dr. Jovo Ubiparip je napisao:
Caplar je napisao:
Јел се иком дешава да пије пије пије али оно ништа не хвата и буквално дођеш до тог да не можеш више пити,али ниси пијан?
С тим да сам сваки пут у тим случајевима јео неку мезу грицкалице и слично.Јел се дешава ово још неком осим мени?

Podigao ti se prag tolerancije. Hoce to. Mene je kad sam bio srednjoskolac hvatalo 2,3 piva, kad sam bio student 7,8, a sad me ni pola gajbe ne hvata , samo nakon 5 piva pocnem ici na wc svakih 10 minuta.

Тачно морам смањити са овим пићем.Јебем ти рапуст.Један Шајин и његови доживљаји су стварно били потребни да заживи тема!
Него био сам ја на селу.И досадни мени прозовем и другаре и ајмо разбацити неки роштиљ.Сви као браво на приједлогу и тако лапао ми покупујемо ствари и нас 5-6 уз ријеку Сану на плажи која носи назив "Ада"(ко зна шта је ада зна зашто се тако и зове,острво на ријеци).Али једини проблем је био што је та ада или ти га острво од једног благо реченог лудог деде

и како хоће,ми њему на врата,њега нема.Јебига шта ћеш него код њега на роштиљаду.Накуповали ми свега али нестане хљеба.Ко ће преко у продавницу и одемо нас 3ица.И успут не знам ни ја зашто откинемо 2 знака и ставимо на мост који спава то острвце и моје село.

И наравно дедица ко дедица дође у погрешно вријеме и види знакове.А још и ми у гаћама скачемо у воду ко неки дивљаци са тог мостића гдје има око 2м висине а доле вода до струка.

Дедица оће да зове мурију, и изговори он нама свашта,а и ми њему,мора се вратити истом мјером.Кад оно муријааа.

Шта ћеш сад сакривај гајбе.Ми онако све у гаћама,а они као каубојци као добар дан момци,ово оно да се курче пред њим.Чим се он одмако они у фазону поједите то и бјеж'те кући.Наравно знакове је измислио луди дедица!

И попио ми ту све што смо имали и кренемо кад оно дедица излази из жбуња са све пушком

јест да је ловачка пушка,ал опет је пушка.Мој друг што је носио једну гајбу бјежи ко зец,а ја закуцан укопо се у мјесту.Хвала богу па дједица залети тамо на другу обалу и погања ове друге другаре,који су му лагано побјегли,ипак је то дедица јел.И на крају ми њему све по списку,али из даљине,бацали неке флаше...Наравно сутрадан цијело село знало за наш сукоб са дедицом

па је то дошло и до стараца који су касније ишли на разговор са драгим нам често спомињаним дедицом.Од тада не идемо више на то острвце!
Шаја "То ми се деси кад цугам пиво читаву ноћ, а добро једем." углавном су такве ситуације и биле.