banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7026 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 352  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Feb 2012, 22:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
nazalost ceda je zapecetio svoju politicku karijeru u Srbiji...al je otvorio novu u BiH SDP ga sigurno stavlja na listu :)

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 22:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Citiraj:
dodje klinac i viknu car je go eto takve mile savjetnike ima.

Prijatelju možeš da podcjeniš Milu ali o njegovim savjetnicima pojma nemaš.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 22:55 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2012, 22:36
rotor je napisao:
dodje klinac i viknu car je go :) eto takve mile savjetnike ima...niko mu ne smije nista reci..a on konta da
je cool da se folira po bg malo uz sto kamera...a ceda mu rekao da RS ima i tamnu stranu medalje i natrljao mu nos ko malom djetetu...nije trebao da ide na ovu temu jer cinjenica je da kad se desila Srebrenica nije se ni znalo ko je Mile nit je on imao veze s tim...

Ma vjeruj, znam ja kakav je Mile iz prve ruke... Bio sam u njegovom drustvu par puta. I uopste nije ovakav kakav se zeli prikazati pred tv kamerama. I znam da mu je stalo do misljenja njegovih savjetnika.

Ali ovo ne mogu da vjerujem. Nema logike, prosto neshvatljivo!
Moram priznati da je imao i par dobrih rola, ali je u par navrata takodje ostao kao malo dijete kada ga uciteljica ruzi. A koliko se na ovaj nacin njegov kredibilitet srozao, o tome je cini mi se i suvisno govoriti... Tuzno, tuzno :confused2:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 23:12 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
jel mogu ovi padobranci da se obrisu dok ne nauce napisati neznam...nema smisla stvarno, znam i ja Dodika iz druge ruke pa se ne hvalim i ne pisem slicne gluposti..
teslicanin je napisao:
Ma ljudi, citam i ne mogu da vjerujem... Pa kako mozete podrzavati takvog tipa... on ce nas u crno zaviti! Samo neznam ko ga nagovori da ide u Beograd?! Kakve to savjetnike ima?! Cim se pojavio, znaci da se nesto pravda!!! I ovdje na forumu ima ljudi koji slave ovaj duel kao Dodikovu pobjedu... Da ne povjerujes :(

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 23:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Joj što po turskim forumima mlade bule svršavaju na Čedu :lol: :lol:
Svaka prska mlaz od 3 bara :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 00:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Uh, aj' da počnem.
Tek sad sam pogledao komplet emisiju na BN.

Prvo ću reći da se ne slažem sa SDS-ovom konstatacijom da je Dodik ovim duelom naštetio R.Srpskoj, ali je tačno da je dao bespotreban značaj nebitnom političaru, inače narkomanu i stranom plaćeniku. Ono pismeno reagovanje iz kabineta predsednika Republike Srpske je bilo sasvim dovoljno. A s druge strane je tačno (što neko ovde već reče) da već jednom treba reagovati na izdajničku politiku beogradskih političara, ali to je trebalo sa nekim bitnijim političarima, al' ajd' recimo da je Č.J. bio samo ''predjelo''.

Zatim nisam zadovoljan organizacijom emisije, očito je i Tanjug postao strana plaćenička agencija amaterskog karaktera. Mikrofon su Dodiku stavili tako da se nije čuo prvih 10 minuta, hmm slučajno ili ne. Voditeljka vrlo loša, zamuckuje, zapetljava se (avajjj, ovajjj, onajjjj, značiii, mmmmmm, hhhhhh, lllllrrrrrlllr), vrlo tiha i PRISTRANA - DOKAZ: nijednom nije htela reći Republika Srpska (osim kad je citirala Č.J.), već uvek:,,RS''. Isto kao ovi u Federaciji, dobro da još nije rekla takozvana RS. Pa sama je ona sinoć na vestima B92 (23:30h) rekla da to nije više onaj Tanjug ni od pre 15-20 god. ali ni onaj od pre 5-10 godina, već neki sasvim novi Tanjug, Hahaha možeš misliti.

Šta reći o Čedi Jovanoviću (Č.J.), očito vidljive posledice narkomanije, večiti podočnjaci, upale oči, izgubljen pogled i gubljenje misli u toku rečenice, bacanje sa teme na temu. Očekivao sam više od njega, a on je samo preglasno biflao ono što je naučio napamet slušajući FTV i svoje donatore i mentore. Nema pojma o činjenicama, dokumentima, sporazumima, stanjem u BiH. Jedino relativno tačno je rekao da političari u Srbiji koriste Srbe u HR, BiH i sad na KiM za svakodnevne političke potrebe (potsetio je na Miloševićevo podstreivanje na rat a onda zatvaranje granice na Drini), ali to sad i on sa KiM radi, mislim koristi ih za svakodnevne političke potrebe. Kad je obavešten da je prenos na B92 prekinut (a nije bio prekinut), utišao je i smanjio priču. Ma bolesnik u svakom smislu te reči. Kamo sreće da ne pređe cenzus, ali nažalost, hoće sigurno.

A sad za kraj o Velikom Vođi.
Vidim ovde mnogi od vas idealizuju njegov nastup. Maram reći da me je pozitivno iznendio i da je bio mnogo bolji nego što sam očekivao, nije se izblamirao i iznervirao. Ali neke jako bitne stvari nije ni pomenuo. Prlikom negiranja genocida u Srebrenici nije pomenuo činjenice da je većina pobijenih ''bošnjaka'' poginula u vojnom sukobu pucajući na našu vojsku i pokušavajući se probiti iz okruženje, jer se nisu hteli predati pošto su znali kakva su zlodela učinili, pa su se bojali predati. To su činjenice obelodanjene iz više izvora, a najnoviji je norvaški dokumentarni film kojeg on takođe nije pomenuo a trebao je. Obdukcija je pokazala da je zločin počinjen na oko 300 osoba (većinom muškaraca) kojima su bile vezane ruke prilikom ''relativno humane'' eliminacije (ubijanje mecima brzo i efikasno bez mučenja noževima, kamama, klanjem, kopanjem očiju i sl. zverstva koja su oni nama radili) i to su sve uradile paravojne snage i to većinom iz Srbije (BG bilmezi puni testosterona se došli ovde junačiti i bogatiti, čast izuzecima kojih nije bilo mnogo) tipa ,,Škorpioni''. Tako da je Republika Srpska i naša Vojska po tom pitanju totalno čista, jer posle oslobađanja Srebrenice su odma' otišli dalje u oslobađanje, a ostali su ovi malopre pomenuti. Sledeće što sam mu zamerio je to da nije pomenuo da je haški tribunal pristrasan i totalno neobjektivan sl. kao i sud i tužilaštvo BiH i da presude koje se izreknu u Hagu nisu ni približno realan prikaz istine događanja u BiH, jer su skoro sve Srbi osuđeni, malo Hrvati, a ovi ''bošnjaci'' ništa, tako da su sud i tužilaštvo BiH preslikana slika i prilika haškog kazamata. Nije trebao reći da ćemo poštovati presudu ''ako'' Karadžić bude osuđen, a znamo da hoće, jer pravde za Srbe nema, a mogao je pomenuti i nepravedno i u istoriji ne zabeleženo mučenje i kršenje ljudskih prava prema Vojislavu Šešelju. Znam da ga on ne voli i da mu i ne bi odgovarao njegov povratak (jedina dostojanstvena konkurencija), ali kad se već busa patriotizmom trebao jereći da je to što rade Šešelju van svih civilizovanih normi. Kad je Č.J. pomenuo opsadu Sarajeva, nije reagovao, a mogao je reći da su Srbi u SA tad proživljavali neviđen teror, zverstva i progon. Tek kasnije je pomenuo da je totalna većina Srba iz SA proterana i da nemaju bezbednost življenja u istom.
E da je sve ovo rekao onda bih ja njegov današnji nastup smatrao savršenim, idealnim, perfektnim i odličnim za desetku, a ovako moja fakultetska ocena za njegov nastup je 8.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 00:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Da li Dodik može ponovo na izborima biti izabran da bude predsjednik RS? Ima li nekog ograničenja mandata? Ako on ima, da li može da bude premijer, pa da se u narednom mandatu vrati na mjesto predsjednika?

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 00:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2010, 11:58
Ma ceda ne moze nista da izgubi kad nista nije ni imao, tih nekih 2-3% sto bez koalicije dobije su glasovi nacionalnih manjina i zadrtih ljevicara koji ce glasati za njega pa ne znam sta da bude, sada je samo dobio priliku da 2 sata mlati praznu slamu pa ako se neko upeca super, ako ne barem ne gubi nista.
Dodik sa druge strane ucvrstio svoju poziciju ovde i nastavio da stice pristalice u Srbiji, ne znam da ima neki politicar kojeg tamo sad vise vole od njega, jednostavno iskoristio je to sto tamo nema niko takvog profila.
Citiraj:
Citiraj:
Da li Dodik može ponovo na izborima biti izabran da bude predsjednik RS? Ima li nekog ograničenja mandata? Ako on ima, da li može da bude premijer, pa da se u narednom mandatu vrati na mjesto predsjednika?

moze, ovo mu je prvi mandat

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 00:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Danny ^_^ je napisao:

може до краја живота вршит функције,тако је законски прописано,мјењаће позиције и то је то. Углавном рекао сам што сам имао о дуелу, Република Српска има људе који без обзира на своје крађе и крађице чувају њен образ,колико толико,док ја не дођем на чело битно је да ови тренутни имају бар даму шта рећи,а кад ја дођем једног дана бићемо сви поноснији. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 00:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Mile se ipak uzdrao da mu ne odvali jedno 3 pleske i posalje ga u tri lijepe...ali je ipak

Slika

Ceda je stvarno isprdio svoje. Ja stvarno ne kontam lika sta prica...stavio mu neko drogu u heroin...

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 00:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
teslicanin je napisao:
Ma ljudi, citam i ne mogu da vjerujem... Pa kako mozete podrzavati takvog tipa... on ce nas u crno zaviti! Samo neznam ko ga nagovori da ide u Beograd?! Kakve to savjetnike ima?! Cim se pojavio, znaci da se nesto pravda!!! I ovdje na forumu ima ljudi koji slave ovaj duel kao Dodikovu pobjedu... Da ne povjerujes :(

Kako sad ovde u političkom podforumu mogu pisati novoregistrovani likovi, kad je pravilo da se ima minimum 100 ispisanih postova i da se traži dozvola za pisanje po ovom podforumu, ja sam tu dozvolu čekao 10ak dana, a sad dođe lik i odma' može da piša(a)e ovde!!!?????? :angry4:

P.S. vidim da je i drinin vuk ovde propisao iako je rekao da neće. ;)

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 00:23 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ma kome pricati i objasnjavati po pitanju Srebrenice kad se ocito vidjelo da cedo i ne slusa Dodika..na svako Dodikovo pitanje cedo podigne glavu i telecom facom pita "sta, sta si rekao"...

naravno da je Dodik gubio vrijeme sa njim al eto osjecao se isprovociran cedinim izjavama...

tip prizna Kosovo a ne bi rekao da je nastao na genocidu dok ovamo to zahtjeva za RS..nimalo nije upoznat sa politikom u Bosni sto je i potvrdio svojim supljim argumentima..koliko sam primjetio ceda se zalaze za ukidanje RS i za ponovo zajednicku BiH...sto to ne prica za ukidanje Kosova kad je on jedina srpsko-evropska faca u Srbiji..

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 00:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Dodik započeo predizbornu kampanju Tadića. Ima sada više vremena, pa će biti još toga :)

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 01:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2010, 11:58
danijell je napisao:
Dodik započeo predizbornu kampanju Tadića. Ima sada više vremena, pa će biti još toga :)

Pa zar od Cede da ga brani :lol:
Da se nije udruzio sa SPO u ovaj preokret ni jedni ni drugi ne bi presli cenzus, ovako zajedno mozda nesto i iscupaju.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 01:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
U jednom trenutku kada je Mile upitao Čedu zašto je izvukao Spasojevića iz zatvora Čeda je brzinom svjetlosti promijenio temu.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 01:32 
Stara kuka
Stara kuka

U Srbiji bi uradili pametnu stvar kada bi cenzus podigli na 7% jer bi na taj način eliminisali svaku mogućnost da neke kombi stranke poput LDP-a, LSV-a, SPO-a, URS-a ucjenjuju veće partije prilikom formiranja vlasti.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 01:37 
Stara kuka
Stara kuka

Ovi sa sa-x-a očito nisu gledali isti duel jer je upravo Dodik odgovarao argumentovano na Čedine optužbe. Na tom forumu postoji nekoliko tema samo o Dodiku. Bolesni ljudi!

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 01:43 
Stara kuka
Stara kuka

rotor je napisao:
nazalost ceda je zapecetio svoju politicku karijeru u Srbiji...al je otvorio novu u BiH SDP ga sigurno stavlja na listu :)

U tom slučaju SDP je sebi presudio političko samoubistvo :D

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 02:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Evo i ja sam napokon odgledao cijeli "duel".
Ja u biti i kontam i ne kontam sta CJ hoce. On bi izgleda neku novu Jugoslaviju da gradi prvo na primjeru Bosne, pa onda ko zna kako bi dalje.
Ali nije to ni poenta: gledano iz ugla RS, duel i nije bio potreban, ali gledano iz ugla Srbije, gdje se na kraju krajeva to i primarno prikazivalo, definitivno se trebao desiti duel. Ne toliko zbog cinjenice sto je neki CJ prozvao RS genocidnom, nego zbog toga sto se Srbima u Srbiji trebaju neke stvari pojasniti. Oni ne slusaju politicare iz federacije na dnevnoj osnovi i sa nasim problemima mahom nisu upoznati. Vjerujem da mnogi u Srbiji nemaju pojma sta je to tacno RS, izgubilo se to kroz ovih par godina, a i Srbija uvijek ima neke svoje probleme. Ovako je Dodik poprilicno jasnim komentarima podsjetio "bracu" Srbe s one strane Drine sta se to desava ovde.
Da nije isao na duel, izjava CJ bi eventualno bila na nekoj 5-6oj stranici u stampi i bila zaboravljena vec do sljedeceg dana... ovako, onim neinformisanim Srbijancima kojima je bilo stalo da cuju, neke stvari su sad sigurno mnogo jasnije. Ovo Dodikovo obracanju srbijanskoj javnosti vidim kao jednu vrstu "refresh-a" ili poducavanja Srbijanaca zaboravljenim poglavljima.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 02:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
dukicas je napisao:
Uh, aj' da počnem.
Tek sad sam pogledao komplet emisiju na BN.

Prvo ću reći da se ne slažem sa SDS-ovom konstatacijom da je Dodik ovim duelom naštetio R.Srpskoj, ali je tačno da je dao bespotreban značaj nebitnom političaru, inače narkomanu i stranom plaćeniku. Ono pismeno reagovanje iz kabineta predsednika Republike Srpske je bilo sasvim dovoljno. A s druge strane je tačno (što neko ovde već reče) da već jednom treba reagovati na izdajničku politiku beogradskih političara, ali to je trebalo sa nekim bitnijim političarima, al' ajd' recimo da je Č.J. bio samo ''predjelo''.

Zatim nisam zadovoljan organizacijom emisije, očito je i Tanjug postao strana plaćenička agencija amaterskog karaktera. Mikrofon su Dodiku stavili tako da se nije čuo prvih 10 minuta, hmm slučajno ili ne. Voditeljka vrlo loša, zamuckuje, zapetljava se (avajjj, ovajjj, onajjjj, značiii, mmmmmm, hhhhhh, lllllrrrrrlllr), vrlo tiha i PRISTRANA - DOKAZ: nijednom nije htela reći Republika Srpska (osim kad je citirala Č.J.), već uvek:,,RS''. Isto kao ovi u Federaciji, dobro da još nije rekla takozvana RS. Pa sama je ona sinoć na vestima B92 (23:30h) rekla da to nije više onaj Tanjug ni od pre 15-20 god. ali ni onaj od pre 5-10 godina, već neki sasvim novi Tanjug, Hahaha možeš misliti.

Šta reći o Čedi Jovanoviću (Č.J.), očito vidljive posledice narkomanije, večiti podočnjaci, upale oči, izgubljen pogled i gubljenje misli u toku rečenice, bacanje sa teme na temu. Očekivao sam više od njega, a on je samo preglasno biflao ono što je naučio napamet slušajući FTV i svoje donatore i mentore. Nema pojma o činjenicama, dokumentima, sporazumima, stanjem u BiH. Jedino relativno tačno je rekao da političari u Srbiji koriste Srbe u HR, BiH i sad na KiM za svakodnevne političke potrebe (potsetio je na Miloševićevo podstreivanje na rat a onda zatvaranje granice na Drini), ali to sad i on sa KiM radi, mislim koristi ih za svakodnevne političke potrebe. Kad je obavešten da je prenos na B92 prekinut (a nije bio prekinut), utišao je i smanjio priču. Ma bolesnik u svakom smislu te reči. Kamo sreće da ne pređe cenzus, ali nažalost, hoće sigurno.

A sad za kraj o Velikom Vođi.
Vidim ovde mnogi od vas idealizuju njegov nastup. Maram reći da me je pozitivno iznendio i da je bio mnogo bolji nego što sam očekivao, nije se izblamirao i iznervirao. Ali neke jako bitne stvari nije ni pomenuo. Prlikom negiranja genocida u Srebrenici nije pomenuo činjenice da je većina pobijenih ''bošnjaka'' poginula u vojnom sukobu pucajući na našu vojsku i pokušavajući se probiti iz okruženje, jer se nisu hteli predati pošto su znali kakva su zlodela učinili, pa su se bojali predati. To su činjenice obelodanjene iz više izvora, a najnoviji je norvaški dokumentarni film kojeg on takođe nije pomenuo a trebao je. Obdukcija je pokazala da je zločin počinjen na oko 300 osoba (većinom muškaraca) kojima su bile vezane ruke prilikom ''relativno humane'' eliminacije (ubijanje mecima brzo i efikasno bez mučenja noževima, kamama, klanjem, kopanjem očiju i sl. zverstva koja su oni nama radili) i to su sve uradile paravojne snage i to većinom iz Srbije (BG bilmezi puni testosterona se došli ovde junačiti i bogatiti, čast izuzecima kojih nije bilo mnogo) tipa ,,Škorpioni''. Tako da je Republika Srpska i naša Vojska po tom pitanju totalno čista, jer posle oslobađanja Srebrenice su odma' otišli dalje u oslobađanje, a ostali su ovi malopre pomenuti. Sledeće što sam mu zamerio je to da nije pomenuo da je haški tribunal pristrasan i totalno neobjektivan sl. kao i sud i tužilaštvo BiH i da presude koje se izreknu u Hagu nisu ni približno realan prikaz istine događanja u BiH, jer su skoro sve Srbi osuđeni, malo Hrvati, a ovi ''bošnjaci'' ništa, tako da su sud i tužilaštvo BiH preslikana slika i prilika haškog kazamata. Nije trebao reći da ćemo poštovati presudu ''ako'' Karadžić bude osuđen, a znamo da hoće, jer pravde za Srbe nema, a mogao je pomenuti i nepravedno i u istoriji ne zabeleženo mučenje i kršenje ljudskih prava prema Vojislavu Šešelju. Znam da ga on ne voli i da mu i ne bi odgovarao njegov povratak (jedina dostojanstvena konkurencija), ali kad se već busa patriotizmom trebao jereći da je to što rade Šešelju van svih civilizovanih normi. Kad je Č.J. pomenuo opsadu Sarajeva, nije reagovao, a mogao je reći da su Srbi u SA tad proživljavali neviđen teror, zverstva i progon. Tek kasnije je pomenuo da je totalna većina Srba iz SA proterana i da nemaju bezbednost življenja u istom.
E da je sve ovo rekao onda bih ja njegov današnji nastup smatrao savršenim, idealnim, perfektnim i odličnim za desetku, a ovako moja fakultetska ocena za njegov nastup je 8.

прича о шкорпионима је доказана да је лажна и монтирана. паравнојих јединица није било у Сребреници јер их Младић није волио и нико од њих није смио близу њега.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7026 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 352  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]