banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 13:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 94 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 27 Jan 2004, 09:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Dec 2003, 12:00
Pa dobro BSE ako nismo vrijedni paznje zasto onda ti najvise i komentarises.Nemoj nas gledati i to je to.Inace,zaista je zanimljivo citati vase poruke.Prosto me oraspoloze kada dodjem na posao i spremam se da zaradim svoju platu o kojoj mnogi od vas mogu samo da sanjaju.A mnogi od vas bi dali sve samo da mogu da se pojave na TV-u,bio to PINK ili bilo koja druga.Srbendo moja ja sam cak i saglasna sa tobom kada je u pitanju govor,o pismu ne polemisi jer se u centralnim medijima samo cuje govor a ne vidi pismo(ponekad mozda forspan na INFO TOP-u,ako znas sta je to).To su ipak kolege iz Sarajeva gdje se tako govori a drugi su krivi sto im je to dopusteno(mislim na garnituru Vlast u BiH i njenim entitetima).O Banjaluci i ljudima zaposlenim u ovom studiju zaista nema pravo niko od vas da govori sa ironijom.Ljudi ovdje rade i po osam godina i znaju odredjene stvari,zato manje sarkazma jer za to nemate prava,uvjeravam vas.Pozdrav od profesionalaca. 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jan 2004, 12:52 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Jan 2004, 00:48
mislim da si ti pinki totalno zalutala. ne uspijeva ti da mijenjas jasne stavove svih nas u pogledu doticne televizije. vidi se kako radite, tako da o profesionalizmu ne treba pricati. pogotovo ako se pozivas na iskustvo sa nezavisne tv. "jaka" je i to televizija bila. a o silnim parama ne pricaj jer plate i nisu tako super kao sto pricas.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jan 2004, 14:22 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 24 Avg 2003, 07:38
Joj ova Ljubicasta me uveseljava sve vise i vise iz dana u dan, majke mi, smjesnija je i od najsmjesnije serije sa njene TV :lol:
Cujte sta kaze:
Citiraj:
Prosto me oraspoloze kada dodjem na posao i spremam se da zaradim svoju platu o kojoj mnogi od vas mogu samo da sanjaju.

Tu tvoju platu ja potrosim za 5 dana a znam da je i ti isto tako brzo potrosis pa molim te ne lupetaj svakave gluposti. Mi sa foruma smo sirotani jer ipak po forumu kuckamo od svojih kuca a ne sa posla sa kompa koji nam je firma kupila i interenta koji ista ta firma placa, znas tu smo stvarno bijedni u odnosu na tebe. Doduse ima nas jadnika koji imamo i kompove i kod kuce i na poslu i cak u kolima ako treba.
Najgluplje sto si mogla uraditi je to da se uhvatis toga kako ti nesto kao zaradjujes, ma koga je to briga??? Osim toga to je zadnji krkanluk i sa takvima poput tebe tesko da ce ijedna TV postici nesto ozbiljno (mozda uvlacenje?).

Citiraj:
A mnogi od vas bi dali sve samo da mogu da se pojave na TV-u,bio to PINK ili bilo koja druga.

Zenska glavo, otkud znas da nismo bili ili sad budemo na TV??? I osim toga od cega ti to bolujes kad ti uopste nesto znaci pojavljivanje na TV.
Pa jesi li svjesna da si samo mala slicica od milijardu slicnih koje nas mozak upija u toku dana. Evo snijeg danas pada citav dan, bas nekako lijep, cist i fino pucketa pod nogama. Izadji vani, zagrabi ga malo u ruke i dobro istrljaj lice i celo sa njim pa se onda javi.
A u sledecem javljanju napisi sta Vam je znacila ona emisija u nedelju popodne!

P.S. Umalo da zaboravim
Citiraj:
ponekad mozda forspan na INFO TOP-u,ako znas sta je to
Stvarno se nadam da si se zezala sa ovim pitanjem, u suprotnom za tebe nema nade.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jan 2004, 20:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
dobro pinki, stvarno si pretjerala sa prepotentnošću... ali ciganin hvali svoga konja. mislim da gledaoci ipak najbolje znaju, ali izgleda da ti misliš da si popila svu pamet svijeta

ovako: u necemu se slazem sa srpkom on line, npr. bas su lizoguzci, kao i
nezavisne. ali ne vidim nista lose u tome, sve dok ne zanemaruju i gledaoce
u RS. onaj fast, STRASNO!! hvala bogu da su vratili srpsku verziju.
problem je sto sarajlije jednostavno grozno govore, gotovo nepodnosljivo.
svi znamo da najcistijim srpsko-hrvatskim jezikom govori Krajina, oduvijek.

a sto se tice BN-a, zajedno sa vikomom ulazi u kategoriju najgore televizije
milenijuma. a da, tek ekavski - strasno! pa sta se oni tu foliraju molim te?

u subotu sam gledao leteci start, i bila je Ana... ona je najsladja
pink voditeljica... a od ovih nasih Gorana Lakic... pozz za nju!!! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jan 2004, 23:14 
Početnik
Početnik

I meni je Ana iz Leteceg super ali otisla je valjda iz Pinka. U emisijama snimanim u januaru pojavile su se 4 nove cure koje kao konkurisu na njeno mjesto. Tu je i ona miss Srbije i neke manekenke.
Naravno mi cemo to gledati najvjerovatnije u MAJU, jer ce nam tek tad pustiti te emisije. Ta televizija omalovazava gledaoce u BiH pustajuci emisije stare 100 godina.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 10:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
pinki ja i ne gledam Pink vec samo preletim dok mjenjam kanale i svaki put se iznenadim kolicini gluposti na koju naletim pa samim tim moram da komentarisem jer mi ide na nerve to hvalisanje kako ste naj tv u BiH a u stvari niste gledljivi normalnom narodu

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 12:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2002, 19:29
NEO - bice da te bas dotakla pinki. ehej, cemu! zena voli da je na teveu.
amateri svih zemalja ujedinimo se! ali ne zato sto radite po mnogo godina na mediju, pa malo naucite, nego zato sto ni sa onim sto imate ne umete da baratate. to je jedan od jacih razloga sto je program toliko ne-dobar. :lol:

O licnim "prezentu" - pitanje ukusa. :roll:

pinki - super je biti drugaciji, ali je doslednost onda neminovna. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 12:42 
Majstor
Majstor

Citiraj:
NEO - bice da te bas dotakla pinki. ehej, cemu! zena voli da je na teveu.
Ma prvo sam se zaprepastio, zatim sam u istom momentu umirao od smijeha a i bijesa :D Inace sam opste poznat kao stalozen i smiren tip, koji se bas i ne iznenadjuje tako lako ;)
Drugo, ako ona voli biti na TV-u, nek voli, ali mora shvatit da nemoze nama to prezenotovati kao neki uspijeh. Jebote pa i ja nekad budem na TV sve sa kravatom i skupim odijelom, pa sta??? Sutradan me mozete vidjeti u njivi kako kupim sijeno, pa sta???? Jel to sve razlog da se nesto kao tu duvam. Boze svasta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 13:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

primetih da si iz reda smirenih, ali nesto ti ove pink teme bas skacu po ganglijama. bas da.
:roll: :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 13:48 
Majstor
Majstor

Ma kad nema Rimljana dobrododju i ovi pinkiji :lol: :lol:
Btw. nema one male danas, sve su prilike da smo je usijeli otjerat sa foruma iako naravno to niko nije htio...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2004, 09:51 
Početnik
Početnik

Ma naravno da me niste "zaplasili".Srecem se ja svakodnevno sa malo vecim facama pa se izborim sa njima.Za vasu informaciju ne pretendujem ja pojavljivanje na ekranu ,a to se i ne desava cesto.Kolegi koji se sa sve skupim odjelom pojavljuje na TV mislim da je ipak bolje da ostane na njivi,emancipacija je emancipacija.A i da vam kazem da racunar,koji imam kod kuce,ne koristim za gluposti.Eto sada vas pozdravljam jer odoh da napravim djela od ne prolazne vrijednosti.Budite mi dobri i gledajte PINK. 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2004, 10:57 
Majstor
Majstor

Citiraj:
Srecem se ja svakodnevno sa malo vecim facama pa se izborim sa njima.

Jel ti to sebe opet dozivljavas kao neku VIP personu na koju mi moramo gledati sa divljenjem i postovanjem, a sve zato sto se ti sad susreces sa kao nekim bitnim likovima (ranije si spominjala pojavljivanje na TV-e).
Pazi dijete, tim malo vecim facama ti nista u zivotu ne znacis, jednog dana kad bi se neka druga pojavila pred njima tesko da bi se sjetili i pitati sta je sa tobom a iako bi upitali pitali bi eto samo onako. Takodje su i oni toliko veliki, kad bi negdje nestali za pet dana bi bili zaboravljeni. Eto toliko o velikim facama u nas.

Citiraj:
Kolegi koji se sa sve skupim odjelom pojavljuje na TV mislim da je ipak bolje da ostane na njivi,emancipacija je emancipacija.

Tu sam te i cekao... Vidis, od svega napisanog si iskomentarisala skupo odijelo i njivu. Ko je tu neemancipovan i seljak. Mislim da u gornjim tekstovima ima daleko ozbiljnijeg materijala za raspravu od nekog odijela i njive, ali za tebe to ne postoji i samo pokazuje koliko si nesazrela i nekompletna iskopleksirana licnost ili jednostavno nemas nijedan ozbiljan argument da pobijes tvrdnje koje su ljudi napisali???
I da, nismo kolege! Ja sam samo jedan od kozumenata TV programa.

Citiraj:
A i da vam kazem da racunar,koji imam kod kuce,ne koristim za gluposti.

Hoces reci da taj racunar na poslu koristis za gluposti ;). Ja ti vjerujem, stvarno...Vidi se po programu koji tvoja TV emituje, a i po ovim tvojim postovima :lol:

P.S. Poslije znakova interpunkcije se udara razmaknica, tek toliko da znas ubuduce...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2004, 14:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

sama organizacija lici kao da djeca vode televiziju :P

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jan 2004, 08:50 
Početnik
Početnik

Pa ti bi se,neo,svadjao zar ne?E pa vidis meni je to ispod nivoa.Zaista ne mogu da razgovaram sa nekim ko ne zna kako se proizvodi program.Hajde reci ti meni sta ti toliko smeta na nasoj TV,ima li nesto,mozda,sto ti se dopada?Nije to tako strasno,bitno je da smo mi za nekoliko mjeseci uzdrmali javnost,i dok nas forumasi kude hyvali nas veci dio populacije u BiH.Nemojte opet poceti sa pricom da su to Hrvati i Bosnjaci,na to ne padamo.Mislite da se njima dopadaju slike Radovana po Banjaluci?Opet cu da vam kazem da sam saglasna sa vama u mnogim konstatacijama.Zaista je jedan dio programa skart.Ali bice bolje od prvog aprila obecavam.A do tada ili nas gledajte i cutite ili daljinski u ruke... 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jan 2004, 09:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

pinki, vidan je pomak u tvom pisanju. sad dozvoljavas da ima skarta na programu Pinka BH :lol:
opcija ili-ili i nije bas najsrecnije resenje. ne pokazuje da je teve tu zbog onih koji je gledaju, vec obrnuto...a to je , priznaces, na dugu stazu , poprilicno lose.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jan 2004, 09:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

heh cuj jedan dio programa?
pinki hajd` ti nama fino reci sta se tebi uopste svidja od programa doticne tv

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jan 2004, 10:48 
Majstor
Majstor

Svadja?!? Jel' to ovde neko pominjao svadju? :D Diskusiju nemoj yvati svadjom. Svadja je kad te neko posalje na odredjeno mjesto pa ti njemu uzvratis jos masnije... Priznaj da do tog jos nismo stigli, bar se nadam...

Citiraj:
Zaista ne mogu da razgovaram sa nekim ko ne zna kako se proizvodi program.
Pazi ovo, ljudi znaju praviti i automobile pa me inzinjer koji je sklepao Trabanta ne moze ubijediti da je to dobro auto a pogotovo me ne moze u to ubijediti tako sto ce reci: Ma sta ti znas o pravljenju auta? Priznajem, znam vrlo malo toga ali odlicno znam sta ne valja :D

Citiraj:
Hajde reci ti meni sta ti toliko smeta na nasoj TV,ima li nesto,mozda,sto ti se dopada?

Vrlo malo stvari mi se dopada a i to nije neko dopadanje vec onako osrednja zalost a i te stvari nisu PINK produkcije ni ove vase ni srbijanske, tako da to nema puno veze sa vasim umijecem stvaranja kvalitenih emisija...
Citiraj:
Nije to tako strasno,bitno je da smo mi za nekoliko mjeseci uzdrmali javnost,i dok nas forumasi kude hyvali nas veci dio populacije u BiH.
Najlakse je uzdrmati javnost ali to nije kvalitet, kao sto kvalitet nije samo ponuditi nesto novo i drugacije, ni to samo po sebi neznaci kvalitet. Osim toga, mislim da malo pretjerujes u toj odusevljenosti naroda...
Citiraj:
Mislite da se njima dopadaju slike Radovana po Banjaluci?

Ne kontam sta ti to znaci sto spominjes objavljivanje te vijesti? Hoces reci da ste zbog toga prosrpski nastrojeni i da objavljivanje iste vrijedja Muslimane i Hrvate???? Boze... To su objavili svi mediji i u Bosni i u Hrvatskoj pa nisam primjetio da su bas nesto prosprski nastrojeni.

P.S. Razmaknica... Razmaknica... Razmaknica...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jan 2004, 11:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Sa ovom "razmaknicom" bas je ubi! :lol:

Koji su to sadrzaji koji ti se dopadaju a nisu PINK produkcija?
:roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jan 2004, 11:47 
Majstor
Majstor

Film poneki...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jan 2004, 23:19 
Početnik
Početnik

ej pinki, opasno se provaljujes. za pocetak ti preporucujem da prije nego sto kliknes na ono "posalji" ti par puta procitaj ono sto si napisala.
tebi je ispod nivoa svadjati se s nama a svaki dan si ovdje i jedes se u sebi zbog istine koju mi iznosimo pa nastojis nas ubijediti u suprotno. da ta tv necem vrijedi ti ne bi svaki dan nastojala opravdati sve sto na njoj prikazujete.
od kad emitujete svoj program ja jos od nikog nisam cula te silne pohvale na vas racun, jedino sto ponekad cujem to su za emisije srbijanske produkcije, ali i to, ruku na srce, jako rijetko. toliko o tome. a bas me interesuje jeste li i vi ostali culi te rijeci hvale po gradu o doticnoj tv?. i ne zovi je vasom tv. jer je niste vi kupili. vi samo radite tu... isuvise si se ufurala da si nesto. jer to sto radis tu nije nikakva cast, vjeruj mi. nego samo posao kao svaki drugi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 94 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]