Јоооој како ја прије нисам видио ову тему
Мислим да би админ требао ово спојити са оном већ постојећом темом, не брисати ни под разно

Капларе, да ти прво одговрим. Пијем ја често ракију и то је једино жестоко пиће које пијем. Пресјецање ракије пивом (не пива ракијом) је најјача ствар
И да знало ми се десити да не могу више пити, а уопште нисам пуно пијан. То ми се деси кад цугам пиво читаву ноћ, а добро једем.
А што се тиче мојих згода и незгода, аууу било је ту свачега. Иначе када попијем нисам агресиван и ријетко кад правим проблеме, једино што волим вриштати ко неко женско, па се тако брукам
А од горих ствари које сам урадио имају три када сам баш усрао мотку, не знам шта је горе
1.Ово би
Шакал могао да зна гдје се налази

Био сам клинац, основна школа, прва турнеја са фолклором. Понио ја једно 7 деци ракије у флаши од литру и по. Попио мало ракије, узео 2 конзерве пива и кретен прије пута попио таблету против мучнине(касније када сам дошао кући сконтао сам да је тој таблети истекао рок прије годину дана

). Задње чега се сјећам је мост у Клашницама и пјесма од Самарџића 9000 метара

причали су ми да сам се комирао, препали се да сам престао дисати, и стану у Дервенти код гробља, имају неки велики храстови. Ту су ме шамарали, па сам повраћао, и још у читавој тој фрци кореограф схватио да сам ја сам попио читаву флашу ракије

(и дан данас његова жена мисли да је тако

) и шта ће, зовну они хитну помоћ у Дервенти, а мене хитна(она Лада коцкаста караван) одмах у Добој на испумпавање у болницу. Ови ме нису могли чекати него су отишли на турнеју без мене. И још замјене моју торбу са торбом од једног момка. Глупан је читаву турнеју био у истој одјећи није хтио ништа моје обући

ујутру се будим на неуропсихијатрији, око мене голе бабе и ђедови у ћундашу онај јебени катетер(због њега два дана нисам могао нормално уринирати колико је пекло), а мене још друг на проби ударио случајно штапом по глави па сам имао масницу испод ока. доктор мислио да сам неки проблематичан момак
стари ми је иначе страшно строг, мислио сам да ће ме са земљом сахранити, али рекао му доктор да ништа не галами, тако да је био добар, али се изгаламио након једно 2 мјесеца
и дан данас кад ови моји са фолклора иду на турнеју и пролазе кроз Дервенту увијек кажу,а ено Шајиновог дрвета
толико за сад друге двије приче касније