Citiraj:
haha chini ti se....bilo je jedno vrijeme krkana raznoraznih...i to srijedom kad se prochulo da u pabu ima raje...ne znam kako je sad...moratju provjeriti vecheras
babobab,u pabu o kom govorimo sam od samog pocetka,i smatram se izrazito kompetentnim da kazem par stvari o njemu.dakle,od kad je otvoren,mahom urbana i gotivna raja tamo izlazi.u pocetku su tamo mahom bili stranci i dosta stariji sugradjani,ali cujdobar glas se daleko cuje

smatram da je tamo i dalje urbana i normalna ekipa,a da je pab jedno od rijetkih dobrih mjesta u gradu.meni je drago da ima ljudi u pabu,jer gomila utice da se stvori gotivan trip.za ove 4 godine
nijednom nisam otisao tamo,a da sam izasao isfuran.osim toga,vjeruj da mi je drago i kad neka seljacina dodje,jer on nece pokvariti dojam urbane kavane,ali ce sigurno skontati da postoji i neki drugi fol osim onog s kakvim on zivi,zar ne?
Citiraj:
prenemaganje! pa samo otidji u toalet ili tamo s prijeda kad se ulazi u pub i bice ti jasno (uglavnom se na zenski dio publike odnosi), a mozda vi prigrlite tu pivu toliko da ni ne primjetite
fatalna zeno,odlicno primjeceno!!! ali mi moramo naucit de veci dio omladine,narocito zenske (bez uvrede

) zivi sa tim kontom da mora biti cakum-pakum sredjena i da izgleda "gotivno"..ali sto kaze progresija,to nije do paba,vec do mentaliteta,i to se ne moze izbjeci.ali moras priznati da je sama koncepcija paba i nacin rada od samog pocetka otjeralo gro seljacke populacije odatle i stvorio prostor za neki gotivniji vid zajebancije...
i zato
zivio PUB..dobro je da bar to postoji u vom seljackom gradu,zar ne?