Ево да опишем мој први сусрет са алокохолом.
Имао сам 13 година чини ми се.Већ крај љета,ја спортиста,фудбалер,пива ми била гадна.Неко покривање,значи све за Џ,као ајд и ја ћу једном да цугам,пошто су сви ови моји већ увелико цугали,а било је и старијих момака са којима сам се дружио.ПА да не би испао "пичка"(како то обично буде) ајд' да и ја једном цугнем поштено.Ту неко покривање а поред ту одма школа и игралиште од школе.Нацугамо се ми и шта ћемо идемо тамо да играмо ко зна чега,пошто лопте није било.Одма ја на прву закувам са неким ликом и кренем да га гањам и како сам низ страну га гањао онако пјан се скршим.

Не стигнем га наравно.Одем на то игралиште кад тамо нерођени бураз,он са једне стране ја са друге стране псујемо један другом маму сретнемо се на сред игралишта,сконтамо се "па ми смо браћо што се тучемо",загрлимо се и обојица попадамо.Онда скупимо гајбу пива и све флаше кренемо да лупамо од таблу од коша.То је стакла било на све стране.Наравно ја се посјечем по руци, а оно крв на све стране.Шта ћу одем код неких цура тражим марамицу док крв штанца,све ми је било крваво,хлаче јакна дукс.Оне у фазону "Ау јеботе ал је овај п'јан".

Ови виде какав сам и стрпају ме у ауто и као идемо те рећи старој.А ја их молим и константно рецитирам "Оче Наш".Вратимо се на игралиште и тамо неко крене да отвара врата,ја му залупим и оплавим му руку.

На крају како сам радио најљепшу радњу на свијету(мушкарци знају зашто!

) пола хлача запишам.Шта ћемо да радимо,другар и ја пијани,залетимо се и одрадимо 5 литара вина из штека,гдје је било пиће.Скупили се људи иза игралишта на некој ливади и заложили ватру да се грију,њих бар 20ак.Идем ја од једног до другог и нудим вино и говорим "Ај причести се",у фазону пробај вино и то а они се крсте

и тако 3 пута у круг,на крају неки словак,хрват,немам ни ја појма, и он се крсти шта ћеш мора се причестити!

Попијемо ми ту пола и онда иде други круг "Ај овјери се",опет се они крсте и тако 3 пута.

Ма луда кућа.На крају ја и друг се тетурамо кући,уз пјесму "Лијево десно,нигдје мога стана!"

.
Ајд' и остали укључите се са мало опширнијим саставима,угледајте се на Шајууу!
П.С.Апел да се преименује име теме,скроз мутаво звучи "Алкохол згоде и незгоде"