banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 11:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 100 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Irish Pub...
Odlicna kafana 80%  80%  [ 49 ]
Sranje od kafane 20%  20%  [ 12 ]
Ukupno glasova : 61
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 03:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Jan 2004, 15:54
Nemam nista protiv 21-godisnjaka, cak naprotiv ;)
Interijer je zaista supljak, u pabovima po londonu imas separee, sofe, tapete od tkanine, ma pravi pub ugodjaj, ja sam htjela reci da sto se tice imena Pub i interijera, nema ovaj nas veze s vezom, sto se tice svirke, u pravu ste kad kazete da je tamo barem normalna zika, za razliku od kojekavih kafancura gdje mozes cuti 5 puta u toku veceri odvratni hit Januar Januar i slicne.
A sto se tice raje, licno smatram da je kao u ostalim bl kaficima, uglavnom neko prenemaganje, pokazivanje i dokazivanje, samo pod drugom presvlakom.
Na zalost moram da priznam posto u bl nema boljih mjesta za izaci sem paba i mozda jazz kluba, da ipak najradije posjecujem ista:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 08:51 
ok... slazem se z tobom, samo mi nije jasno ovo oko prenemaganja nikako. Mozda postoji , u stvari postoji svakako, ovo dokazivanje pokazivanje i u pubu, ali to nema veze sa pubom, vec sa mentalitetom, to shvatash nadam se. Samo ovo oko prenemaganja mi nije jasno, pojasni plz?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 11:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
kao kafana je ok ali nije Irish uopste (jedino sto neke oznake na zidovima ukazuju na to ali ostalo....)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 13:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
Interpid je napisao:
ja volim ic u pab jer tamo josnije seljak instalirao svoje opanke...mada....

haha chini ti se....bilo je jedno vrijeme krkana raznoraznih...i to srijedom kad se prochulo da u pabu ima raje...ne znam kako je sad...moratju provjeriti vecheras :) :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 13:13 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Avg 2003, 00:06
prenemaganje? i dont think so1 ma kakvi, odes tamo uzmes kriglu piva, slusas dobru mjuzu... svaki put kad sam otisao tamo bilo je odlicno,a primjetio sam da se neki ustogljenici bas tamo normalnije ponasaju. sretnem iste ljude u nekom fensi lokalu i tamo su dignutog nosa, vidim ih ovdje totalka opusteni.
jedino sto nekad zna biti guzvara zesca ali cuj, koliko stane stane!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 14:11 
Početnik
Početnik

prenemaganje! pa samo otidji u toalet ili tamo s prijeda kad se ulazi u pub i bice ti jasno (uglavnom se na zenski dio publike odnosi), a mozda vi prigrlite tu pivu toliko da ni ne primjetite :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 15:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jan 2004, 16:12
Citiraj:
haha chini ti se....bilo je jedno vrijeme krkana raznoraznih...i to srijedom kad se prochulo da u pabu ima raje...ne znam kako je sad...moratju provjeriti vecheras

babobab,u pabu o kom govorimo sam od samog pocetka,i smatram se izrazito kompetentnim da kazem par stvari o njemu.dakle,od kad je otvoren,mahom urbana i gotivna raja tamo izlazi.u pocetku su tamo mahom bili stranci i dosta stariji sugradjani,ali cujdobar glas se daleko cuje :lol: smatram da je tamo i dalje urbana i normalna ekipa,a da je pab jedno od rijetkih dobrih mjesta u gradu.meni je drago da ima ljudi u pabu,jer gomila utice da se stvori gotivan trip.za ove 4 godine nijednom nisam otisao tamo,a da sam izasao isfuran.osim toga,vjeruj da mi je drago i kad neka seljacina dodje,jer on nece pokvariti dojam urbane kavane,ali ce sigurno skontati da postoji i neki drugi fol osim onog s kakvim on zivi,zar ne?

Citiraj:
prenemaganje! pa samo otidji u toalet ili tamo s prijeda kad se ulazi u pub i bice ti jasno (uglavnom se na zenski dio publike odnosi), a mozda vi prigrlite tu pivu toliko da ni ne primjetite

fatalna zeno,odlicno primjeceno!!! ali mi moramo naucit de veci dio omladine,narocito zenske (bez uvrede :lol: ) zivi sa tim kontom da mora biti cakum-pakum sredjena i da izgleda "gotivno"..ali sto kaze progresija,to nije do paba,vec do mentaliteta,i to se ne moze izbjeci.ali moras priznati da je sama koncepcija paba i nacin rada od samog pocetka otjeralo gro seljacke populacije odatle i stvorio prostor za neki gotivniji vid zajebancije...
i zato zivio PUB..dobro je da bar to postoji u vom seljackom gradu,zar ne?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 15:11 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
fatalna zeno,odlicno primjeceno!!! ali mi moramo naucit de veci dio omladine,narocito zenske (bez uvrede ) zivi sa tim kontom da mora biti cakum-pakum sredjena i da izgleda "gotivno"..ali sto kaze progresija,to nije do paba,vec do mentaliteta,i to se ne moze izbjeci.ali moras priznati da je sama koncepcija paba i nacin rada od samog pocetka otjeralo gro seljacke populacije odatle i stvorio prostor za neki gotivniji vid zajebancije...
i zato zivio PUB..dobro je da bar to postoji u vom seljackom gradu,zar ne?

Fuckin'hell ...
Objasni mi molim te sta je lose u tome sto devojka izgleda gotivno i sto je cakum-pakum sredjena ? Ti preferiras blede i bolesne sa iscepanim pantalonama i viet-nam jaknicama ?
Neka njih gotivnih i sredjenih, neka Ane Nikolic i Januara :]

Ajde nazdarovia

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 15:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jan 2004, 16:12
tecikse,a zar ti mislis da je superql djevojka koja je bolesna od toga daje sredjena 1/1,da joj je frizura bez greske itd.? jebes ga,mene licno boli quratz za njima, ali smatram da je to bolest....a ti kako hoces :D
ziv mi bio legendo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 15:30 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Avg 2001, 01:00
"... reci da sam lepa, reci mi i ooodddlaziiiiiiiiii ... "

Ma zekim se ja malo, ali ipak lepo je videti sredjenog curetka ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 16:41 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Okt 2003, 21:18
slazem se sa vecinom da jedino dobre svirke ima u pubu.prosli petak je bilo gotivno kad je svirao najda iz smak-a i onaj lik iz kerbera(uvjek zaboravim ime :oops: )

istok je istocno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 17:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
profesorica je napisao:
Citiraj:
pub kao pub to sto bi trebalo da predstavlja....cistom rijechju 0

..sa tim se slazem , jer sam bila u vise pab-ova , koji stvarno predstavljaju to sto bi i trebalo, npr. Gradiska ima jako dobar pub, bolji od naseg milion puta, na Zlatiboru je takodje dobar..a u Slo... da ne spominjem :o :P

Ali sto se tice lokala za izlazak, je ok, sto vise...cesto sam tamo, iako je srijeda dan koji ne propustam, jer je tad the best..Rijetko mjesto gdje ima urbanijeg naroda i dobrog piva :lol: , za one koji piju :drinking: :wink: .

e ima ovde u dublinu jedan dobar pub :))))))))))))))))))))))

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 19:38 
Divno krasno, pub rulez! Ima dobrih cura, ali radi balansa, majka priroda nam posalje i one malo manje dobre. A ima i prenemaganja ako na to mislish da se curica sredi i gubi vrijeme kasnije stojeci nepomicno cetiri sata u pabu. Sto se tice momaka, ne znam, jer jos nisam zasao u svijet homosexualizma, tako da ne primjecujem da li su dobri ili ne. To ostavljam vama curicama da skontate.

Sve u svemu PUB!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2004, 00:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
odlicno mjesto
niko ne belji ko je sta obukao je li se pocesljao, nasminkao, stavio silikone.
totalno dobra atmosfera.
inace ja mogu da idem svuda pa tako da povezem i Mil. i Pub za jedno vece ali u Pub-u je stvarno cool

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2004, 04:13 
Početnik
Početnik

ajd zamisli da neko u pabu pocne pustati narodnjake ili anu nikolic il sta vec, pa da vidim onda, pretvorio bi se u sva ostala mjesta u gradu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2004, 10:11 
femme_fatale je napisao:
ajd zamisli da neko u pabu pocne pustati narodnjake ili anu nikolic il sta vec, pa da vidim onda, pretvorio bi se u sva ostala mjesta u gradu

Ne prizivaj djavla, tudja zeno :P. Pa to bi vec bila okolnost za samoubistvo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jan 2004, 00:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
neko napisa da srijedom ima seljakluka...i s tom konstatacijom nazalost moram da se slozim. zar i vi niste primjetili da bas toga dana, ako ne dodjete malo ranije, jedva i udjete unutra jer se vrata bukvalno ne mogu otvoriti zbog tolike rulje? i to me je u zadnje vrijeme pocelo poprilicno iritirati, jer...cinjenica je da su djevojke i momci iz titanijuma, metropola, haniotija i ostalih mjesta uvidjeli da radnim danima nema zanimljivih sadrzaja u gradu, te su naculi da je srijedom u pabu udarno vece i...sad su tu. svake jebene srijede!
nekad si mogao djuskati, povremeno se okrenuti oko sopstvene ose, nageti kriglu bez da pri tom nekog zakacis, pa cak i otici do wc-a. a sad...o takvim stvarima mogu samo da razmisljam.
ne smetaju mi takve osobe uopste nigdje, osim kad ih vidim u pabu. jedinom preostalom mjestu u gradu sa odlicnom atmosferom. nerviraju me sto znaju gusiti tolikim brojem zapaljenih cigara, sto zauzmaju svaki bogom dani slobodan centimetar kvadratni prostora zbog cega ja ne mogu obaviti gore navedene radnje, sto svako malo primim lakat u ledja, flasu/kriglu u glavu kad se nazdravlja u neposrednoj blizini, nerviraju me sto dishu moj jebeni vazduh! sve to, i jos mnogo drugih primjera utice na to da sada razmisljam vrijedi li uopste ici tamo znajuci sta me ocekuje. ne znam, srijedom je totalno drukcije postalo...u negativnom smislu nazalost.
mozda malo i pretjerujem, ali ne mogu da budem ravnodusan na sve to jebiga. ja sam valjda otisao tamo da se provedem, a ne da se naguravam s nekim. u titanijumu je valjda to uobicajena pojava, i nekom to predstavlja zadovoljstvo, ali ne i meni!

ma ustvari, nek' ide sve u kurac! :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jan 2004, 01:07 
da... sto se tice srijde tako je, ali nije sve tako crno, kvragu !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jan 2004, 13:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
SiCkNeSS je napisao:
neko napisa da srijedom ima seljakluka...i s tom konstatacijom nazalost moram da se slozim. zar i vi niste primjetili da bas toga dana, ako ne dodjete malo ranije, jedva i udjete unutra jer se vrata bukvalno ne mogu otvoriti zbog tolike rulje? i to me je u zadnje vrijeme pocelo poprilicno iritirati, jer...cinjenica je da su djevojke i momci iz titanijuma, metropola, haniotija i ostalih mjesta uvidjeli da radnim danima nema zanimljivih sadrzaja u gradu, te su naculi da je srijedom u pabu udarno vece i...sad su tu. svake jebene srijede!

eto..na to sam i ja mislila...svaka chast... :wink: ...ali pazi...proci ce i njihovo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jan 2004, 14:13 
ma seljatzi dodju i prodju. SAMO JA OSTAJEM !

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 100 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]