banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 15:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Jan 2012, 00:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Човјек је мислио на то да се стидите свог поријекла, да се стидите тога што је стуб српства шаловао друг Крцун лично, а ви онда из комуниста мутирали у четнике итд.
Но сигуран сам да ћете наћи неко прикладно објашњење, као и увијек. :occasion5:

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 03:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ne valja ti komentar, moras sad nekom opsovati mater, to ti vise pristaje...

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 09:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Brigate BL je napisao:
Na peharu kojim se svi dice stoji i nase ime :)
PO vama ni Urugvaj nikad nije bio svjetski prvak jer dok su oni osvajali trofeje nije bilo svjetsko prvenstvo vec Kup Zila Rimea...

Vi ste gori kad se sa njima o tim stvarima raspravljate :roll:

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 11:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Rece nik koji visi na njihovoj temi :)
Naravno da cemo braniti nas klub :) posebno od lazi...
Cinjenice su -
Osnivaci Zvezde i pokretaci ideje bili su Slobodan Cosic i Zoran Zujovic. Ovaj drugi je i dao ime klubu.
Inace na skupstini se raspravljalo da li da timu ostane ime Jugoslavije koje je nosilo prije rata, ali je zbog igranja utakmica u vrijeme okupacije pod imenom SK 1913 odluceno da se ide na formiranje novog tima . Pogledajte grbove Zvezde i Velike SRbije odnosno Jugoslavije pa cete vidjeti vezu..
Grobari stalno namecu Krcuna koji je bio clan kluba i toga se niko ne stidi..Ali vise uticaja na Zvezdu i nasu istoriju ima je Vladimir Dedijer...On je sprijecio prelazak Rajka Mitica u Partizan, jer su grobari htjeli da ga posalju i vojsku i preotmu. On je naime tad rekao da bi mi skandirali ua partizani sto bi lose izgledalo :)
Spominjenjem Krcuna grobari zele da se izbrisu neke cinjenice o njima
- da je odluka o formitanju kluba donijeta u Zagrebu i da su tek kasnije preseljeni u Beograd
- da je u prvom derbiju za njih igralo pet igraca NDH
- da su pravi Beogradjani navijali za Zvezdu jer su za nju igrali domaci igraci iz BSKa i Jugoslavije

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 11:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Нисам ни сумњао. :) Ви Србенде, а ми Хрвати. :D
И ваш тренер је играо за ндх колико ми се чини. Једино ако сматрате хрватску легитмно насталом земљом, онда у реду.
Да не ширим више тему, желио сам само објаснити шта је човјек хтио рећи са тим да се стидите своје историје.
:occasion5:

skeva je napisao:
Ne valja ti komentar, moras sad nekom opsovati mater, to ti vise pristaje...

Чини ти се. :occasion5:

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 11:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ja vas nikad nisam smatrao niti cu smatrati za hrvatski klub...

Mi se svojom istorijom ponosimo, ali ne volim kad neko izvrce cinjenice

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 15:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Brigate BL je napisao:
Ja vas nikad nisam smatrao niti cu smatrati za hrvatski klub...

Mi se svojom istorijom ponosimo, ali ne volim kad neko izvrce cinjenice

Када сам писао о бјежању од историје,нисам мислио на спортске резултате већ о те приче
о настанку два клуба које ви стално потенцирате и опасно измишљате бајке.
Оба клуба су основана у Београду,један је основала војска (Партизан) а други КПЈ( ЦЗ).
ЦЗ је основана у марту а Партизан у октобру,тако да самим тим податком пада ваша теорија како сте основани као РЕАКЦИЈА на режимски Партизан ?! Као може бити реакција старија?
Оба клуба су основана дакле од тадашње комунистичке власти (било од војске или партије свеједно) тако да су смјешне приче како су за вас навијали срби националисти а за Партизан
срби југословенски оријентисани...То је лаж и пропаганда коју сам већ једном спомињао,колико је била јака поготово у периоду од краја 60-тих до распада СФРЈ.
ЦЗ није никакав наслиједник нити БСК-а нити Југославије -и то је лаж.Највеће право за наслиједника БСК-а има данашњи ОФК БГД али ни они нису доказали да је то тај клуб.
Још једна у мору глупости које сте потенцирали прозивајући Партизанове навијаче је
то да су за ПФК увијек играли муслимани,хрвати,шиптари а за вас срби?!
Пјевали сте чак 90-тих и "Партизан је муслимански тим..." ,дизали неке пароле на којима набрајате Партизанове муслимане...
Само човјек кад погледа играче из историје два клуба види да су ти несрби у редовима два клуба приближно једнаки,горе-доле пар имена...Па погледајте само састав из 1991 -најмање је срба било тада у цз...
Тако да је и то једна бесмислена лаж са ваше стране а има их још доста...
О томе сам ја говорио а не о неким спортским резултатима...

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 19:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pogledaj emisiju Fudbal , nogomet i jos ponesto pa onda govori o tome...Posebno obrati paznju na izjave Valoka i vasih igraca o nastavku kao i Mrkusica naseg golmana..
Sta sam ja slagao.. Partizan je formiran od 32. Zagorske divizije u Zagrebu i preseljen je u Beograd...
Igrali su igraci iz Hrvatske / Glazer, Brozović, Popesku, Čajkovski, Đurđević, Simonovski, Mihajlović, Palfi, Bobek, Rupnik, Šereš, to je vas tim bio na pocetku...
Grb Jugoslavije je identican nasem samo bez Petokrake.
To su cinjenice... Napisao sam gore i ponovicu ne smatram da ste hrvatski klub. U bivsoj Jugi nije bilo prebrojavanja krvih zrnaca...Svaki pravi navijac Zvezde i danas cijeni Repcica, Musemica, Susica, Sabandzovica, o starijima da ne govorim i ne znam kog dijela istorije da se stidimo

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 23:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
У прилог вашој дискусији, рече ми један господин током јануарских слава:

Срби се никад нису дијелили на добре и лоше, односно мање добро и мање лоше него на Карађорђевиће и Обреновиће, на Партизане и Четнике, на Делије и Гробаре итд.

Ваљда због тога данас овако добро стојимо у сваком погледу ...

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 08:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Citiraj:
Stojković je sedeo sa prijateljima u kafiću kada su mu prišla trojica momaka i bez okolišanja mu poručili da mu "zabranjuju da sedi u 'Red kafeu'" i da mu je bolje da napusti lokal.

http://www.mondo.rs/s230831/Sport/Sport ... vezde.html

Ovo je samo za sjesti i plakati. Jebo ih Lukic i kompanija nek su oni dobri.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 11:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Има ли било ко неко оправдање за ово? Рецимо, та прва екипа Цигана.

Пета Звездина звезда се тјера из кафића који је у самим клупским просторијама. Ту су пиће пили и Толе и маса криминалаца који се врте око Звезде и курта и мурта. Њих нико није тјерао из кафане. И сад неко отјера Пиксија.

Шта је проблем? Лош човјек? Сјебао Звезду кад је био предсједник? Освојио две дупле круне, али распродао тим и оставио дуговања?
А остали гости Ред кафеа су филантропи? Нико се није огребао за Звезду?

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 11:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Opravdanja nema niti ga moze biti.
U bivsem vremenu smo i najljuce rivale na terenu docekali gospodski u klubu , a sad tjeramo svoje svoje zvezde. Erozija morala :( . A Zvezda je dosla do statusa zahvaljujuci i njemu . Za cetiri godine je pravio dar mar. Gol iz kornera, sa pola terena grobarima, titule.
Cak i da je istina sve sto mu pripisuju, on je zasluzio da moze u svom klubu biti pocasni gost. I onda se pitamo zasto nam igraci ne dolaze na Marakanu...
Taj Piksi nije htio da izvede penal u finalu, kupio je Burzanovica za milion kad su nam trebale pare za Evropu... Dok se sami ne pocnemo cijeniti nece nas cijeniti ni drugi.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 11:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Opravdanja nema niti ga moze biti.
U bivsem vremenu smo i najljuce rivale na terenu docekali gospodski u klubu , a sad tjeramo svoje svoje zvezde. Erozija morala :( . A Zvezda je dosla do statusa zahvaljujuci i njemu . Za cetiri godine je pravio dar mar. Gol iz kornera, sa pola terena grobarima, titule.
Cak i da je istina sve sto mu pripisuju, on je zasluzio da moze u svom klubu biti pocasni gost. I onda se pitamo zasto nam igraci ne dolaze na Marakanu...
Taj Piksi nije htio da izvede penal u finalu, kupio je Burzanovica za milion kad su nam trebale pare za Evropu... Dok se sami ne pocnemo cijeniti nece nas cijeniti ni drugi.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 13:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
pa nije pixi ja,pa da moze sjediti gdje mu padne na pamet :D :D ...pogledajte jedan moj post iz red star caffea sa ovog foruma,pred nasu utakmicu sa zvezdom zimus.....

viewtopic.php?f=9&t=50344&hilit=red+star+caffe&start=12440

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 13:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
pa nije pixi ja,pa da moze sjediti gdje mu padne na pamet :D :D ...pogledajte jedan moj post iz red star caffea sa ovog foruma,pred nasu utakmicu sa zvezdom zimus.....

viewtopic.php?f=9&t=50344&hilit=red+star+caffe&start=12440

Прочитај ти мој претходни пост. Ја сам и тебе споменуо.
Citiraj:
Ту су пиће пили и Толе и маса криминалаца који се врте око Звезде и курта и мурта. Њих нико није тјерао из кафане.

:D

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 13:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

koji sam ja od ovih,kurta,kriminalac ili murta? :D :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 13:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ти си убачени субверзивни елемент који на Крцунарени изнутра ровари против једног од Титиних близанца и клуба који је упропастио српски фудбал.

8)

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 13:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

nije to moj vokabular,ja sam vas cak i pomagao tamo pijuci ono lav pivo sa zvezdinim grbom :D

ovo je stvarno glupost,ali kad sam prvi put pogledao clanak,ja sam utripovao da se radi o golmanu stojkovicu,i zacudio se otkud mu uopste ta muda da dodje tamo,tek nakon par sekundi sam vidio da je rijec o pixiju.....jako ruzno,prica se da taj covjek nije htio pucati penal u bariju za marsej,a sad ga se tjera iz zvezdinog kafica......mene uvijek iznervira to nepostovanje igraca,bilo sadasnjih,bilo bivsih,bar kad je borac u pitanju,a vidim da je i kod vas isto...

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 14:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Више од пола данашње сјеверне трибине није се ни родило кад је Пикси стигао у Звезду.

Не знам, ја сам се исфурао због овога. Мени је то ствар кућног одгоја, прије свега. Човјека који је старији од тебе мораш да поштујеш, па био овакав или онакав.

Голови из корнера, "силовање Гробара на армијском пашњаку", титуле... и онда треба да пита да попије пиће у просторијама клуба.

Што неко не каже Брани Мићуновићу: "Ко ти је дозволио да седиш овде?"

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 14:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

takav trend naisao da se vise postuje nekakav polusvijet,nego istinske legende kluba.....doduse,taj koji bi branu micunovica pokusao izbaciti iz kafane bi se vrlo brzo druzio sa ribicama u dunavu...nisam ni znao da se i on vrti oko zvezde,mislio sam da je tu samo ovaj nizi kalibar,radojica bozovic i ona braca Bambalic sa Novog Beograda....Branu sam uglavnom povezivao se Terzicem i tom klikom...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]