Misko, nemogu precutati tvoja dva posta:
Citiraj:
a sto bi ti nekome pomagala ko to ne trazi ? Homici uopste ne traze pomoc, samo toleranciju i postovanje .
??? Jesi li siguran da
samo to traze ??? Nebih rekao!
Citiraj:
nije uopste rijeci koliko ima homica koji hoce u brak i djecu vec na to koliko ima u BL (i shire) ima ljudi koji imaju ogranicena razmisljanja i koji sebi daju za pravo 'da nekoga sude'..
Ja mislim da mi (niko od nas), ne sudi nikoga, vec komentarishemo jednu pojavu koja koja jednostavno nije
Prirodna, a prisutna je, zasluzuje paznju i zato sam i postavio temu!
E sve se vrti oko toga, dali cemo (sva ostala populacija),
napraviti da to bude normalno!
Dodushe, milion neprirodnih stvari je danas prihvaceno kao normalno, ali ipak...
Oni mi ne smetaju nimalo, da se razumijemo, i imaju sva prava kao i ja ili ti, ali je iritirajuce to shto pokushavaju da ih ostali tretiraju kao savrsheno zdrave ljude?
Hej, nije stvar uopshte, u tome da ih neko mrzi, ili diskriminira, jer 54.4% ukupne ljudske populacije konstantno pati od neke bolesti, pa zive i rade i imaju svoju srecu ..., stvar je u tome da to treba da se ozvanichi i uvrsti u listu bolesti, tj. hormonalnog poremecaja u nekim, i vrstom psihickog oboljenja u drugim sluchajevima.
Oni su u svemu ostalom savrsheno zdravi i netreba ih diskriminisati,
ali imaju
bolest te prirode da ih privlache osobe istog pola, i ako uspijevaju da se nose sa njom, to nikome netreba da smeta!
EEE, ali stvar je u tome da oni NESMATRAJU, NI NAJMANJE, DA NESHTO ZDRAVSVENO NIJE U REDU SA NJIMA, i ne samo to, nego tako neshto prolongiraju kao stvar opredjeljenja.
nadam se da me razumijete..
E sad misko, htio sam ti reci, da iz tvojih postova, jednostavno je nemoguce tacno utvrditi sta ti u stvari mislis o tome, jer su uglavnom zabavljen citiranjem drugih uz koju "poshalicu", pa bih volio da mi odgovorish tacno i jasno na par prostih pitanja, ako netrazim previshe?
Dali je to stvar opredjeljenja, ili neka vrsta poremecaja, dakle bolest?
Dali smatrash da je ispravno omoguciti im zakonski brak i usvajanje djece?
Dali si ubjedjen da nebi sve to uticalo na povecanje broja homoseksualaca (mislim na brak, djecu i apsulutno priznavanje i primjenu njihovih zahtjeva)?
Eto, ta tri pitanja. Mislim da nije strashno.
Zanima me tvoje mishljenje, zato shto drzim da si razuman sagovornik.