Шкева тако сам и претпостављао

Већина тих тренера жели по сваку цијену да мало "осакати" своју репрезентацију прије почетка,опусти противника.
Баш синоћ на Еуроспорту гледам на оним вијестима изјаве Омејеа,тренера и Карабатића краља,карикираћу шта је отприлике Никола рекао " Драго ми је што се првенство игра у мојој родној земљи, једва чекам да почне,тамо имам пуно фамилије, има пуно људи који ме воле и стварно једва чекам да почне".
Citiraj:
Само још три дана остало је до почетка Европског шампионата за рукометаше, али већ је јасно да ће Србија као и много пута до сада бити сјајан организатор и да ће се током наредне две недеље десетине хиљада гостију у нашој земљи осећати као код куће.Градови домаћини Београд, Нови Сад, Вршац и Ниш, иако у условима економске кризе, учинили су максимум напора да обезбеде идеалне услове и спортистима и навијачима, испуњени су строги критеријуми Европске рукометне федерације (ЕХФ) по питању инфраструктуре, а за навијаче су припремљени посебни туристички програми, па чак и попусти.
Нишка дворана Чаир је потпуно реконструисана у складу са захтевима ЕХФ, док су новосадски СПЕНС, вршачки Миленијум и београдски Пионир реновирани и спремни да отворе врата рукометашима и навијачима.
Финални део такмичења биће одржан у београдској Арени, капацитета 20.000 гледалаца која испуњава максималне стандарде у сваком смислу, па је готово извесно да ће јубиларни 10. шампионат Европе бити најбољи до сада.
Европски шампионат за рукометаше одржаће се од 15. до 29. јануара.
Ево како се се спроводе последње прирпеме у три града, осим Београда, где ће се играти мечеви:
начи Чаир бомбоница,Спенс исто, о Вршцу не треба ни причат,једино је Пионир могао боље бити одрађен,али....