Poslao sam im sledeći mejl na adresu korisničke podrške
Poštovani
Imam zaključen ugovor o korišćenju ADSL usluge sa vašom kompanijom za korišćenje Optima paketa.
Moje korisničko ime je *********.
Od trenutka kada ste povećali brzine (1. mart ove godine) i kada je brzina mog paketa povećana na
2.5 mbps kada pokrenem download sa nekog od servera (npr.
http://download.thinkbroadband.com/100MB.zip ili bilo koji drugi fajl) brzina downloada krene sa deklarisanih
315-330 kb/s, ali odmah počne da opada, da bi se ustabilila na brzini od
260-270 kb/s. Ovakva situacije je u bilo koje doba dana.
U prilogu ovog mejla šaljem Vam i screenshot podešavanja mog modema gdje je vidljivo da mi je puštena brzina od
3200 kbps, a kako bih imao deklarisanu i PLAĆENU brzinu downloada za koju sam zaključio ugovor. Međutim očigledno je da mi se ne isporučuje takva brzina iz meni nepoznatih razloga, odnosno da Vaša kompanija ima određenu vrstu ograničenja prilikom downloada na gore opisani način.
Jutros sam razgovarao sa vašim radnikom iz tehničke podrške i isti mi je rekao da mjerim brzinu na speedtest.net i ako mi tamo pokazuje
2.5 mbps onda je to to. Istina je da speedtest.net pokazuje tu brzinu, ali moj problem nije u tome već u činjenici da mi brzina downloada opada od trenutka kada se pokrene i ustabili se na jednoj brzini koja je daleko ispod deklarisane. Meni nisu poznati razlozi zbog kojih mtel ograničava brzine na ovaj način i isti me i ne zanimaju. Ono što mene interesuje je da dobijem uslugu za koju mjesečno uredno plaćam svoje obaveze, a to je brzina downloada od
2.5 mbps odnosno oko
320 kb/s. Napominjem da sam korisnik ADSL usluge već duže od 3 godine.
U tom smislu, tražim od Vas da mi se omogući korišćenje PLAĆENE brzine downloada, na koju imam pravo po ugovoru i da mi se ukinu gore opisana ograničenja.
Očekujem Vaš odgovor.
S poštovanjem
Za početak care da naučiš razliku između bita i bajta.
Kao drugo, ne vjerujem da u ugovoru piše da su to garantovane brzine.
neke je tačno sevap osuditi na vječni dial-up...