banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 20:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 152 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Frisky_Blogingo
PostPoslato: 23 Jan 2012, 23:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Citiraj:
eno i džontra se slaže, stavio novi potpis sa bombonom

Tema ti je pred nosom a ti je ne vidiš. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2012, 23:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
a nećemo lokalne teme, ipak ovaj forum čitaju ljudi sa svih strana svijeta.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2012, 23:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ma ne,nisam mislio na džontru......
Napiši nešto o pedofiliji iz svog ugla,za početak evo ti par stihova.

15-godišnje devojke
koje sam želeo u 15-oj
sada ih imam
vrlo je prijatno
nikada nije kasno
savetujem vam svima
da postanete bogati i slavni

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2012, 23:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ne, ne. ovo je kulturan blog. nikako o džontri i pedofiliji.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2012, 23:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
ih 15??? :oops: pa valja gleda one od 12??? :fadein: :fadein: :fadein:

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 19:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

O herojima i falsifikatima (53 dio)

blogingo inspirisan ovim

SlikaSlika

Da je nekih 1000 godina poslije Hrista (koji je, inače,po ženskoj liniji Srbin iz plemena Venijamin) Lejf Erikson strah i trepet sjeverne Evrope, znao da će neki tamo anonimus Dik Braun, stvoriti krajnje sumornu sliku vikingškog svijeta sigurno ne bi za svoj moto uzeo staru grčku navigare necesse est, pa tako ne bi ni otkrio Ameriku, postojbinu tog Dika. Istorija pamti strahove franačkih careva od vikingških upada, popaljenu englesku zemlju, osvojenu Irsku, Island, Grenland i Normandiju. Istorija bilježi nevjerovatnu hrabrostSvena Rašljobradog i sina mu, Knuta II, doduše Danaca, ali vladara Skandinavskih zemalja. O hrabrosti Vikinga ispisane su bajke i epovi, oni su bili prauzor boraca za pravdu i svih akcionih heroja, sve dok se nije pojavio čovjek mraka i beznađa, plaćenik sa platne liste Holivuda, Dik Braun.

Ko je on, šta hoće taj agent, i šta je to što je uradio?

Agent potpuno bezličnog imena, poznato je da se u Americi svaki drugi zove Tom, Dik ili Heri, usudio se da drzne u legendarnog normanskog vojskovođu, hrabrog vikingškog viteza Haralda Plavozubog i da ga izvrgne ruglu. Zašto baš Harald na udaru Holivuda, nije teško pogoditi jer su skandinavci pod njegovom vlašću primili hrišćanstvo, dakle odrekli se bezbožništva-osnovne karakteristike moderne Amerike.

Harald Plavozubi vještom manipulacijom strip crtača Dika Brauna i satanističke lože iz koje je potekao, pretvorio se u Hogara Strašnog, do tada nepoznatog u istoriji čijoj se pojavi štošta moglo prigovoriti. Najkrće rečeno Hogar je debeli debil, ili što bi rekli u jednom filmu ugojeni degenerik. Predstavljen kao gojazni mutavko i nezasiti hedonista koji po cijeli dan samo misli šta će da jede, Hogar svakako nikome živom nije mogao biti uzor, Ameri bi rekli role model, i pored brojnih uspjeha u bojnom polju koje Braun i masoni nisu mogli da sakriju. Prosječan čitalac dovodio je u pitanje Hogarovo junaštvo jer je zahvaljujući zlonamjernim Braunovim iscenacijama Hogarove protivnike smatrao nedoraslim, pogotovo Engleze, što naravno nije tačno jer je u to vrijeme u Engleskoj vršljao još jedan degenerik Robin Hud sa čijim likom i nedjelom smo se već bavili na ovom blogingu. U Robinovu hrabrost se naravno moglo sumnjati ali njegova drskost je bila čuvena nadaleko.

SlikaSlika

Hogar, mnogo deblji i niži od opšteprihvaćene predstave o Vikinzima, nije imao pretjerane komplekse i taj fiziološki problem vješto je savladavao urođenom harizmom u sebi, ali je njegov osnovni grijeh bio pogrešan izbor posade svog, po Braunu, ruiniranog broda. I što je još gore, pogrešan izbor svog prvog pomoćnika, po imenu Laki Edi, a po vokaciji totalnog idiota.

Avaj, nije tragedija jednog vođe pogrešan izbor najbližih saradnika, to se dešava i dan danas svuda oko nas (primjer Rajka Vasića mi pada na pamet), već gubitak prava na nasljednika koje kod Hogara nije definitivno, je on pored kćerke (koja je plavuša) ima i sina, već je perspektivno, jer taj sin (koji je gej) ne pokazuje ni najmanje interesovanje za državničke poslove, već za književnost, umjetnost i druge besmislene i trivijalne stvari. Honi i Hamlet, tako je Hogarovu djecu krstio Dik, više nego očigledno pokazuju skretanje sa puta vikingške tradicije, i sa više nego lošim osobinama pomenutih, iskrivljuju sliku skandinavskog nukleusa. Ali ono što je Braun uradio po nalogu Holivuda, a Holivud više puta do sada isprobao na slučajevima Žakline Kenedi Onazis, Srebrenice, Anđeline Džoli i mnogih drugih, po svojim posljedicama može da se mjeri samo sa pojavom ludih krava ili ptičjeg gripa. To je pojava Hogarove žene zvane Helga.

SlikaSlika

Prezauzet državničkim poslovima, osvajanjem tuđih teritorija, i pronošenjem slave svoje zemlje i naroda, Hogar ispušta iz ruku porodične uzde i svoju najvažniju bitku gubi bez isukane sablje. Sa nesposobnom djecom ispred sebe i grozomornom ženom psihopatom nad glavom, Hogar jednu za drugom gubi sve mukom osvojene teritorije, i između nebeskog i zemaljskog carstva ne dobija apsolutno ništa. Ali on sa teškim bremenom paganstva to naravno ne vidi, već zlo koje ga prati u stopu iz epizode u epizodu, to debelo deformisano zlo, kao da su u pitanju 800 žena , a ne samo jedna sa oklagijom, pripisuje Odinu , Toru i drugim mitskim bićima koje je isto tako Holivud mazno, ali je bar Tora prikazao kao superheroja, a ne kao kakvog sissyja kako se i očekivalo.

SlikaSlika

I tako polako nestaje i umire jedna legenda. Odlazi Hogar sa svjetske političke scene nekad sa strahopoštovanjem pominjani a danas prezren I osramoćen. Prolazni uspjesi sa nedoraslim protivnicima na koje Hogar kreće nisu nikakva utjeha. Pa grčka ispraćajna poruka – vrati mi se sa štitom ili na njemu, biće primjenjiva i na sagu o vikinzima, sa tim da je Hogaru bilo bolje da su ga donijeli na štitu, ako ništa, bar ne bi morao da trpi sranja svoje žene. Ali bi to onda promovisalo Helgu za vladara ,što bi to samo ubrzalo ionako siguran kraj vikingške države. Uostalom, nakon Helge, na sjeveru je i uslijedio mrak I oni tamo još i nisu izašli iz srednjeg vijeka.

SlikaSlikaSlika

Zato uopšte i ne čudi što je koljevka evropskog feminizma upravo u skandinaviji, jer sa takvim nasljeđem, Švedska, Norveška ili Danska i nisu mogle da prerastu u nešto plemenitije i bolje.

SlikaSlika

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 20:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Kad procitam ovakve baljezgarije prvo sto mi padne na pamet je zal za zabranom slobode govora i pisanja.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 21:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

neko iz mase je napisao:
Ej, Frisky, javilo ti se ono debilče iz Dervente opet na blog

kakva koincidencija jebote...a ja mu upravo cepam kevu

ps. nemojte da brišete šta god napiše shakal. blog je slobodan prostor gdje svako ima pravo da izrazi svoje mišljenje, otvoren sam za sve vrste kritike – naravno, zadržavam pravo da odgovorim :wink:

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 21:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Sep 2011, 01:03
Frisky_Dingo je napisao:
. Antički filozofi, dobro su poznavali žene, pa su zahvaljujući tome seksualne kontakte održavali sa muškarcima ili sa životinjama.

I zato nije slučajno što jutarnja jevrejska molitva, njihova najvažnije molitva, počinje riječima: Bože, hvala ti što nisam žensko.

Hhahahha :lol: .. Bas si me zasmijao ovim tvojim mislima.

1. Da filozofi su inace poznati kao frajri, **baci, macani, posebno ti anticki, :lol: .. Ali naravno da kod njih takvih zene nisu imale sanse, i kako ce kad zivotinje razmisljau kao i muskarci. Pa se znalo ko ima prednost :D 8) :wink:

2. Ako mislis na Šaharit jutarnju molitvu, pa sad, ne bih rekla da tako pocinje :wink:

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 22:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Frisky ja sam tu Helgu upoznao u Lloret del Maru kad je bila s švedskim pederima na ljetovanju, znači riba je grob.
Ista deda Harold Plavozubi, niđe veze.

Sjajan blog uzgred budi rečeno.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 01:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Frisky_Dingo je napisao:
Ali on sa teškim bremenom paganstva to naravno ne vidi, već zlo koje ga prati u stopu iz epizode u epizodu, to debelo deformisano zlo, kao da su u pitanju 800 žena , a ne samo jedna sa oklagijom,

Pa.. :lol:

Svaka čast za uspješno objašnjavanje neobjašnjivog neobjašnjivim. :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 20:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Razvoj filozofske misli na forumu (početak 21. vijeka)

Iako neki misle da je ovaj forum skup totalnih kretena (što nije tačno), ne treba zanemariti njegov doprinos razvoju filozofske misli, koji jeste po obimu i kvalitetu skroman, ali svakako postoji. Filozofi sa ovog foruma sigurno ne spadaju u one filozofe koji tvrde da ništa ne postoji, a i ako postoji, oni to ne bi mogli da shvate, a i ako bi shvatili, ne bi mogli da saopšte drugima…ne, ovi forumski su mnogo ambiciozniji. I ja sam vremenom uspio da primjetim par škola mišljenja koje se izdvajaju i po pristupu i po načinu mišljenja, naravno, ovo ne znači da ne postoje još neke škole, ali ove su trenutno najdominantnije. To su:

800ženisti

izzardisti

zokaisti

Postoje i mnoge škole filozofske misli u pokušaju, ili neformalne grupe tipa bošnjakisti, koji su se okomili na zokiste, ali se vrlo brzo gase, ili neke škole koje zavise od drugih , npr. jovoubiparisti u odnosu na avatarixiste, alkabijadisti i zipoisti koji su propali od kada su ugašeni gadafisti, a novogadafisti koje su preuzeli danijellisti ne žele da ih prime pod svoje skute, i slično. Ali sve ukupno doprinos ovih podškola razvoju filozofske misli je suviše mali da bi bio pomenut. Neka se malo potrude, možda budu ozbiljnije pomenuti u pregledu filozofske misli foruma druge polovine 21 vijeka.

Osamstotinaženisti

Slika

Nihova filozofskog škola, svojevrsna reinkarnacija prepoznatljivog antičkog stila, pravac je sa podosta vulgarnosti i formalno i sadržinski, a u literature je poznat kao seksualni manirizam, sa svojim najznačajnijim predstavnikom osamstotinažena, i sa sljedbenicima van foruma kao što su: Madona, Lejdi Gaga i Jelena Karleuša. Kontroverznost, egzibicionizam, lajavost, prevrtljivost i drugo, preuzeti su ideali starih mudraca što pomenute dovodi do potpune identifikacije sa nekim od njenih prauzora. Seksualne maniristkinje kače lascivne fotografije na sve forumske teme, tako da se nećete iznenaditi kada i na nekim najnevinijim topicima vidite gole fotke. To je način njihove komunikacije, provokacija kao model djelovanja. Njihov naučni rad marginalan je, ali su zato zapamćene dvije filozofske misli. Jedna je : “ja živim u materijalnom svijetu i ja sam materijalista”, i druga : “Ja sam ludača”, na šta su replicirali izzardisti : “Ok. Oćemo na piće onda? Mi častimo”

Iz ovog dijaloga koji u sebi sadrži sve elemente filozofskog minimalizma moguće je uočiti prvu modern pojavu polemičke misli kao plodonosnog tla za razvoj i drugih pravaca, što se i desilo…

Slika

Nažalost, o ovom filozofskom pravcu znamo jako malo, Hrvati bi za njih rekli samozatajni. Odjednom su se pojavili u filozofskoj zajednici i postali svojevrsni kult. Vrlo mističan filozofski pravac, vjerovatno se bave svakojakim ritualim, kabalom i crnom magijom, možda i žrtvovanjem djece. Ono što znamo je da na sve strane razbacuju simbole đavola i vatrene znake. Vole da drugima nameću svoj model filozofije u formi zapovjesti, posebno napadima na čulo vida žućkastim i plavim lopticama, i u tom slučaju se podudaraju sa drugim filozofskim pravcom 800ženistima, ali u oba slučaja radi se o despotizmu i autokratiji. Komuniciraju samo simbolima i vrlo su nekomikativni, pa čak sa svojom podgrupom jovoubiparistima kojima su uzor. Osim jovoubiparista, niko nikada nije primjetio ni jednog njihovog sljedbenika. Možda će i ovaj filozofski pravac uskoro izaći iz bureta, jer i Diogen se svojevremeno uvukao u bure, glumio budalu i širio demagogiju, koja se zaslugom vremena pretvorila u filozofiju. Ko zna..

Izzardisti

Slika

800ženisti, kao što sam rekao, su uslovili sa neznatnim kašnjanjem, čitavu poplavu, što surogata, što autentičnih pogleda na život forumskih mislilaca i ozbiljnih filozofskih škola. Tako pojavu izzardista, prvih forumskih postsokratovaca, karakteriše jasnoća izraza, dubina izraza i zapanjujuća moć sugestije. Po tome su izzardisti slični platonu od koga su pruzeli opsjedntost ljubavlju prema filozofiji, ali i prema životinjama, a onda su i jedno i drugo su uzvisili na viši nivo. Svakako su naintelektualniji filozofski pravac, pa samim tim i nemaju toliko sljedbenika (možda zbog onih životinja), kao što imaju npr. zokaisti. Zapravo , imaju samo jednog sljedbenika izzarda. Ovaj postsokratovac,nažalost, prilično je nerazumljiv ostatku foruma, ali je svoj rad postavio kao domaći zadatak za filozofe koji ga budu slijedili.

Zokaisti

Slika

Pripadaju široj filozofskoj grupi trans-homo-rektalno akutni cinizam, što je skraćenica koja se ne bi trebala dalje skraćivati.
Vole da ulaze u filozofske rasprave iz kojih uvijek izlaze kao poraženi. Oni su učili od filozofa koji su suštinske vrijednosti podijelili na biće i nebiće, ili skup prividnosti. Zato se bave bićem jer znaju da se postojanje tijela dokazuje čulima. U tom smislu oni afirmišu čula na donekle prozaičan način tako što stalno nekog poklapaju po forumu, svađaju se, spletkare i slične čulne stvari.
Bave se i tijelom, i u tome su im uzori pioniri negativnog stoicizma i astoicizma Rambo i Švarceneger, po toliko puta oprobanom principu – materijalna osnova- duhovna nadogradnja. Zokaistima obiluje ovaj forum što dokazuje ili opravdanost njihovog učenja ili nedostatak suprostavljene škole. Predstavnike Zokaista je svakako teško nabrojati ali je njihov idejni otac svakako zoka, i u okviru filozofske škole imaju i nekoliko podpravaca, od kojih je najistaknutiji nolajferizam sa svojim napoznatijim predstavnikom džontrom, koji se u slobodno vrijeme , kada se ne bavi filozofijom , bavi privođenjem malodobne djece. To se vidi po njegovom potpisu - dođi da ti čiko da bonu, a i prethodnom - žuta kućica, gdje se tačno locira mjesto na kome zokisti i nolajferisti obitavaju i bave se filozofijom i ostalim čulnim i tjelesnim stvarima.

Potrebno je i definisati globalni cilj navedenih pravaca filozofa forumaša. Cilj je naravno konteplacija jednog. Kako uspjeti u tome? Pa jednostavno, eliminisati sve ostale. Ali problem je što se u tom ostalom nalazi sve ono što nas u životu interesuje, a ne zaglupljuje nas. A tesko je povjerovati u onu: ako te ne ubije , učiniće te jačim. Poznato je da je u staroj grčkoj ekskomunikacija bila metod djelovanja države prema filozofima, ne zbog nerazumjevanja filozofa , već zbog lošeg primjera onih koji su mudrost pokušavali da šire. Svojim devijantnim ponašanjem filozofi teško da mogu da budu uzor u bilo čemu, jer to sigurno nisu bili antički, a bogami nisu ni ovi forumski. Oni se jedino trebaju i moraju smatrati praocima marketinga, reklame i propaganda, jer su u tome bili neprikosnoveni.
Zato, trebalo bi poslušati grčki primjer i banovati sve filozofe sa ovog foruma, i dati mu šansu da napokon profunkcioniše.

Na kraju, evo i pravaca kojima pripadam ja i vjerovatno većina forumaša: neolamisti i kamilisti. Neolamisti naravno teže da dostignu bistrinu učenja kamilista, a kamilisti konačno žele da objedine tri stvari i dovedu ih u direktnu proporciju: kvalitet i količinu pljuvačke, veliku početnu brzinu i pogodak u centar mete tj. u glavudžu. :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 20:37 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Прије да ти и твоји сљедбеници припадате филозофској школи чији је симбол грбави кит. Иначе,грбави кит је животиња без премца што се тиче величине измета који оставља иза себе.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 20:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zoka, ja tebe hvalim kao filozofa i još ti izmišljam pravac, a ti razmišljaš o nekim tamo kitovima izmećarima. Ok, ako nećeš svoju školu prepusti je nekom drugom-ima kandidata.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 21:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Što sam ja podpravac Zoke? Što Zoka nije moj podpravac?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 21:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zato što sam znao da ćeš da se budiš :D Zoka je napusto filozofiju i otišo da skuplja balegu od kitova. Sad ste džontaisti. Eto, toliko od mene, sad se sami razvijajte.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 22:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

štaaaa! opet moram da reagujem na dojavu, džontra našao moju gramatičku grešku! pa kako je to nisko :lol: , a ja, naivan i nisam ni obratio pažnju, i još ga častim filozofskim pravcem...hm

al, dobro, ako ništa drugo bar je ispao koristan. nisi više džontraista, od sada si moj lični lektor i ćato.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 22:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
S konja na magarca...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 22:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

u svakom slučaju i dalje u podrumu :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 23:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
:angry1: :angry1: :angry1: :angry1: :angry1: uvrnuti rogovi??? :angry1: :angry1: :roll: :roll: :roll: :fadein: :fadein: :fadein: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 152 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]