Svadja?!? Jel' to ovde neko pominjao svadju?

Diskusiju nemoj yvati svadjom. Svadja je kad te neko posalje na odredjeno mjesto pa ti njemu uzvratis jos masnije... Priznaj da do tog jos nismo stigli, bar se nadam...
Citiraj:
Zaista ne mogu da razgovaram sa nekim ko ne zna kako se proizvodi program.
Pazi ovo, ljudi znaju praviti i automobile pa me inzinjer koji je sklepao Trabanta ne moze ubijediti da je to dobro auto a pogotovo me ne moze u to ubijediti tako sto ce reci: Ma sta ti znas o pravljenju auta? Priznajem, znam vrlo malo toga ali odlicno znam sta ne valja
Citiraj:
Hajde reci ti meni sta ti toliko smeta na nasoj TV,ima li nesto,mozda,sto ti se dopada?
Vrlo malo stvari mi se dopada a i to nije neko dopadanje vec onako osrednja zalost a i te stvari nisu PINK produkcije ni ove vase ni srbijanske, tako da to nema puno veze sa vasim umijecem stvaranja kvalitenih emisija...
Citiraj:
Nije to tako strasno,bitno je da smo mi za nekoliko mjeseci uzdrmali javnost,i dok nas forumasi kude hyvali nas veci dio populacije u BiH.
Najlakse je uzdrmati javnost ali to nije kvalitet, kao sto kvalitet nije samo ponuditi nesto novo i drugacije, ni to samo po sebi neznaci kvalitet. Osim toga, mislim da malo pretjerujes u toj odusevljenosti naroda...
Citiraj:
Mislite da se njima dopadaju slike Radovana po Banjaluci?
Ne kontam sta ti to znaci sto spominjes objavljivanje te vijesti? Hoces reci da ste zbog toga prosrpski nastrojeni i da objavljivanje iste vrijedja Muslimane i Hrvate???? Boze... To su objavili svi mediji i u Bosni i u Hrvatskoj pa nisam primjetio da su bas nesto prosprski nastrojeni.
P.S. Razmaknica... Razmaknica... Razmaknica...