banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 08:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1196 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 60  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jan 2012, 21:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Nista, kod druga dekno litru loze i nosili me kuci, sto se tice mojih staraca to je sve ok posto sam ja glavni. Jednom sam pio mix crvenog vina, koka kole i rakije, poslije dekno 3 klipa, i presjek'o sa malo vise od pola flase stoka i to naiskap :D zadnje rjeci su bile od halfa, druze pa ti ces umrijeti hahahahahhaha, umro nisam ali su dolazili da me tuku :D. Poslije jedne proslave i dobre cuge podraufamo se u centru i ja dobijem betonoski ivicnjak u vugla, poslije mi se citav svijet vrtio par dana, glava natekla a stara pita sta ti je sa glavom, ma reko stara nista igro fudbala pa udario glavom u stativu hehhehehe.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 02:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Браво ГОлеми то се тражи.

Био на слави код другара.Све опуштено готива цуга пиво ово оно.Он кретен наједном ајмо пресјећи ракијом.Нема горег него пивом гасити ракију. :) Ништ јбг тешко жабу најтерати у воду и ту нас 7 удари 2 литре ракије,а мени се пресјече филм.Сјећам се узимам јакну и одлазим ЉУТ,ни дан данас не знам на кога и због чега,они сви након 30 мин истрипани гдје сам нестао.На крају зови старог од домаћина и потрага за мном аутом.Наравно тешко мене упратити,тј, мој ход,како би се рекло "од канала до канала" .Ту са све његовим старим не могу погодити врата(не сјећам се причали су ми).Кући долазим бураз и друг му онако виде мене доносе буквално,шта ћеш скидају ме и лагано у кревет.Будим се око 3 ујутру и није ми уопште јасно од куд ја у кревету и ШТА СЕ ДЕСИЛО? :)
Сутрадан са капуљачом и погнутом главом кроз комшилук! :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 07:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Sad za novu godinu se opijao pivom i sa nešto sitno votke, plus što sam ispušio dve kubanke.....krenuo kući u sitne sate i počne vrenje :pale: dok sam bio u autu, stanem na Kalvanu, upalim sva četiri i izađem :-& :puke: na sred ceste :confused3: da je patrola naišla..... :confused2:

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 07:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Okt 2010, 15:23
Izgubio auto .. 3 dana ga trazio.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 15:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Јел се иком дешава да пије пије пије али оно ништа не хвата и буквално дођеш до тог да не можеш више пити,али ниси пијан?
С тим да сам сваки пут у тим случајевима јео неку мезу грицкалице и слично.Јел се дешава ово још неком осим мени? :)

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
postigao si rezistentnost na alkohol. Događa se samo u rijetkim slučajevima kod osoba koje su pile više od gajbe istog duži period.
:D

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 15:28 
Ja sam imao situacija da kada pijem vise se ne mjenjam, samo vise ili manje zuji u usima... :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 18:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2010, 15:01
lik u Becu zatvara koktel bar , taj dan prenosili stvari iz lokala i u znak zahvalnosti pozove nas decko na zatvaranje, sve free, nema konobara sam ulazis u sank i pravis sebi sta hoces,biras izmedju bezbroj flasa svega i svacega..u neka doba, ja bez kosulje na sanku, polijevam picem nekog albanskog dilera, jedva izvucem zivu glavu, bukvalno...sinoc kod kuma tacno litru sljive sam popio od 12-18 h ,negdje prije zadnje casice zaspao za stolom,...jutros se probudio oko 4, neljudska zedj,al zato danas kao nov,,,ni m od mamurluka

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 18:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Bila je vec ovakva tema, pisao sam jedan poduzi post.

Jedno vrijeme, od 2008 do 2010, sam volio bas ono da se ubijem od alkohola, da ne znam za sebe, pocelo od 18ih rodjendana u razredu pa se nastavilo i na fakultetu, a evo vec godinu i po sam cist, nesto me je to proslo. Pijem ja i dalje, ali sam nasao mjeru taman koliko da mi bude lijepo i da budem koliko toliko pristojan. I samo neobojena zesta! Em manje popijes, em brze postignes isti efekat nego sa pivom ili vinom.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 21:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Jedne godine zovne nas kolega sa faksa na cugu u stan i tako popijem ja jednu dvolitru, i poslije nas trojica stucemo litru ipo sljive, zadnje sjecenje bilo je samo semafor i zeleno, sutradan se budim u krevetu sve sa montovkom i kanadjankama na sebi :D naravno pokriven dekom.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Najgora stvar koja mi se desila... kacam pokušo vršiti aktivnost kategorie sex a bičarka ostade u fazonu tipa nepodmirena.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 23:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Нећу никад заборавити сцену из једне дискотеке.Цугали нас 5орица прије мало шпрдали се,нисмо имали ништа у плану и једном пукне овоме и као ајмо до града(то кажемо кад идемо у неку дискотеку или тако у неки други кафић а да није у насељу,да не дође до забуне или неких прозивки :iconbiggrin: ) и кренемо ми све шпрдња још више луда кућа.И пукне мени нешто видим неку плаву преопасна онако,приђем ја њој неку спику кренем као свиђаш ми се,она у мене овако некако :roll: "Па ја сам удата". :o Запрепаштен вратим се на своје првобитно мјесто и одлучим да више не прилазим цурама,бар не то вече! :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 09:58 
dtkbl je napisao:
Najgora stvar koja mi se desila... kacam pokušo vršiti aktivnost kategorie sex a bičarka ostade u fazonu tipa nepodmirena.

Hebena stvar kad se popije malo vise, zar ne? :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 10:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ma ko da je od tijesta :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Јоооој како ја прије нисам видио ову тему :D :D
Мислим да би админ требао ово спојити са оном већ постојећом темом, не брисати ни под разно :)

Капларе, да ти прво одговрим. Пијем ја често ракију и то је једино жестоко пиће које пијем. Пресјецање ракије пивом (не пива ракијом) је најјача ствар :D
И да знало ми се десити да не могу више пити, а уопште нисам пуно пијан. То ми се деси кад цугам пиво читаву ноћ, а добро једем.

А што се тиче мојих згода и незгода, аууу било је ту свачега. Иначе када попијем нисам агресиван и ријетко кад правим проблеме, једино што волим вриштати ко неко женско, па се тако брукам :D

А од горих ствари које сам урадио имају три када сам баш усрао мотку, не знам шта је горе :angry3:

1.Ово би Шакал могао да зна гдје се налази :) Био сам клинац, основна школа, прва турнеја са фолклором. Понио ја једно 7 деци ракије у флаши од литру и по. Попио мало ракије, узео 2 конзерве пива и кретен прије пута попио таблету против мучнине(касније када сам дошао кући сконтао сам да је тој таблети истекао рок прије годину дана :confused2:). Задње чега се сјећам је мост у Клашницама и пјесма од Самарџића 9000 метара :D причали су ми да сам се комирао, препали се да сам престао дисати, и стану у Дервенти код гробља, имају неки велики храстови. Ту су ме шамарали, па сам повраћао, и још у читавој тој фрци кореограф схватио да сам ја сам попио читаву флашу ракије :lol: (и дан данас његова жена мисли да је тако :lol: ) и шта ће, зовну они хитну помоћ у Дервенти, а мене хитна(она Лада коцкаста караван) одмах у Добој на испумпавање у болницу. Ови ме нису могли чекати него су отишли на турнеју без мене. И још замјене моју торбу са торбом од једног момка. Глупан је читаву турнеју био у истој одјећи није хтио ништа моје обући :D
ујутру се будим на неуропсихијатрији, око мене голе бабе и ђедови у ћундашу онај јебени катетер(због њега два дана нисам могао нормално уринирати колико је пекло), а мене још друг на проби ударио случајно штапом по глави па сам имао масницу испод ока. доктор мислио да сам неки проблематичан момак :lol: :lol:
стари ми је иначе страшно строг, мислио сам да ће ме са земљом сахранити, али рекао му доктор да ништа не галами, тако да је био добар, али се изгаламио након једно 2 мјесеца :D
и дан данас кад ови моји са фолклора иду на турнеју и пролазе кроз Дервенту увијек кажу,а ено Шајиновог дрвета :lol: :lol:
толико за сад друге двије приче касније

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 15:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Sajine propalico i raspikuco !

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 15:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Caplar je napisao:
Јел се иком дешава да пије пије пије али оно ништа не хвата и буквално дођеш до тог да не можеш више пити,али ниси пијан?
С тим да сам сваки пут у тим случајевима јео неку мезу грицкалице и слично.Јел се дешава ово још неком осим мени? :)

Podigao ti se prag tolerancije. Hoce to. Mene je kad sam bio srednjoskolac hvatalo 2,3 piva, kad sam bio student 7,8, a sad me ni pola gajbe ne hvata , samo nakon 5 piva pocnem ici na wc svakih 10 minuta.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 15:50 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 16 Jan 2012, 11:51
Ne pijem, to se protivi mojim religijskim shvatanjima. Tako da nikada i nisam bio pijan.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 15:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ovo si trebao napisati na temi Duhovnost i religija.Promasio si klub.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 18:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
Ovo si trebao napisati na temi Duhovnost i religija.Promasio si klub.

промашио је он и форум. нека иде мало на са-х...

dtkbl je napisao:
ma ko da je od tijesta :D
јооој јест то стварно неугодно :) за матуру дјевојка и ја били обоје пјани ко летве, једва ја њега довео у радно стање и удри удри, на крају смо одустали, јер смо обоје могли читаву ноћ онако :D
у превеликим количинама, алкохол није добар, али у релативно нормалним количинама може добро доћи момцима који су "лаки на обарачу" :evil3:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1196 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 60  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]