banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 11:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 64  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2004, 22:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Citiraj:
Homici uopste ne traze pomoc, samo toleranciju i postovanje

i rastamani hoce isto :) nista, nemojte se nadovezivati na ovaj komentar, jer znam da ce se diskusija otegnuti u vec dobro poznatom smjeru.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2004, 11:09 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 30 Jul 2003, 09:40
EZAN je napisao:
Opet ti.
Homoseksualci su FIZICKI potpuno zdravi ljudi - i ne znam sto vise oko toga pises.
MOGU DA RADJAJU, odnosno da "prave" djecu.

ocito me nerazumijes.
vjerovatno jer mislis da je "imati dijete" i biti "roditelj" isto.NIJE!
svako moze dijete usvojiti.i to ne samo ljudsko.
i ja mogu usvojiti macice i kucice, male zecice i male kornjace...no jesam li im roditelj?
rijec roditelj, znaci..."ONAJ KOJI RADJA".
dalje...
svaki covjek, ako zeli da postane roditelj (dakle da radja), mora naci jos jednog covjeka sa kim ce roditi jer...NEMOZE SAM!
dalje...
ako ti trazis tog "drugog covjeka" i uzmes osobu istog pola...POGRIJESIO SI!
zasto?
pa jednostavno...ON TI NEMOZE RODITI DIJETE!
dalje...
ako nastavis dalje traziti i nadjes osobu SUPROTNOG pola, tek tad si ispunio uslove za...RADJANJE.

ovo sto sam opisao je AZBUKA RADJANJA.dakle osnovni zakon koji se nemoze obici a stici na cilj.ljudi to vjekovima pokusavaju ali neuspjevaju.
sad im je na pomoci cijelo drustvo koje im daje djecu ili savremena medicina koja klonira covjeka, no idalje neuspijevaju.
kako?
ako sam ja homoseksualac i zivim sa svojim partnerom i ja i on mozemo dobiti dijete, ali...SA ZENOM!potrebna nam je zena koja ce nam roditi dijete.ja nemogu, casna rijec!
a imati dijete sa zenom...zove se...HETEROSEKSUALNOST.
ja i moj partner mozemo upraznjavati nasu homoseksualnost do besvijesti ali nece ni on ni ja zatrudniti.necemo imati HOMOSEKSUALNO DIJETE.
ako zatrazimo pomoc od kloniranja...
doktori ce uzeti jednu moju celiju i spojiti sa celijom NEKE ZENE a onda, kad dodje do oplodnje, iz nase zajednicke celije izdvojice materijal koji pripada toj zeni i zamjeniti mojim.tako cu ja dobiti dijete (koje slucajno opet treba roditi ZENA) koje ce biti genetski isto kao ja.
eto, i u ovom opisu dva puta sam spomenuo rijec ZENA.
a gde je moj homoseksualni partner?
kad ce nasa homoseksualnost roditi?
NIKAD!

Citiraj:
I na kraju pitanje vec dva puta postavljeno a ne odgovoreno
Citiraj:
Koliko li je razvedenih parova, gdje djeca moraju "pripasti" nekome od roditelja (sto ce reci ima starateljstvo) ????
Koliko je ponovo udatih i ozenjenih takvih ????

CIJA SU TO DJECA?

Dakle djeca koja zive samo sa jednim bioloskim roditeljem.

pa vec sam ti odgovrio, ali ti nerazumijes odgovor.SVAKO, pa i takvo dijete, dijete je svojih RODITELJA!
znaci onog ko ga je rodio...mama i tata.pogledaj ko ga je rodio pa ces znati ko su mu roditelji.zar je to tako tesko shvatiti?
roditeljstvo i starateljstvo nisu isto...to tebe buni.
ja staram o nekoliko saksija ljubicica ali ja ih nisam rodio :wink:

pozdrav EZANU, uz mir i svako dobro od Boga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2004, 11:14 
Majstor
Majstor

srbinxp je napisao:
Ne zelim sada da lupam glavu oko toga,ali...
ne znam zvuci suludo ali mozda bolje da dijete ima dva roditelja istog pola nego jednog?? :lol:

mislim da stvarno neznamo sta znaci rijec roditelj.
nemogu roditelji biti ososbe istog pola.za radjane (roditeljstvo) potrebno je DVA POLA.
to je jednostavan i ozbiljan zakon, koji nemozemo obici.
pomirite se sa cinjenicom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2004, 13:17 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
Mene nesto buni ????
Ma ti si sav zbunjen, druze moj.
Ko ovdje uopste prica o nastanku djece ?
"Princip je isti sve su ostalo nijanse" - sto bi rekao jedan nas pjevac, hehe.
Kad budes shvatio (bar pokusaj) da sva djeca ne zive sa svojim roditeljima, da ih ima milioni koji zive samo sa jednim roditeljem i milioni usvojene - koji svoje "staratelje" ipak zovu roditeljima.
Kad budes shvatio - da "roditi" nije sve, da je u zivotu najvaznija briga i podarena ljubav toj djeci - sto opet ne mora biti "podareno" od roditelja (dokaza za to je i previse).
Kad budes shvatio da ima zena koje budu s muskarcem samo zbog tog cina "reprodukcije" pa onda opet nazad u svoju homoseksualnu vezu, da ima muskaraca koji nadju zenu (s kojom ce imat sex - i koja ce im roditi djete te prepustiti starateljstvo) pa onda nazad u svoju homoseksualnu vezu, da ima onih zena koje se odlucuju na vjestacku "oplodnju" (vidi koliko smo ti ili ja kao muskarci potrebni) i naravno parova koji nastoje usvojiti dijete - ONDA CES SHVATITI I DA PISES GLUPOSTI

P.S.
Ljubicicu imas - nadam se da je zalijevas i pazis, da joj pricas pricice i pustas radio, ONDA SU NAJLJEPSE I NAJBOLJE RASTU - kazu da "razumiju" kad ih neko voli.
Htio sam reci odlicni su ti primjeri sa ljubicicom, kucicima, macicima i ostalim nabrojanim primjercima. E sad sta je ulaga roditelja i kakvu ulogu imas ti u tim vasim odnosima ?
Vidis li ikakvu vezu ?

I mani se onog muskarac-muskarac ne mogu imati djecu .... :lol:
Pa nismo u obdanistu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2004, 13:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
rio je napisao:
vjerovatno jer mislis da je "imati dijete" i biti "roditelj" isto.NIJE!
svako moze dijete usvojiti.i to ne samo ljudsko.
i ja mogu usvojiti macice i kucice, male zecice i male kornjace...no jesam li im roditelj?
rijec roditelj, znaci..."ONAJ KOJI RADJA".

ovakve rijeci mi zvuce jako tuzno...ne znam da li si imao prilike da se druzis sa usvojenom djecom, znaci gdje postoji totalno usvojenje, ili da odes u dom za nezbrinutu djecu mozda?Da li znash neke ljud ekoji su usvojili dijete?jesi cuo njihova razmisljanja?
Ja sam bila u 2 takva doma (neke humanitarne aktivnosti :wink:)Licno poznajem 3 porodice koji su usvojili djecu i slusham njihov nacin razmisljanja...

Grijeh je reci da je roditelj samo onaj koji radja...jer i sama ta usvojena djeca,pogotovo malo starija, zrelija ce reci: "moji pravi mama i tata su ti i ti... (usvojitelji) jer mi daju ljubav, podrsku, hranu sve sve sve...a bioloski roditelji ...znam da negdje postoje, ali potpuno sam ravnodushan prema njima."

I reci da je roditelj samo onaj koji radja i porediti usvajanje djeteta sa kuciciima i macicima ..nisam rio ocekivala od tebe..jer toliko istices ljuav prema svima, a posmatrash to pitanje sa tako mnogo predrasuda...

Licno sam za to da se treba pomoci svim onim koji trebaju nashu zastitu, djeci pogotovo, usvajanje djeteta je uvijek mac sa dve ostrice, nekad se vrati kao bumerang ali u vecini slucajeva dosta djece dobro prodje u zivotu.

A ovo pitanje promjene sex. opredjeljenja ako nekome nesto isforsirash...hehe...mislim da nije tako lako...
bash neki dan u zezanciji....prica mi jedna zeMska kako je razocarana u muski pol, kaze sve neki dripci, sovinist, svi hoce isto, nigdje normalnog muska na vidiku :lol: i kaze prelazim na zene, mi smo mnogo njeznije i sadrzajnije ... :D :D reko, auhh moja ti...bjezim ja odavde.. 8) kaze ona meni..ma necu ja tebe ti si peder :lol: :lol: :lol:

Koliko sam imala prilike imala da cujem ili citam raznorazne ispovijeti homosexualaca ..vecina njih je imala straight iskustva i imam osjecaj da su razocarani nekim neuspjesima pa se okrenuli sigurnijoj varijanti :lol: :lol: u kojoj su se bolje snasli i stupili u jendostavniji vid 'komunikacije' :D

Opet kazem...svako ima pravo da bira svog partnera, ali ne treba to naturati i procjenjivati ovo je pravo ovo nije...jer svi se sada pozvaju na famozna ljudska prava :wink:

A usvajanje djeteta... homosexualcima ne bih dozvolila samo zvog toga sto se djetetu natura nesto sto nije prirodno.... tako mislim i za kloniranje ljudi....otkud nam pravo da stavramo novu jedinku koja je necii duplikat... kad svako ima pravo da bude razlicit i jedinstven.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2004, 14:49 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
bash neki dan u zezanciji....prica mi jedna zeMska kako je razocarana u muski pol, kaze sve neki dripci, sovinist, svi hoce isto, nigdje normalnog muska na vidiku :lol: i kaze prelazim na zene, mi smo mnogo njeznije i sadrzajnije ... :D :D reko, auhh moja ti...bjezim ja odavde.. 8) kaze ona meni..ma necu ja tebe

Koja je definicija normalnog muska? :wink:

Citiraj:
Opet kazem...svako ima pravo da bira svog partnera, ali ne treba to naturati i procjenjivati ovo je pravo ovo nije...jer svi se sada pozvaju na famozna ljudska prava :wink:

Da sto se tice ljudskih prava da postoje ljudska prava ali postoje i i da tako kazem obaveze. Npr. da bi jedna drzava/drustvo mogla da se razvija potrebno je obezbjediti odgovarajuci prirastaj stanovnistva... posto homoseksualci ocigledno ne vracaju dio svog duga drustvu, ako bi se tako nesto i dozvolilo (brak i sl) onda bi se trebali uvesti i odgovarajuci nameti. Npr. znam da u nekim stranim zemljama (konkretno Njemacka) oni koji nisu u braku ili nemaju djece (sta vec) imaju neke dodatne poreze i druge obaveze... ili oni koji jesu imaju olaksice - ista stvar.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2004, 16:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
bojmen je napisao:
Npr. znam da u nekim stranim zemljama (konkretno Njemacka) oni koji nisu u braku ili nemaju djece (sta vec) imaju neke dodatne poreze i druge obaveze... ili oni koji jesu imaju olaksice - ista stva.

Ovo postoji u mnogim zemaljama (ukljucujuci i CH, YU), medjutim vazi za sve parove a ne samo homosexualne. Znaci manji ti je porez ako si vjencan nego ako si samac iznad neke godine starosti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2004, 17:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
gipsy_girl je napisao:
bash neki dan u zezanciji....prica mi jedna zeMska kako je razocarana u muski pol, kaze sve neki dripci, sovinist, svi hoce isto, nigdje normalnog muska na vidiku

U suštini ovo je velika istina, ili bar mnogo više istina nego što nije...mada bi se vjerovatno mogao pronaći pokoji izuzetak.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2004, 21:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
bojmen je napisao:
Koja je definicija normalnog muska? :wink:

auu bojmen, ovo pitanje zahtijeva popuno novu temu o kojoj se moze pricati i pricati 8) 8)

Vader je napisao:
mada bi se vjerovatno mogao pronaći pokoji izuzetak.

da slazem se potpuno, samo rariteti su to :D

ako je dobar, pametan, zgodan , sarmantan, zna da pogodi u sridu ili je vec odavno zauzet ili je gay :lol: :lol: :lol: mnoge cure se zale na to.... :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2004, 22:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
U suštini ovo je velika istina, ili bar mnogo više istina nego što nije...mada bi se vjerovatno mogao pronaći pokoji izuzetak.

Nebo je plavo, tj vishe plavo nego bijelo, mada bi se moglo reci ... plavo ... mjestimicno, .... povremeno ..

eto to si ti napisao .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2004, 10:22 
Majstor
Majstor

gipsy_girl je napisao:

I reci da je roditelj samo onaj koji radja i porediti usvajanje djeteta sa kuciciima i macicima ..nisam rio ocekivala od tebe..jer toliko istices ljuav prema svima, a posmatrash to pitanje sa tako mnogo predrasuda....

neobicno mi je zao sto se moje rijeci ovako shvataju :(
nudim covjeku casu vode a on misli da mu dajem otrov.
pitam se cemu uopste svo moje pisanje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2004, 10:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2003, 09:59
Ljudi ajd recite mi jel stvarno ima toliko puno homoseksualaca koji hoce brak,pa da ova tema izazove toliko interesovanje.
da li vas iko placa sto pravite teorije koje bi trebali neki drugi da urade za pare?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2004, 10:47 
Majstor
Majstor

Nije cudno sto se bar ta "RODITELJ - ONAJ KOJI RADJA" pogresno tumaci, jer to na kraju krajeva NIJE NI TACNO.
Da ne duzim, uzmi bilo kakvu enciklopediju, rijecnik .... potrazi pod roditelj i vidjet ces sta se sve podrazumijeva pod tom rijeci.
Citiraj:
neobicno mi je zao sto se moje rijeci ovako shvataju
nudim covjeku casu vode a on misli da mu dajem otrov.

Da probas to (u kontextu u kojem si tumacio rijec roditelj) reci nekome ko je usvojio dijete - DOTICNI bi mogao jedino da "pljune" u tu casu. Malo grubo receno jer ja znam da ti nisi protiv usvajanja, a ni da nisi tako mislio, ali sam uvjeren da bi reakcija na takve rijeci mogla biti takva.

Ja mislim da te u potpunosti razumijem, ali pokusavam "opravdati" sve one kojima "priroda" nije dala mogucnosti, a NJIHOVE ZELJE i DJELA govore sve.
Ubijedjen sam da njihova ljubav, briga i odnos prema (recimo usvojenoj) djeci nije i ne bi bila nista manja od bilo kog drugog bioloskog roditelja, kao sto i odnosi u homoseksualnim vezama nista ne zaostaju od ovih "nasih".

srbinxp - ovo u principu nema bas veze s homoseksualizmom i brakom .... vec sa elementarnim ljudskim pravima - uopste.
Homoseksualci i brak su ovdje samo primjer.
Koliko ima zainteresovanih .... - ja licno pojma nemam niti me je briga, ali tema je jako interesantna jer kao sto rekoh dotice se puno toga ....
elementarna ljudska prava,
pravo na izbor,
moral,
zakoni,
religija ....
zasto neke zemlje drugacije gledaju na to ....
i na kraju MI U SVEMU TOME

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2004, 13:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rio je napisao:
pitam se cemu uopste svo moje pisanje.

i ja se pitam :) :) :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2004, 13:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nije uopste rijeci koliko ima homica koji hoce u brak i djecu vec na to koliko ima u BL (i shire) ima ljudi koji imaju ogranicena razmisljanja i koji sebi daju za pravo 'da nekoga sude'..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2004, 14:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
gipsy_girl je napisao:
samo rariteti su to

ako je dobar, pametan, zgodan , sarmantan, zna da pogodi u sridu ili je vec odavno zauzet ili je gay

Ti rariteti zlata vrijede. Što se tiče toga da su takvi ili zauzeti ili gay, zaista ne bih znao. Nadam se da nije tako.

Citiraj:
mnoge cure se zale na to....

Da li su te cure koje se žale strpljive ili nisu? Da li bi se u nedostatku bolje osobe zadovoljile i onom koja im i ne odgovara baš sasvim, a sve zbog neke očajničke želje da imaju bar nekoga? Ili bi čekale? A to da bi neko prešao u gey vode (močvare) samo zato što ne može pronaći pogodnu osobu za normalnu hetero vezu, na to gledam kao na šalu. Ne znam da li bi neko to stvarno uradio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2004, 02:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2003, 17:05
Misko, nemogu precutati tvoja dva posta:

Citiraj:
a sto bi ti nekome pomagala ko to ne trazi ? Homici uopste ne traze pomoc, samo toleranciju i postovanje .

??? Jesi li siguran da samo to traze ??? Nebih rekao!

Citiraj:
nije uopste rijeci koliko ima homica koji hoce u brak i djecu vec na to koliko ima u BL (i shire) ima ljudi koji imaju ogranicena razmisljanja i koji sebi daju za pravo 'da nekoga sude'..

Ja mislim da mi (niko od nas), ne sudi nikoga, vec komentarishemo jednu pojavu koja koja jednostavno nije Prirodna, a prisutna je, zasluzuje paznju i zato sam i postavio temu!

E sve se vrti oko toga, dali cemo (sva ostala populacija), napraviti da to bude normalno!
Dodushe, milion neprirodnih stvari je danas prihvaceno kao normalno, ali ipak...
Oni mi ne smetaju nimalo, da se razumijemo, i imaju sva prava kao i ja ili ti, ali je iritirajuce to shto pokushavaju da ih ostali tretiraju kao savrsheno zdrave ljude?
Hej, nije stvar uopshte, u tome da ih neko mrzi, ili diskriminira, jer 54.4% ukupne ljudske populacije konstantno pati od neke bolesti, pa zive i rade i imaju svoju srecu ..., stvar je u tome da to treba da se ozvanichi i uvrsti u listu bolesti, tj. hormonalnog poremecaja u nekim, i vrstom psihickog oboljenja u drugim sluchajevima.

Oni su u svemu ostalom savrsheno zdravi i netreba ih diskriminisati,
ali imaju bolest te prirode da ih privlache osobe istog pola, i ako uspijevaju da se nose sa njom, to nikome netreba da smeta!

EEE, ali stvar je u tome da oni NESMATRAJU, NI NAJMANJE, DA NESHTO ZDRAVSVENO NIJE U REDU SA NJIMA, i ne samo to, nego tako neshto prolongiraju kao stvar opredjeljenja.

nadam se da me razumijete..

E sad misko, htio sam ti reci, da iz tvojih postova, jednostavno je nemoguce tacno utvrditi sta ti u stvari mislis o tome, jer su uglavnom zabavljen citiranjem drugih uz koju "poshalicu", pa bih volio da mi odgovorish tacno i jasno na par prostih pitanja, ako netrazim previshe?

Dali je to stvar opredjeljenja, ili neka vrsta poremecaja, dakle bolest?

Dali smatrash da je ispravno omoguciti im zakonski brak i usvajanje djece?

Dali si ubjedjen da nebi sve to uticalo na povecanje broja homoseksualaca (mislim na brak, djecu i apsulutno priznavanje i primjenu njihovih zahtjeva)?

Eto, ta tri pitanja. Mislim da nije strashno.
Zanima me tvoje mishljenje, zato shto drzim da si razuman sagovornik.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2004, 09:37 
Majstor
Majstor

Citiraj:
Oni mi ne smetaju nimalo, da se razumijemo, i imaju sva prava kao i ja ili ti

Pa da je to bas tako - ne bi mi ovdje raspravljali.
Veliki dio njihovih prava prestaju istim momentom kad kazu da su homoseksualci.
Uzimamo si previse prava - cak i kad govorimo da to nije prirodno.
Otkud mi to znamo ?
Balans u prirodi postoji u svim oblastima, svako ima prirodnog neprijatelja, nisu svi ni obdareni mogucnosti za reprodukciju, razne bolesti i slicno .... sve ima svoje mjesto.
Ko to kaze da i homoseksualizam nije jedna takva "prirodna pojava" zamisljena upravo u smislu odrzavanja tog balansa.
Zemlja postaje prenaseljena, dob kanibalizma je iza nas, kuga, kolera, vjestice ... su vec davno spominjane bolesti i sigurno je vrijeme za nesto drugo.
HIV, SARS ... - opake bolesti novog doba, narkomanija i homoseksualizam (koje jos uvijek ne bih nazvao bolestima) mozda su ipak tu da "odrade" svoje.
U prirodi su uvijek jaci i veci opstajali, dok su oni drugi (manji, slabiji, bolesniji) nestajali.
Cemu onda zabrinutost ??

:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2004, 10:24 
Majstor
Majstor

EZAN je napisao:
Veliki dio njihovih prava prestaju istim momentom kad kazu da su homoseksualci.
Uzimamo si previse prava - cak i kad govorimo da to nije prirodno.
Otkud mi to znamo ?

ezan dragi...
nisu sva prava koja covjek dobija, od drugih ljudi.ima i nekih prava koje covjek dobija od Boga.a ta su prava neuporedivo veca i vaznija.
mene, recimo, prava dobivena od covjeka zanimaju koliko i crno ispod nokta.
to nemoze razumjeti onaj ko nepozna Boga i meni nevrijedi da te tu ubjedjujem ali moze ti pomoci da shvatis zasto ja pisem ovako.

Citiraj:
Otkud mi to znamo ?

neznamo "mi", vec znaju NEKI.ti znas jedno a ja drugo.moje i tvoje znanje nije isto, kao sto nije isto znanje bilo koja dva covjeka.
osim mene ezan, postoje milioni ljudi koji govore kao i ja.pitanje je jesmo li u manjini, uopste.nisam ja jedan usamljeni ludak vec je ovakvih pola svijeta.no nas glas je tih.
Citiraj:
U prirodi su uvijek jaci i veci opstajali, dok su oni drugi (manji, slabiji, bolesniji) nestajali.
Cemu onda zabrinutost ??

da ces TI kao slabiji...nestati. :(
u svojoj silini nevidis koliko si slab i kako si blizu nestajanja.kad bi vidio sta je beskraj i beskonacnost...uplasio bi se.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2004, 10:49 
Majstor
Majstor

:lol:
Sta sad reci !!!!!!

Nego, onako, uzgred, budi receno imam pitanjce.
BOG ....
OK
STVARATELJ ....
OK
SVE VIDI I CUJE, ZNA ....
OK

Otkud onda homoseksualci, prostitutke, narkomani ....
Kako god je stvorio tebe - stvorio je i njih, vidi cuje zna sta rade - i opet su tu.
Znaci imaju i oni neku ulogu u svemu ovome sto nas okruzuje.
SLAZEMO LI SE, bar za na kratko.
Ako je to sve tako i ako je prihvaceno i s njegove strane - zasto onda ti, mi, ljudi branimo njima izvjesne stvari.
Pozivas se na NJEGA, a zagovaras ljudske mane i nesposobnosti, jer kao sto napisah - mi smo ti koji pisu zakone kojima smo svi duzni da se povinujemo i pridrzavamo. O tim zakonima i jeste rijec. Bog je kazes svima zivot podario, ljubav ...

Citiraj:
prava dobivena od covjeka zanimaju koliko i crno ispod nokta.

Koja su to ona "druga prava", koja te zanimaju,kojih se pridrzavas (ali konkretno, molim) .... bas bih volio cuti.
Hajde napisi mi pa da i o njima prodiskutujemo. Da vidimo koliko su U ZIVOTU ta prava isprepletena sa ljudskim uplitanjem, jel' bilo poboljsanja ili pogorsanja .....

:wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 64  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]