banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 13:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Mar 2012, 00:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Schlager je napisao:
@VB

ma i rukomet se ozbiljno igra u 10 zemala na svijetu..i na samo jednom kontinentu....i ti i balic vise :D :D

izgleda da su za mene jedino fudbal i kosarka ono bas,bas.... 8)

Kukic za predsjednika 8)

Citiraj:
I tu bi pogrijesio opet.
Balic kad ima los dan, on se moze sakriti iza dobre ekipe.
Nole, kao sto se vidi od prije par dana, kad ima los dan, lako izgubi od Mareja...

Tenis je mozda po nekoj teoriji bogataski sport, ali mi upravo imamo Noleta koji nije bas iz bogataske porodice, starci su mu se upravo bavili tim skijanjem, drzali neku prodavnicu sitne brze hrane (tako nesto)... a tek ako spomenemo Zivojinovica...
Jeste istina da treba za tenis uslova i novca, ali ne postize se sve tako sto sjedis kuci i zalis se kako ne mozes djetetu platiti teniske treninge... Postoje stvari koje se zovu odricanje i ulaganje.

Kad spomenu Juznu Ameriku, eto ti Del Potra, pa prije njega npr. Gustavo Kuerten... i sl.

da, ali sa druge strane nosioc ekipe moze imati najbolji moguci dan, a da ekipa izgubi jer kolektiv odigra lose...sve ima svoje mane i prednosti....

Izuzeci ne cine pravilo....a cijenim sve jedan sport, cak i golf i bocanje, i karling ili kako se vec zove,pa cak i Schlagerov omiljeni rafting, upravo samo zbog toga jer ti za sve treba vremena i odricanja....sustina sporta...
finansijska ulaganja su vec druga prica...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 00:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Volim Borac je napisao:

Izuzeci ne cine pravilo....a cijenim sve jedan sport, cak i golf i bocanje, i karling ili kako se vec zove,pa cak i Schlagerov omiljeni rafting, upravo samo zbog toga jer ti za sve treba vremena i odricanja....sustina sporta...
finansijska ulaganja su vec druga prica...

nemos' staviti golf i karling u isti kos... informisi se malo o golfu za pocetak.
drugo, za Rafting ti treba jedino odricanje gradske uprave od tako cuvanih sredstava :)

I da, ne kaze se "nosioc" nego nosilac, al' ajd necemo jos i u pravopis :)

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 00:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
ssaassaa je napisao:
Pa kako je tenis bogataski a skijanje nije bogataski sport,pa tenis je rasprostranjeniji nego skijanje duplo.
Skijanje je samo u Evropi i sjeveroj Americi popularno na drugim kontinentima ga gotovo i nema,mozda malo u Aziji zbog Japana.
A reci da nema Juzne Amerike u tenisu je stvarno hrabro,pa evo sad imas Huana Martina Delpotra koji je uzeo gren slem pored ove trojice,a u proslosti je bilo sjajnih juzno Amerikanaca

nisi shvatio a ni citao do kraja, napisao sam da ima odlicnih igraca, ali pitaj schlager koliko je broj registrovanih fudbalera u Juznoj Americi a koliki broj tenisera...koliko je publike na stadionima fudbala i tenisa i je li ima razlike u publici...sta se igra po naseljima...

u mome djetinjstvu nikada nisam odigrao partiju tenisa u naselju....igrao sam stolnog tenisa, bagmintona ali veliki pravi tenis nikada...pardon par puta smo iz zajebancije, komso dao dva reketa i zajebavali se...igrali smo fudbala kosarke i rukomet cak...

je li mislis da u JA, Africi , Aziji se igra tenis po dzunglama, radnickim naseljima, okeanima i sta ja znam sta...

bogataski sport, a to sto je sirotinja skontala da su u tenisu velike pare a manja konkurencija, pa pokusava da preko svoje djece dobiju pare je druga prica...i sto 99% tih "mladih" nada i ne udje na listu, ali nije drugacije ni u drugim sportovima....

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 12:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Najmasovniji sport u svijetu je karate i dzudo ali pretpostavljam da Amel Mekic i Miroljub Kremenovic ne upadaju na ovu listu a njima je najteze probiti se do vrha :)..tesko je porediti sportove ali po meni Novak bez konkurencije.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 12:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
у каратеу влада она ниси освојио медаљу,ниси тренирао :lol: То довољно говори о каквој је ту конкуренцији ријеч,ако ћемо реално. :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 12:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
drinin vuk je napisao:
у каратеу влада она ниси освојио медаљу,ниси тренирао :lol: То довољно говори о каквој је ту конкуренцији ријеч,ако ћемо реално. :lol:

Slazem se u potpunosti... Malo malo, pa cujem neki klinac je prvak u svojoj kategoriji... Nije ni cudo kad imaju mali milion kategorija.
K1 ili nista :)

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

РСБП

Комшо ми се бавио каратеом дође човјек и вели освојио сам медаљу,ја велим честитам , који си био? Он одговара па био сам четврти,реко ок супер, а колико вас се такмичило он одговара па четверо. :lol: :lol: :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 14:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
što se mene tiče:
najbolje sportista sfrj regiona xD svih vremena je novak đoković i TAČKETINA. znači, nema nema priče, nema dalje.
i dugo ce vremena proci da ga neko pređe.

dražen, najbolji kosarkas. ne treba se ni sjećati da je pogino u 29. jos je mogao dosta dosta.
i ćosić, i korać, i slavnić, i kića, i praja, i kinđe, i cijala ostala generacija 90-ih mislim da je ispod dražena.
a neko spomenu da se nije snašao na pocetku nba karijere. pa kako ce se pokazati kad nije posteno ni igrao!?
naravno treba uzeti u obzir i vrijeme kada su igrali ti igraci, al opet

a ovo da je 100. fudbaler = 1. teniser svijeta, u svo dužno poštovanje, je glupost

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 16:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
MuskoBre je napisao:
zerocool je napisao:

Pa nije ga niko ni poredio sa Federerom niti ima razloga, koliko znam on nije sa ovih prostora. ;p
A on jos nije zavrsio karijeru, a ako osvoji sad RG po meni ce vec tad biti najveci sa ovih prostora, da ne uradi nista vise do kraja karijere (u sta cisto sumnjam).

Ssaassaa, tenis danas nema ni 50% konkurencije kakve je imao 80-ih i 90-ih godina.

Koliko god nenormalno zvucalo, ja drzim da nije nemoguce da Novak bude veci od Rogera. Vecina ce se nasmijati, ali..Ne kazem da ce tako biti, ali nije nemoguce.

Ovo drugo..Ne znam bas, ima tu istine, ali djelomicno, zavisi kako gledas. Gledas li konkurenciju u vrhu, ili uopste, konkurenciju u nekim istim kvalitativnim nivoima, i sl..I tada se desavalo da u 5 godina, 20 GS-a osvoji 5-6 igraca. Bila je dominacija i tada.

slazem se...oko Novaka i Federera koji su kriterijumi u pitanju sta ako novak osvoji GS a to je krenulo dvojici ljudi jednom pre 50 drugom preko 80 god?da federer ima najvise titula ali treba videti njegovu konkurenciju kao i ruku na srce godine njegove uodnosu na Djokoviceve danas....verovatno ce se to svesti na licni utisak jedino ako Nole nekim cudom ne uzme vise titula od Federera i stavi tacku i na to :D

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 16:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Новак Ђоковић, бар за мене.

Ивано Балић јесте био врхунски рукометаш, али рукомет ипак није толико популаран спорт, а ни Балић није свјетски познат као Новак.
Дражен Петровић, нисам га гледао, па не могу ни да причам.
Јаница Костелић јесте била најбоља у своје вријеме, али опет, скијање мени није нимало занимљиво.
Од Јанице има много већих спортиста, тако да она није ни заслужила да се спомене у овом 'избору'. Дивац, Бодирога, Кукоч, Геније...
Ја би у ову конкуренцију комотно убацио Златана Ибрахимовића.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 17:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Treba tu da se napravi neki balans između važnosti sporta i kvaliteta sportiste. Međutim sasvim sa siguran da je Đoković trenutno broj jedan. I nije sve u sportskoj vještini, ima nešto i u ljudskosti i kako ga navijači prihvataju. Neki već od prve utakmice postaju miljenici publike (Federer, gdje god ode, uvijek ima ogromnu podršku, ko bi rekao da je za to sposoban mali prgavi satdžija :D ), a npr postoje sportisti koje publika uprkos njihovoj vještini, manje voli (evo recimo Ronaldo, odličan, ali jako arogantan sportista).

Nego, evo za forumaše jedne male pričice iz Stockholma, podsjeti me Winston:

Zadnjih par časova u školi, pročuje se priča kako nam sutra na grupnu vanjsku fiskulturu dolazi neki sportista. Kontam ja biće neki lokalac iz Solne (tj kod vas poznatiji kao AIK), ja na leđa Borčev dres i u školu. Čekamo mi, učenicima (bilo ih je oko 40-ak u toj grupi) dosadilo, kad ono nastaje neka buka, a odjednom izlazi IBRA!!!Zlatan Ibrahimović IBRA, legenda rodom iz Posavine! 8) Mi nismo mogli vjerovati. Pričao je nekih 15-ak minuta o važnosti sporta, te bio neki donator za školu. Sjećam se kao da je juče bilo, Ibra uze loptu i kaže ko mu otme ima ručak od njega. 2, 3, 5, 10, 15 učenika oko njega i nema teoretske šanse da mu neko uzme loptu :lol: Pokazao nam je i par trikova, ja ostao bez daha čovječe. Na kraju smo se slikali, naravno ja u Borčevom dresu. To sam uramio i postavio na zid u sobi u SWE, nemam sad ovdje a rado bi postavio :(

Gledao sam ga i par puta na utakmicama reprezentacije, vrh svjetske klase, nema šta. :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 17:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Дени још нам реци да си ти био у тој групи од 15 који му нису успјели отети лопту и тотално ћу се разочарати :lol: :lol: :lol:

Уколико не хандриш, фино искуство си имао,није мала ствар, додуше не тако велика као моје дружење са Кежманом својевремено,али .....

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 20:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Jok, što bi. Postavio bi sliku, ali je sad kao za inat nema, kada budem išao u SWE u skorijem periodu moraću skenirati.. :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Sva vremena su u UTC [ DST ]