banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 14:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1196 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 60  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Jan 2012, 18:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Eh, taj kateter. Da mi je znati ko mi ga je stavljao na Paprikovcu cccc :)
Ja se budim i osjećam da ne ležim u svom krevetu, i prvo mi pada na pamet koju sam gimnazijaku usrećio :lol: Otvaram oči, sve mutno vidim. A ni sluh nije baš bio najbolji. Samo vidim kako prilazi neka silueta. Taman mi se bistri pred očima, a ona zavlači ruku pod plahtu i izvlači kateter. Blago rečeno iznenađen.

U tom momentu savršeno bi odgovarala u pozadini početak pjesme

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TB54dZkzZOY[/youtube]

Nakon toga i progledao i pročuo. I skontao gdje sam. U mene gledaju kao da sam ustao iz mrtvih, a meni super. Odavno nisam ljepše spavao i odmorio se.
Jedina posljedica je bilo to što nisam mogao smisliti narandže par mjeseci. Šta ti je mozak. Od piva, votke i đusa, na kraju narandža najgora. Oj votko tipa sestra od zozovače, glave si mi mogla doći...

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 19:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
suzivot_demokratija je napisao:
Ne pijem, to se protivi mojim religijskim shvatanjima. Tako da nikada i nisam bio pijan.

Good for you. Šta ćeš onda na ovoj temi? :P

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 21:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Koliko samo tema o alkoholu,sve neka fina dijeca samo piju...o ilegalnim drogama necemo da caprimo, da nam interventna ne ulece u stanove :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 23:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2010, 15:01
sve u starom poznatom stilu..legalizujte drogu, pomrijesmo od alkohola..

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 23:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Pokupila znak kod Kastela, zaustavi me murija a ja da bih se izvukla kazem im da sam slavila djevojacko vece i da se udajem za pandura. Pa sam morala reci za koga :oops: :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 23:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Cek, jes znak pokupila shakapje, ili autom? :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 23:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
More marsh :lol:

Jos me blam bude kada se sjetim kako sam ga sravnila sa zemljom :oops:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 00:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
Caplar je napisao:
Јел се иком дешава да пије пије пије али оно ништа не хвата и буквално дођеш до тог да не можеш више пити,али ниси пијан?
С тим да сам сваки пут у тим случајевима јео неку мезу грицкалице и слично.Јел се дешава ово још неком осим мени? :)

Podigao ti se prag tolerancije. Hoce to. Mene je kad sam bio srednjoskolac hvatalo 2,3 piva, kad sam bio student 7,8, a sad me ni pola gajbe ne hvata , samo nakon 5 piva pocnem ici na wc svakih 10 minuta.

:D Тачно морам смањити са овим пићем.Јебем ти рапуст.Један Шајин и његови доживљаји су стварно били потребни да заживи тема! :)
Него био сам ја на селу.И досадни мени прозовем и другаре и ајмо разбацити неки роштиљ.Сви као браво на приједлогу и тако лапао ми покупујемо ствари и нас 5-6 уз ријеку Сану на плажи која носи назив "Ада"(ко зна шта је ада зна зашто се тако и зове,острво на ријеци).Али једини проблем је био што је та ада или ти га острво од једног благо реченог лудог деде :iconbiggrin: и како хоће,ми њему на врата,њега нема.Јебига шта ћеш него код њега на роштиљаду.Накуповали ми свега али нестане хљеба.Ко ће преко у продавницу и одемо нас 3ица.И успут не знам ни ја зашто откинемо 2 знака и ставимо на мост који спава то острвце и моје село. :) И наравно дедица ко дедица дође у погрешно вријеме и види знакове.А још и ми у гаћама скачемо у воду ко неки дивљаци са тог мостића гдје има око 2м висине а доле вода до струка. :) Дедица оће да зове мурију, и изговори он нама свашта,а и ми њему,мора се вратити истом мјером.Кад оно муријааа. :iconbiggrin: Шта ћеш сад сакривај гајбе.Ми онако све у гаћама,а они као каубојци као добар дан момци,ово оно да се курче пред њим.Чим се он одмако они у фазону поједите то и бјеж'те кући.Наравно знакове је измислио луди дедица! :iconbiggrin: И попио ми ту све што смо имали и кренемо кад оно дедица излази из жбуња са све пушком :iconbiggrin: јест да је ловачка пушка,ал опет је пушка.Мој друг што је носио једну гајбу бјежи ко зец,а ја закуцан укопо се у мјесту.Хвала богу па дједица залети тамо на другу обалу и погања ове друге другаре,који су му лагано побјегли,ипак је то дедица јел.И на крају ми њему све по списку,али из даљине,бацали неке флаше...Наравно сутрадан цијело село знало за наш сукоб са дедицом :iconbiggrin: па је то дошло и до стараца који су касније ишли на разговор са драгим нам често спомињаним дедицом.Од тада не идемо више на то острвце!

Шаја "То ми се деси кад цугам пиво читаву ноћ, а добро једем." углавном су такве ситуације и биле.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 00:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
danijell je napisao:
Eh, taj kateter. Da mi je znati ko mi ga je stavljao na Paprikovcu cccc :)
Ja se budim i osjećam da ne ležim u svom krevetu, i prvo mi pada na pamet koju sam gimnazijaku usrećio :lol: Otvaram oči, sve mutno vidim. A ni sluh nije baš bio najbolji. Samo vidim kako prilazi neka silueta. Taman mi se bistri pred očima, a ona zavlači ruku pod plahtu i izvlači kateter. Blago rečeno iznenađen.
аааааааа као да гледам себе, исто ми је тако било и исто сам размишљао :D :D
иначе за тај катетер мислим да се ставља лубрикант на врх и онда се он постави пажљиво и полако, али гарантујем да сестре које су нам га мећале нису ставиле лубрикант нити су била њежне :D како ово перверзно звучи бем ти све :lol: :lol:

Капларе, јел то вас јурио онај дједица из Жикине династије што има сол у патронима и што је упао у скептичку јаму? :lol:
богами по опису чини ми се да је он :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 01:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Шајин je napisao:
Капларе, јел то вас јурио онај дједица из Жикине династије што има сол у патронима и што је упао у скептичку јаму? :lol:
богами по опису чини ми се да је он :lol:

Е знаш кад је тако нешто. :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 01:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ево моје друге двије приче
2. други разред гимназије, славимо ми из одјељења заједно НГ. Ја мјесец дана нисам био ништа пио и рекао да ћу почети цугати тек послије поноћи. и тако је стварно и било, само што сам у себе салио све и једну врсту алкохола која је била у кафани. око 2 ујутро доживим неки пребачај и запалим кући. тога се ничега не сјећам. рекли су ми да сам прескакако неке ограде, питај Бога шта сам још радио. и дођем до своје зграде и умјесто да одем у свој стан ја одем код комшинице која живи испод мене и покушам откључати њена врата(да ствар буде још гора ту сам жену стално виђао јер је предавала њемачки код мене у Гимназији). Комшиница се препала да није неки лопов и зовне полицију. Дође полиција и ко за инат у патроли мој рођак са села :lol: ничега се ја тога не сјећам. Кажу ми да ме полицајац питао како се зовем, а ја одговорио Бранко Радичевић :lol: :lol: Након тога сам се исповраћао по читавом купатилу и смјестили ме онда да спавам

3. прва година медицине, и позове мене колега у кућу на "чајанку". старци му нису били ту па смо мало роштиљали и цугали нас четворица. прво сам пио пиво и ракију, па кад смо то попили прешли смо на неки виски. сви се убили ко стока. домаћин повраћао у каду, а мене ухватило мало касније. кренемо кући и растанемо се(касније сазнам да се један од нас срушио на сред улице). ја дођем кући око 4 ујутро и исповраћам се. већ изуо патике и скинуо чарапе. и стари сконта да сам пјан и почне галамити, а мени пукне филм посвађам се и излетим из стана. пошто су пред станом биле само папуче ја обучем папуче и кренем тако према граду у мајици, фармеркама и папучама. Стари ме звао на мобилни причали смо неких 45 минута,ја му све по списку... а прије тога ја зовнем своју тадашњу дјевојку која живи тачно 10 километара од мене на другом крају града(Павловац послије Лауша). На мобилни се није јављала, ја зовнем на кућни јави се њена стара која је мислила да је неко умро чим звони телефон у 4 ујутро. и ја кажем шта је било и да ћу доћи код њих. ја сам читава два сата пјешке ишао, а падала нека киша. када сам ујутро стигао, ноге ми све црне :D послије тога мене су звали Шаја папучар, али очигледно не због тога што сам млакоња према цурама него што сам буквално папучар :D наредни дан враћам се бусом кући и лажем људима у граду да сам изгубио патику па морам ићи у папучама :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 01:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AgFQ7lx6bhc[/youtube]

8)

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 18:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
suzivot_demokratija je napisao:
Ne pijem, to se protivi mojim religijskim shvatanjima. Tako da nikada i nisam bio pijan.

кога боли она ствар за твојим религијским схватањима? питање је шта сте најгоре урадили пијани,а нико тебе конкретно не испитује ништа..... претјерано сереш руменка.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 19:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Kolike ste vi muškarci svinje. :lol:

Ali se slatko ismijah.

Aj' spojite ovo sa onom starom temom, da imamo sve objedinjeno. :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 20:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Znaš li da orgazam kod svinja traje 30 minuta, tako da je to samo kompliment. :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 13:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Преживи се и овај Јован некако.
Први дан,долази ми на славу стара гарда.Све родбина,али родбина луда ко струја,не зна се ко више пије,старији млади небитно. :) ТУ је било баш онако наздрављање,а јебига домаћин па не можеш одбити.Наравно видјело се већ да ће бити спјена.Увече ојкаче и све националистичке пјесма и наравно пјесме типа "Наоштри је,Набоди је...". :)
Други дан долази мало млађа родбина,пресликана овима горе старијим представницима.Још увече моји другари.Већ по дану сам почео мало да пијем пиво онако лаганини и увече блок.Пресјецали ракијом пиву опет и ова моја двојица што су остали задњи толико су били пјани да нису могли отићи кући.А ни ја ништа бољи.Неке мезе насјечем,ту се сви ми мало,онако колективно повратимо из алкохолног стања. :) Око 2 они крену кући ал као ајде идемо овога отпратити до куће. :) И онда по граду неке пјесме пјевали,све у свему хаос.Хит вечери

http://www.youtube.com/watch?v=VjFgPImf16c

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 15:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

danijell je napisao:
Znaš li da orgazam kod svinja traje 30 minuta, tako da je to samo kompliment. :lol:
:lol:

Phoenix je napisao:
Aj' spojite ovo sa onom starom temom, da imamo sve objedinjeno. :wink:
слажем се, било би лијепо то видјети на једном мјесту

Иначе драго ми је да су прошле ове славе. Не може се више овако :D На сву срећу нигдје не идем за Св.Саву и за Вериге тако да је за мене Свети Јануар готов :)

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 15:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Spojene su teme

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 16:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
charles je napisao:
sve u starom poznatom stilu..legalizujte drogu, pomrijesmo od alkohola..

Da,ako mene pitas sve osim heroina i koke...ma ustvari moze i koka,al ko tek za to ima u ovoj besparici i neimastini :wink:

Popis najopasnijih opojnih sredstava http://magazin.net.hr/zdravlje/prevenci ... 18006.html

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 16:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
ah Sv.Jovan,od pijanog cileanca koji je bio bukvalno mrtav nakon 2 h kad su ga uhvatili u masinu,do pokusaja igranja golfa u po kuce,kompletnog benda iz kafane sve sa gazdom do 8 ujutro...ostalo su sitnice ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1196 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 60  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]