banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 21:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 104  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Jan 2012, 18:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2009, 20:04
Prije svega, čestitke hrvatskim igračima na bronzi.
Čestitke i Srbiji na 2. mjestu.
Danska je jednostavno bolja bila ali i srebro neka vas ne rastuži jer i ono sja.

Da li je bolje ispasti glup ili iz auta??

Ako umrete izgubili ste važan dio svoga života.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 18:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Na Trgu slavlje vec pocelo koliko vidim... http://www.blic.net/latn/?page=98

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 18:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Za mene su pobjednici!!

Hvala vam momci za najsjajnije srebro.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 18:32 
svaka cast momci... ni malo niste umanjili osjecaj srece za predhodna 2 zlata danas...

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 18:33 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Dec 2011, 17:45
РУКОМЕТАШИ ХВАЛА!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l_tVZv_3ZYM[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 18:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Sta drugo reci osim SVAKA CAST... Nije se dalo do zlata, ali i ovo je ogroman uspjeh...

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 18:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Kapa dole momcima na lavovskoj borbi
I ovo srebro je sjajan uspjeh
Nadam se da ce potvrda ovog sjajnog rezultata doci u vidu kvalifikovanja na OI

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 18:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Svaka cast momcima za srebro....vratili su nas u vrh svjetskog rukometa....

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 18:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ма сјајно је ово, сад је мало тужно, али ћемо сконтати да је ово успјех кад се мало страсти слегну.

Значи, злато у ватерполоу и одбојци, сребро у рукомету, једино су кошаркаши подбацили што се ових популарних "момћадских" спортова тиче, али исправиће они то :)

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 18:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
VELIČANSTVEN USPJEH RUKOMETAŠA!!!!

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 18:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
Ма сјајно је ово, сад је мало тужно, али ћемо сконтати да је ово успјех кад се мало страсти слегну.

Значи, злато у ватерполоу и одбојци, сребро у рукомету, једино су кошаркаши подбацили што се ових популарних "момћадских" спортова тиче, али исправиће они то :)

Ne brate jedino su fudbaleri podbacili, kakvi košarkaši dosta su nas oni puta obradovali a ne može uvijek medalja ali fudbaleri su ku.čina

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 18:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Dobro osvojili su srebro što je naravno uspjeh nakon toliko godina suše tačnije od 2001. godine kada je tadašnja SR Jugoslavija uzela zadnju medalju. Ja jedva čekam kvalifikacije za OI i baš me zanima da li ćemo se kvalifikovati. Igramo kilavo i to je činjenica! Ne igramo uopšte brz rukomet!

Odbojkaši i odbojkašice su osvojli prošle godine zlatne medalje na evropskom prvenstvu. Odbojkaši su konstantni u zadnjih 10 godina. Niti odbojkaši niti odbojkašice nisu uspjeli da se plasiraju na OI nakon prvog turnira. Od Irana su čak bili izgubili. Rukometaši s druge strane nisu konstantni i ono čega se ja najviše pribojavam da će ovo biti trenutni uspjeh. Srbija će igrati kvalifikacioni turnir u Madridu u grupi sa Španijom, Poljskom i Alžirom. Sretno nam bilo jer će im sreća zaista trebati. Dotad se možemo radovati osvojenoj srebrnoj medalji. Ja ne vjerujem da će se rukometaši plasirati na OI! To je moje mišljenje. Drago mi je da smo osvojili medalju ali me ne puca prevelika euforija.

Takođe da naglasim da je potpuno nepravedno da Britanci idu na OI direktno jer ih uopšte nema na rukometnoj karti Evrope! Iz Evrope ide ukupno 7 reprezentacija. Britanija, Danska i Francuska već su se kvalifikovale!

Takođe ne znam na koji način se formiraju grupe jer su Hrvati opet dobili jackpot. U grupi su sa Islandom, Japanom i Čileom.
Naši trebaju da rade na poboljšanju igre i da se spremaju za SP u Španiji 2013. godine.

Toliko! A sada opletite!

kvalifikacije za plasman na OI

Poslednji put menjao g|e@ck dana 29 Jan 2012, 18:50, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 18:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
svaka cast momcima, potrudili su se i jednostavno nisu uspjeli. zadovoljan sam :) :)

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 18:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Хехе, па њих нисам ни бројао, пошто нам фудбал никад није ни ишао од руке (у ствари, од руке јесте, али од ноге слабо :) ) Кошаркаши су сад мало подбацили, мислим у односу на ове остале, али исправиће они то сигурно.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 18:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Добар фазон са шајкачама! :)

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 18:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
Dobro osvojili su srebro što je naravno uspjeh nakon toliko godina suše tačnije od 2001. godine kada je tadašnja SR Jugoslavija uzela zadnju medalju. Ja jedva čekam kvalifikacije za OI i baš me zanima da li ćemo se kvalifikovati. Igramo kilavo i to je činjenica! Ne igramo uopšte brz rukomet!

Odbojkaši i odbojkašice su osvojli prošle godine zlatne medalje na evropskom prvenstvu. Odbojkaši su konstantni u zadnjih 10 godina. Niti odbojkaši niti odbojkašice nisu uspjeli da se plasiraju na OI nakon prvog turnira. Od Irana su čak bili izgubili. Rukometaši s druge strane nisu konstantni i ono čega se ja najviše pribojavam da će ovo biti trenutni uspjeh. Srbija će igrati kvalifikacioni turnir u Madridu u grupi sa Španijom, Poljskom i Alžirom. Sretno nam bilo jer će im sreća zaista trebati. Dotad se možemo radovati osvojenoj srebrnoj medalji. Ja ne vjerujem da će se rukometaši plasirati na OI! To je moje mišljenje. Drago mi je da smo osvojili medalju ali me ne puca prevelika euforija.

Takođe da naglasim da je potpuno nepravedno da Britanci idu na OI direktno jer ih uopšte nema na rukometnoj karti Evrope! Iz Evrope ide ukupno 7 reprezentacija. Britanija, Danska i Francuska već su se kvalifikovale!

Takođe ne znam na koji način se formiraju grupe jer su Hrvati opet dobili jackpot. U grupi su sa Islandom, Japanom i Čileom.
Naši trebaju da rade na poboljšanju igre i da se spremaju za SP u Španiji 2013. godine.

Toliko! A sada opletite!

Ne znam kako mi možemo poboljšati igru, to je naša igra od vajkada za neku modernu nemamo igrače a za razliku od prošlih prvenstava kada smo takođe na nekima igrali poprilično dobro a falilo nam je nešto malo da uđemo u borbu za medalje pa ispadnemo a poslije se raspadnemo jer Srbi nisu navikli igrati za neka 5. i 7. mjesta

kvalifikacije za plasman na OI

Ne znam kako mi možemo popraviti igru, ovo je naša od vajkada igra i za to imamo igrače, za neku modernu brzu, na krila, kontre... ne baš a ni prosjek godina joj ne pogoduje. Igrali smo mi dobro na još pokojem prvenstvu ali uvijek nešto malo falilo da uđemo u borbu za medalje i eto sad nam se vratilo nadam se da ćemo kao i Poljaci kad su bilo domaćini i uzeli medalju u narednih nekoliko takmičenja na krilima tog samopouzdanja biti u vrhu svjetskog rukometa

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 29 Jan 2012, 18:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 18:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
ХВАЛА ВАМ СРПСКИ РУКОМЕТАШИ,ЗА НАС СТЕ ШАМПИОНИ!

пишам се у уста Голужи и свим осталим хрватима који су били у Арени вечерас !

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 18:57 
Stara kuka
Stara kuka

Jedino što mi zaista nije jasno koja je 4. reprezentacija iz Evrope koja ide na OI. Tri su kvalifikaciona turnira. Na OI ide samo prvoplasirana ekipa. Možda i najbolja drugoplasirana ekipa takođe učestvuje na OI. Ne znam!

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 18:57 
Stara kuka
Stara kuka

drinin vuk je napisao:
ХВАЛА ВАМ СРПСКИ РУКОМЕТАШИ,ЗА НАС СТЕ ШАМПИОНИ!

пишам се у уста Голужи и свим осталим хрватима који су били у Арени вечерас !

Ti si odavno prevršio svaku mjeru!

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 18:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Svaka čast! :D
Divan dan, zlato u vaterpolu :D , Đoković uzeo Australian open :D i, za kraj srebro rukometaša :D
Žao mi je što nije bilo 3/3 finala danas, ali i srebro je OK jer dugo nismo osvajali ništa u rukometu.

Popokatepetl je napisao:
Добар фазон са шајкачама! :)

potpis

Poslednji put menjao Choban dana 29 Jan 2012, 18:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 104  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]