banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 21:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1196 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 60  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jan 2012, 20:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
azdajica-ny je napisao:
ah Sv.Jovan,od pijanog cileanca koji je bio bukvalno mrtav nakon 2 h kad su ga uhvatili u masinu,do pokusaja igranja golfa u po kuce,kompletnog benda iz kafane sve sa gazdom do 8 ujutro...ostalo su sitnice ;)

Није фазон тако кратко,дајте детаље! :)
Циљ теме коју сам ја отворио је да се мало опширније описују догађаји или доживљаји,згоде и незгоде под дејством алкохола.Такође по могућности би приче требале да буду духовите,или бар да зачуде овога што чита.Ово је као нека добронамјерна критика. :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 20:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2011, 11:28
nepokoreni je napisao:
Sad za novu godinu se opijao pivom i sa nešto sitno votke, plus što sam ispušio dve kubanke.....krenuo kući u sitne sate i počne vrenje :pale: dok sam bio u autu, stanem na Kalvanu, upalim sva četiri i izađem :-& :puke: na sred ceste :confused3: da je patrola naišla..... :confused2:

hmm :lol: dobro je ti se bar sjecas nove godine :D
ja se sjecam da sam se ispovraco 2 puta u vikendici 1 u wc solju 2 put kroz prozor :D kaze mi ortak da sam odlican kad se mogu iskontrolirati da ne povracam po podu :D
pa onda povraco kroz prozor od auta,picke nisu htjele stati :lol:
onda se ne sjecam niceg do 3 sata noci,vracali se kuci drug padne,ja da mu pomognem da ustane pa padnem i ja,ostali popadali od smjeha...:D
dalje se sjecam ujutro budim se na podu,okolo jos ljudi povaljano,ovaj jedan lik obuhvatio saksiju i ispovraco se u nju :lol:
dehidriro sam,3 dana nisam mogo sebi doci,a cetvrti bio mamuran :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 20:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2011, 11:28
charles je napisao:
sve u starom poznatom stilu..legalizujte drogu, pomrijesmo od alkohola..

ja sam cist od nove i tako do 1.maja......kasnije matura i ostale pizdarije,kraj skole......
znaci 1 maj-tu cu biti komiran,trebace mi 7 dana da dodjem sebi
ako prodjem na maturi,dok smo na ocima profa i staraca necu piti,ocu da zadrze ljepo sjecanje o meni xD al zato malo kasnije ima da budem overdoziran. :diabloanifire:
1 maj vec planiramo :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 21:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Citiraj:
Такође по могућности би приче требале да буду духовите,или бар да зачуде овога што чита.Ово је као нека добронамјерна критика.

Kad ga vec meljete necu zaboravit ja mislim da je bila srpska NG prije jedno 5 godina,unistili se do bola na partiju...i mene frend p`jan normalmo zove telefonom da dodjem u jedan kafic u centru grada (necu da reklamiram:)to je bilo 3 ujuto negdje kad sam ja tu razvaljen dosao a ceka puna flasa viskija...ne trebam dalje da pricam,majko mila oni meni nisu mogli msm frendovi izbacit poslje iz kafica oni odlucili kuci a ja jok psujem im mater..hhaazato sto ja sivonja navalio na neke cure.Taj kafic je udaljen nekih deset minuta hoda od moga stana...tih deset il` pitaj boga koliko minuta,sati mozda haha sam se ja vukao do kuce urlao bog zna sta,spospadao,
Eh sad sta se desilo dobio po nosu, imao mali podliv ispod oka,vrtilo mi se u glavi 2 dana,citav taj s;jedeci dan sam bio mutan,da li sam negdje pao,zakacio se s nekim i danas mi je ostala misterija,nezavrseno poglavlje...jedino se sjecam na kraju svjetla u liftu i meni se cini da sam ja s nekim pricao u liftu dok sam brisao malo krvi :) ,al posljeo sam skontao da sam halucinirao (mada nisam siguran)mozda sam stvarno pricao a nekim od komsija...i da bar se neko obradovao telefonu na ulici.
Jedno od najgadnijih odvaljivanja,samo neprijatelju bi pozelio.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 21:26 
sinoc nas dvadeset kod mene na slavi, popili 4 i po litre rakije, 6 litara crnog vina, 2 bijelog, gorki list citav i pola gajbe piva.. ludilo.. u pola 2 igrali kolo po kuci.. strasno

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 23:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Moze to i bolje kad 20 ljudi pije
:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 23:04 
moguce.. samo da naglasim, 10 zena i 10 muskih..

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 23:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Bas slabo, sta je to doslo po 3 4 dobra srka rakije, jedva da se osvjezis...

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Caplar je napisao:
azdajica-ny je napisao:
ah Sv.Jovan,od pijanog cileanca koji je bio bukvalno mrtav nakon 2 h kad su ga uhvatili u masinu,do pokusaja igranja golfa u po kuce,kompletnog benda iz kafane sve sa gazdom do 8 ujutro...ostalo su sitnice ;)

Није фазон тако кратко,дајте детаље! :)
Циљ теме коју сам ја отворио је да се мало опширније описују догађаји или доживљаји,згоде и незгоде под дејством алкохола.Такође по могућности би приче требале да буду духовите,или бар да зачуде овога што чита.Ово је као нека добронамјерна критика. :wink:

ovo je vec tragikomedija :)ne mozes pijanom cileancu staviti na sto glave od gice i janjeta i reci da mora pojesti obe jer je to posebna cast :P

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2012, 10:29 
Zlo...ja ne mogu sebi jos doci...

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2012, 20:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ево да опишем мој први сусрет са алокохолом.
Имао сам 13 година чини ми се.Већ крај љета,ја спортиста,фудбалер,пива ми била гадна.Неко покривање,значи све за Џ,као ајд и ја ћу једном да цугам,пошто су сви ови моји већ увелико цугали,а било је и старијих момака са којима сам се дружио.ПА да не би испао "пичка"(како то обично буде) ајд' да и ја једном цугнем поштено.Ту неко покривање а поред ту одма школа и игралиште од школе.Нацугамо се ми и шта ћемо идемо тамо да играмо ко зна чега,пошто лопте није било.Одма ја на прву закувам са неким ликом и кренем да га гањам и како сам низ страну га гањао онако пјан се скршим. :) Не стигнем га наравно.Одем на то игралиште кад тамо нерођени бураз,он са једне стране ја са друге стране псујемо један другом маму сретнемо се на сред игралишта,сконтамо се "па ми смо браћо што се тучемо",загрлимо се и обојица попадамо.Онда скупимо гајбу пива и све флаше кренемо да лупамо од таблу од коша.То је стакла било на све стране.Наравно ја се посјечем по руци, а оно крв на све стране.Шта ћу одем код неких цура тражим марамицу док крв штанца,све ми је било крваво,хлаче јакна дукс.Оне у фазону "Ау јеботе ал је овај п'јан". :) Ови виде какав сам и стрпају ме у ауто и као идемо те рећи старој.А ја их молим и константно рецитирам "Оче Наш".Вратимо се на игралиште и тамо неко крене да отвара врата,ја му залупим и оплавим му руку. :) На крају како сам радио најљепшу радњу на свијету(мушкарци знају зашто! :) ) пола хлача запишам.Шта ћемо да радимо,другар и ја пијани,залетимо се и одрадимо 5 литара вина из штека,гдје је било пиће.Скупили се људи иза игралишта на некој ливади и заложили ватру да се грију,њих бар 20ак.Идем ја од једног до другог и нудим вино и говорим "Ај причести се",у фазону пробај вино и то а они се крсте :) и тако 3 пута у круг,на крају неки словак,хрват,немам ни ја појма, и он се крсти шта ћеш мора се причестити! :) Попијемо ми ту пола и онда иде други круг "Ај овјери се",опет се они крсте и тако 3 пута. :) Ма луда кућа.На крају ја и друг се тетурамо кући,уз пјесму "Лијево десно,нигдје мога стана!" :) .

Ајд' и остали укључите се са мало опширнијим саставима,угледајте се на Шајууу! :)

П.С.Апел да се преименује име теме,скроз мутаво звучи "Алкохол згоде и незгоде"

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 00:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Al' je dobro opisan naslov.

Nego...ko nije halucinirao žestoko, k'o da se i nije napio. Al' ne treba to prakticirati.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 01:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
E . je napisao:

Nego...ko nije halucinirao žestoko, k'o da se i nije napio. Al' ne treba to prakticirati.
а шта си ти пио кад си халуцинирао? :D

Каплар, аууу ал се теби свашта дешавало кад попијеш :lol: Што се мене тиче пио сам одмалена, кад сам био клинац од неколико година дједа ми је сипао пиво у чеп од флаше :) кажу да сам ко клинац баш волио пиво. на сву срећу сад више не пијем.

и ево једна анегдота коју су ми испричали, ја се не сјећам јер сам био мален. Отишли стари, стриц и ја у хотел Босна на пићенце, и одлуче њих двојица да мало заебавају конобара. Као дај два сока и једно мало пиво. Доноси конобар наручено и ставља сок испред мене и пита коме још иде сокић, кад ће њих двојица: не, не момчићу пиво, а нама двојици сок :D
конобар их гледао онако чудно... наравно ја сам пиво и попио :) а кад ме дједа водио у задругу чим уђем продавачица знала мени мало пиво и чоколада 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 16:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
:lol: :lol: :lol:
Obeliks je kao beba upao u kazan sa napitkom, a Šaja u kazan sa rakijom :wink:

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 18:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
:lol: ниси далеко од истине :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 22:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

E . je napisao:

Slika
:iconbiggrin:
Какав црни алкохол.
У четвртак забодем у неку кафану,а знам да сам се сутра договорио са другарима из средње и да је утакмица. :) Ал ајд' и кренем' од једне до друге кафане и добро се одвалим.Јебига.Немам мјере. :) Шушкавац испрљам кечапом и још неким срањем..Неке цуре спопадо,качио се са неким људима,замало са законом. :lol:
А сутрадан шлаг на торту,око 1 опет забодемо у кафану од синоћ и све готива док се један није одрадио.Крене лупати па крене рушити неке слике,па слупа чаше 2је,па руши столице,прозива неке ђедове...Циркус. :) На крају око 4-5 одемо и ја код неког жбуња стајо и другар ме мало гурне само а ја као свијећа пљус у жбуње паднем,а да вам не причам какав је смијех услиједио првенствено мене :) ,а и мојих другара и случајних пролазника.На крају ме другар једва извуче,а онда увече опет у кафану. :) http://www.youtube.com/watch?v=6TjJjYtYkDI

П.С.Зар сам једини који пије овде? :angry4: :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
nepokoreni je napisao:
:lol: :lol: :lol:
Obeliks je kao beba upao u kazan sa napitkom, a Šaja u kazan sa rakijom :wink:

A ne spominje šajin kako se napio od ''nepokorene rakije'' :D

nikad ovo neću prestati spominjati :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 23:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Jednom mi popili 70 litara vina, i da nismo presijekli kiselom, napili bi se.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 23:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
vas 70?

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 23:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Nas dvojica, nego sreća bi kisele.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1196 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 60  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]