ajkula je napisao:
LemiGO je napisao:
Preporucujem ti kafanu pored vrbasa "Deda Luka"

onako malo tresh, jeftino pivo, imas tu i hranu.
Ovo je trebala biti fora ili sta? Kako bi se ti osjecao da ti neko preporuci ultra mudzahedinski kafic u Sarajevu? Zar se ne moze makar jednom biti covjek i karakter i izaci van balkanskih okvira?
NFL, u BL generalno nemas sta vidjeti. Kastel se raspada, na spomenik na Sehitlucima se ne smijes popeti a ako se i popnes rizikujes da propadnes i polomis se. U ovo doba godine BL nije nimalo privlacna. Zato ima kafana na svakom cosku. Samo reci da li si vise za fenseraj ili si urban pa da te po orjentaciji smjestimo. Ili, ako si zeljan Cica Drazinih slika i cetnickih obiljezja onda otidji do Deda Luke
U centru grada od hotela imas Bosnu koja je precjenjena a ne nudi, sem lokacije, bas nista.. Kazu da je Palas pristojan. Ako si motorizovan, sve ti je onda blizu Aleje

Hvala Ajkulo.
Dobro - Lemi se probao nasaliti na moj racun, ali ne moze sala upaliti kad nisam imao pojma sta je kod "Deda Luke"...a uz to vjerovatno me smatra za nekog ultrasa koji se zgrazava na samu pomisao o srpskim obiljezjima...sto nije obavezno istina.
Bicu motorizovan, tako da mi generalno nece biti problem pretpostavljam. Prvojerit cu Palace jer te drzim za rijec za "Bosnu"...sto se tice kafana - to mi je manje-vise svejedno jer sumnjam da me moze nesto zapanjiti...a moze se na pivu bilo gdje pristojno

vjerovala ili ne ali bih u BL bio klasicni turista (jer nikad nisam bio tamo) - falio bi mi samo fotoaparat

valjda ce vozikanje po Banja Luci biti safe-bet da se vidi sto-sta, na kraju krajeva...samo se jos nadam lijepom vremenu.