banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 23:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 104  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Jan 2012, 13:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Jan 2012, 11:58
Mislim da Srbija moze dobro odigrati pred svojom publikom.Gledao sam sinoc tekmu protiv Ceske i mogu reci da su igrali dobro, bez oscilacija u igri. Jeste da Ceska nije top reprezentacija, ali nisu ni za odbaciti.
Kako turnir odmice igraci bi trebali dizati formu. Po mom misljenju uz svesrdnu pomoc navijaca, Srbija moze do polufinala. A tamo se nikada ne zna.

Saric nije branio sinoc jer je povrijedjen. Dobili smo Grke.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 14:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
drinin vuk je napisao:
Нова Варош je napisao:
Мени је само циљ да нам се репрезентација до Арене докотрља. Онош то кошаркаши нису успјели у домовини, надамо се да ће рукометаши. Да одгирмао бар једну утакмицу пред 22 000.

п.с. кроосанима не игра Балић.

Управо тако, неког сам мишљења да нас у Арени мало ко може добити (изузев франца)уколико до ње дођемо.

што се тиче кроасана имаш ли негдје потврду информације,или су то само шпекулације,јер сам и ја читао синоћ да осим балића и вуковић и гојун нису сигурни?

Vuce neku nezgodnu povredu, al bice spreman, bar za drugi krug...

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 12:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Шкева тако сам и претпостављао ;) Већина тих тренера жели по сваку цијену да мало "осакати" своју репрезентацију прије почетка,опусти противника.

Баш синоћ на Еуроспорту гледам на оним вијестима изјаве Омејеа,тренера и Карабатића краља,карикираћу шта је отприлике Никола рекао " Драго ми је што се првенство игра у мојој родној земљи, једва чекам да почне,тамо имам пуно фамилије, има пуно људи који ме воле и стварно једва чекам да почне". 8)

Citiraj:
Само још три дана остало је до почетка Европског шампионата за рукометаше, али већ је јасно да ће Србија као и много пута до сада бити сјајан организатор и да ће се током наредне две недеље десетине хиљада гостију у нашој земљи осећати као код куће.Градови домаћини Београд, Нови Сад, Вршац и Ниш, иако у условима економске кризе, учинили су максимум напора да обезбеде идеалне услове и спортистима и навијачима, испуњени су строги критеријуми Европске рукометне федерације (ЕХФ) по питању инфраструктуре, а за навијаче су припремљени посебни туристички програми, па чак и попусти.
Нишка дворана Чаир је потпуно реконструисана у складу са захтевима ЕХФ, док су новосадски СПЕНС, вршачки Миленијум и београдски Пионир реновирани и спремни да отворе врата рукометашима и навијачима.
Финални део такмичења биће одржан у београдској Арени, капацитета 20.000 гледалаца која испуњава максималне стандарде у сваком смислу, па је готово извесно да ће јубиларни 10. шампионат Европе бити најбољи до сада.
Европски шампионат за рукометаше одржаће се од 15. до 29. јануара.
Ево како се се спроводе последње прирпеме у три града, осим Београда, где ће се играти мечеви:

начи Чаир бомбоница,Спенс исто, о Вршцу не треба ни причат,једино је Пионир могао боље бити одрађен,али....

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 17:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Prvi krug da je proći i sve nogom u dupe :D

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 17:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Немци, Словаци, Чеси, Норвежани, Словенци и Пољаци пожелели су новогодишње жеље пре нешто више од десетак дана, а Срби, Македонци и Руси ће своје испоставити у петак увече Деда Мразу.
И, све су исте – карта за Лондон. Ипак, чикица у црвено–белом оделу са подужом брадом ће пред крај Европског првенства донети само два пакетића са визом за олимпијске квалификације, а сви се надају да ће се поклончић наћи управо под њиховом јелком.Рачуница је јасна. За игре су се већ квалификовали домаћин Велика Британија, Француска (првак света), Јужна Кореја (првак Азије) и Аргентина (првак Пан–Америке). Последње две директне карте иду у руке првака Европе (15–29. јануар) и првака Африке (11–20. јануар).
За преосталих шест места бориће се 12 селекција на три квалификациона турнира (6–8. април), чији су домаћини Данска (на њему је и Мађарска, а биће и по још једна селекција из Европе и Африке), Шпанија (на њему је и Исланд, Бразил, и још један тим из Европе) и Шведска (на њему је још Хрватска, Јапан и Чиле). Они су то право изборили на Светском првенству у Шведској. По два најбоља тима са турнира ће пут Лондона.
Мада, до померања ће сигурно доћи, па ће визе у руке две селекције и Пољске. Ако Французи одбране круну у Београду, на Игре ће финалиста. Ако Гали не буду најбољи, пут Острва ће нови шампион. А, пошто ће то највероватније бити неко од оних који су већ изборили визу за квалификациони турнир, онда ће остати једно ново упражњено место за Пољаке, најбоље рангиран тим са прошлог СП. Ако до титуле дођу Шпанија, Шведска или Данска, један од квалификационих турнира сели се у Хрватску.
Зато је Орловима најбитније да иза себе оставе седам од на почетку наведених девет селекција и стићи ће до прилике да се после 2000. коначно нађу на највећој смотри спортиста.
Журнал

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 22:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Razrešena je svaka dilema oko toga ko će braniti boje Srbije na Evropskom prvenstvu u rukometu, koje u nedelju počinje u našoj zemlji (od 15. januara do 29 januara).

Selektor "olrova" izabrao je 16 igrača, a sa spiska za prvu fazu otpali su golman Strahinja Milić, Petar Nenadić, Momir Rnić i Luka Mitrović

Na spisku su:

golmani: Darko Stanić i Dragan Marjanac

krila: Ivan Nikčević, Dobrivoje Marković, Rajko Prodanović i Miloš Kostadinović

pivotmeni: Rastko Stojković, Alem Toskić i Bojan Beljanski

bekovi: Momir Ilić, Žarko Šešum, Nikola Manojlović, Dalibor Čutura, Nenad Vučković, Marko Vujin i Ivan Stanković.

Srbija prvu utakmicu na prvenstvu igra u nedelju od 18.15 u beogradskom Pioniru. Pre meča planirana je ceremonija svečanog otvaranja.

a poslije sp u svedskoj se zalio da nam je nedostajo pera nenadic. usput ode i rnic, i umjesto njega je tu sesum koji ne igra u svom klubu i zadnje dvije godine je u ocajnoj formi u reprezentaciji.
ipak nista od prolaska grupe

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 00:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Начи Вилбек билде опе почо да вреџа народ свих народа,срам га лоби. Мама га јени довољно клату кад је био лима.

Citiraj:
Како се ближи Европско првенство тако и тензија расте. Наравно, ко би други био главни актер него Данци, пре свега искусни лисац, селектор, Улрик Вилбек.Познат по томе да воли пред свако такмичење да провоцира супарнике, изазива их и прави мали медијски рат, ни овог пута није желео да остане миран. Да ли се Вилбек највише прибојава Србије у групи или је у питању нешто друго, није познато, али стратег Данаца је овог пута ударио по Орловима, ап су сви медији у Скандинавији пренели информацију под насловом „Срби покушали да нас преваре”.
Имали смо договор да разменимо дискове са пријатељских утакмица. Ми смо наше са Тоталкредит Купа послали по српским судијама. Тек после нам је речено да још увек не могу да нам пошаљу своје утакмице. Међутим, ми смо се снашли преко других канала и набавили све утакмице – рекао је данским медијима Вилбек.

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 02:30 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ne znam zašto je izostvaio Rnića i Nenadića.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 15:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Milanko Djeric je napisao:
a poslije sp u svedskoj se zalio da nam je nedostajo pera nenadic. usput ode i rnic, i umjesto njega je tu sesum koji ne igra u svom klubu i zadnje dvije godine je u ocajnoj formi u reprezentaciji.
ipak nista od prolaska grupe

Ko te slagao da ne igra Sesum?! Sesum je redovan i udarna pesnica u svome klubu. Jedino mi nije jasno sto je Rnica izostavio...

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 23:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sesum je dosta bolji od Rnica... Ali sam se iznenadio sto je otpisao Nenadica a uvrstio Cuturu... Ko je uopste taj covjek?

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 23:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
skeva je napisao:
Sesum je dosta bolji od Rnica... Ali sam se iznenadio sto je otpisao Nenadica a uvrstio Cuturu... Ko je uopste taj covjek?

sad nemam pojma jel to ovaj igrac : http://www.eurohandball.com/ec/cl/men/2 ... iborCutura

ili i u partizanu ima neki cutura :-?

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 23:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovaj igra u Spaniji, znaci da je taj :) .... Aj, cim igra u ademar leonu mora da je dobar... nesto sam trazio po netu klipove i pogledao neke i ne cini mi se kao neki igrac, al ajd...

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 23:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Најбољи рукометаш света и репрезентативац Француске Никола Карабатић изјавио је да очекује да на предстојећем Европском првенству његов тим има подршку публике и да у финалу заигра са Србијом.– Никада нисам играо у Новом Саду, али да играмо у Нишу, осећали бисмо се као код куће. Надам се да ће публика бити уз нас и да ћемо у финалу играти против Србије – рекао је Карабатић новинарима по доласку француске репрезентације на београдски аеродром „Никола Тесла”.
Фаворити за освајање шампионске титуле на јубиларном десетом шампионату Европе одмах су се упутили у Нови Сад где ће играти утакмице Ц групе против Мађарске, Шпаније и Русије.
– Шпанија је једна од најбољих екипа на свету и уколико их победимо, у наставку би све било много лакше – рекао је Карабатић.
Он је додао да су Шпанци и Данци највећи конкуренти Французима.
– Досли смо да бранимо титулу. Имамо добру екипу и мислим да ћемо то остварити, иако ће бити тешко, јер је у игри не само освајање шампионата, већ и пласман на Олимпијске игре у Лондону – рекао је Карабатић.
8)

Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 11:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Dec 2011, 17:45
СРЕТНО СРБИЈО!
Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 14:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
ЈуТјуб канал ЕХФ-а, на коме ће бити преношене све утакмице Европског првенства:
http://www.youtube.com/ehfeuro

Срећно нашим момцима! :occasion5:

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 14:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vidi djavla :lol: ... Cutura u prvoj ekipi a mi nemamo pojma ko je taj lik :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 14:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
bob_rock je napisao:
ЈуТјуб канал ЕХФ-а, на коме ће бити преношене све утакмице Европског првенства:
http://www.youtube.com/ehfeuro

Срећно нашим момцима! :occasion5:

svaka cast za link,ovi supci nece prenositi na rts sat

kod mene inace cijeli dan udara nikad ne zaboravi.......

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 15:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Сретно нашим вечерас! Јбг вјерујем да би побједа у сваком смислу пуно донијела,да би се и сам народ доста више загријао за само такмичење,мада можда је и боље што овај пут нема те непотребне еуфорије,што играчи нису преоптерећени!

Мандраче исти сам ти, одлична пјесма,да будем искрен једна од бољих навијачких српских! ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Puno sreće Srbiji protiv Poljske, trebaće nam, u 6:15 počinje, jedva čekam. Pa poslije te ide Švedska - Makedonija :)

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 16:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Дени ја играо на Македонце,јбг 3000 навијача + еуфорија,јест да су Шведи са Андерсоном и Додером фаворити ! ;)

Надат се да ћу моћ гледат што више тога,осим тв,чујем има и на јт каналу ЕХФ,сам се питам да ли ће бит нормалан снима,то јест да ли ће штекат?!

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 104  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]