Brigate BL je napisao:
Ja vas nikad nisam smatrao niti cu smatrati za hrvatski klub...
Mi se svojom istorijom ponosimo, ali ne volim kad neko izvrce cinjenice
Када сам писао о бјежању од историје,нисам мислио на спортске резултате већ о те приче
о настанку два клуба које ви стално потенцирате и опасно измишљате бајке.
Оба клуба су основана у Београду,један је основала војска (Партизан) а други КПЈ( ЦЗ).
ЦЗ је основана у марту а Партизан у октобру,тако да самим тим податком пада ваша теорија како сте основани као РЕАКЦИЈА на режимски Партизан ?! Као може бити реакција старија?
Оба клуба су основана дакле од тадашње комунистичке власти (било од војске или партије свеједно) тако да су смјешне приче како су за вас навијали срби националисти а за Партизан
срби југословенски оријентисани...То је лаж и пропаганда коју сам већ једном спомињао,колико је била јака поготово у периоду од краја 60-тих до распада СФРЈ.
ЦЗ није никакав наслиједник нити БСК-а нити Југославије -и то је лаж.Највеће право за наслиједника БСК-а има данашњи ОФК БГД али ни они нису доказали да је то тај клуб.
Још једна у мору глупости које сте потенцирали прозивајући Партизанове навијаче је
то да су за ПФК увијек играли муслимани,хрвати,шиптари а за вас срби?!
Пјевали сте чак 90-тих и "Партизан је муслимански тим..." ,дизали неке пароле на којима набрајате Партизанове муслимане...
Само човјек кад погледа играче из историје два клуба види да су ти несрби у редовима два клуба приближно једнаки,горе-доле пар имена...Па погледајте само састав из 1991 -најмање је срба било тада у цз...
Тако да је и то једна бесмислена лаж са ваше стране а има их још доста...
О томе сам ја говорио а не о неким спортским резултатима...