Dobro osvojili su srebro što je naravno uspjeh nakon toliko godina suše tačnije od 2001. godine kada je tadašnja SR Jugoslavija uzela zadnju medalju. Ja jedva čekam kvalifikacije za OI i baš me zanima da li ćemo se kvalifikovati. Igramo kilavo i to je činjenica! Ne igramo uopšte brz rukomet!
Odbojkaši i odbojkašice su osvojli prošle godine zlatne medalje na evropskom prvenstvu. Odbojkaši su konstantni u zadnjih 10 godina. Niti odbojkaši niti odbojkašice nisu uspjeli da se plasiraju na OI nakon prvog turnira. Od Irana su čak bili izgubili. Rukometaši s druge strane nisu konstantni i ono čega se ja najviše pribojavam da će ovo biti trenutni uspjeh. Srbija će igrati kvalifikacioni turnir u Madridu u grupi sa Španijom, Poljskom i Alžirom. Sretno nam bilo jer će im sreća zaista trebati. Dotad se možemo radovati osvojenoj srebrnoj medalji. Ja ne vjerujem da će se rukometaši plasirati na OI! To je moje mišljenje. Drago mi je da smo osvojili medalju ali me ne puca prevelika euforija.
Takođe da naglasim da je potpuno nepravedno da Britanci idu na OI direktno jer ih uopšte nema na rukometnoj karti Evrope! Iz Evrope ide ukupno 7 reprezentacija. Britanija, Danska i Francuska već su se kvalifikovale!
Takođe ne znam na koji način se formiraju grupe jer su Hrvati opet dobili jackpot. U grupi su sa Islandom, Japanom i Čileom.
Naši trebaju da rade na poboljšanju igre i da se spremaju za SP u Španiji 2013. godine.
Toliko! A sada opletite!
Ne znam kako mi možemo poboljšati igru, to je naša igra od vajkada za neku modernu nemamo igrače a za razliku od prošlih prvenstava kada smo takođe na nekima igrali poprilično dobro a falilo nam je nešto malo da uđemo u borbu za medalje pa ispadnemo a poslije se raspadnemo jer Srbi nisu navikli igrati za neka 5. i 7. mjesta
kvalifikacije za plasman na OINe znam kako mi možemo popraviti igru, ovo je naša od vajkada igra i za to imamo igrače, za neku modernu brzu, na krila, kontre... ne baš a ni prosjek godina joj ne pogoduje. Igrali smo mi dobro na još pokojem prvenstvu ali uvijek nešto malo falilo da uđemo u borbu za medalje i eto sad nam se vratilo nadam se da ćemo kao i Poljaci kad su bilo domaćini i uzeli medalju u narednih nekoliko takmičenja na krilima tog samopouzdanja biti u vrhu svjetskog rukometa