao nasaliti na moj racun, ali ne moze sala upaliti kad nisam imao pojma sta je kod "Deda Luke"...a uz to vjerovatno me smatra za nekog ultrasa koji se zgrazava na samu pomisao o srpskim obiljezjima...sto nije obavezno istina.

Bicu motorizovan, tako da mi generalno nece biti problem pretpostavljam. Prvojerit cu Palace jer te drzim za rijec za "Bosnu"...sto se tice kafana - to mi je manje-vise svejedno jer sumnjam da me moze nesto zapanjiti...a moze se na pivu bilo gdje pristojno :D vjerovala ili ne ali bih u BL bio klasicni turista (jer nikad nisam bio tamo) - falio bi mi samo fotoaparat :D valjda ce vozikanje po Banja Luci biti safe-bet da se vidi sto-sta, na kraju krajeva...samo se jos nadam lijepom vremenu.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2012, 17:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2008, 14:55
NFL fanatik je napisao:

ponesi pare i nikakav problem društvo za pokazivanje dobrih stvari neće ti nedostajati......... :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]