Onima što prizivaju odlazak Prosinečkog, savjetujem da još jednom pročitaju tekst o analizi nejgovog rada koji sam ja ostavio u jednom od prethodnih postova. A poređenja sa Jankovićem i Kosanovićem su Bože sačuvaj. Njih dvojica su kao bili bolji od Prosinečkog u bodovnom skoru, a to što su na klupi imali kvalitetnije igrače, nego što Prosinečki ima u prvih 11, to je zanemarivo.
Suštinski, sviđa mi se rez koji je povukao Robi. Konačno će drvna građa, koju je dovukao Adžić, biti odstranjena iz kluba.
Citiraj:
PRODATI: Andrija Kaluđerović (Inčon), Li Adi (Dalijen);
VIŠAK: Milan Vilotić, Savio Oliveira Do Vale, Nikola Ignjatijević, Milan Jeremić;
NA TRANSFER LISTI: Stevan Reljić, Kadu Mendeš, Nenad Kovačević, Danijel Mihajlović;
PONUĐENI ZA POZAJMICU: Goran Čaušić;
NASTAVLJAJU SA POZAJMICAMA: Uroš Ćosić, Bruno Mezenga;
NEDOSTUPNI ZA TRANSFERE: Darko Lazović, Srđan Mijailović, Nikola Mikić, Evandro Goebel;
POTPISANI: Filip Mladenović, Marko Perović;
PROMOVISANI U PRVI TIM: Jovan Krneta, Petar Đuričković;
NA LISTI ŽELJA: Filip Kasalica (Sloboda), Luka Milivojević (Rad).
Metla!!! Falim te Bože, a Robi je doduše ne i formalno, postao tim menadžer. Dakle, nakon naredne polusezone, možemo da govorimo o njegovom dobrom ili lošem radu, a dotada srećno majstore...
U ovakvoj situaciji, ako Robi bude tim menadžer, a vrati se Džaja na mjesto nekog sportskog direktora, koordinatora (štagod, samo da bude u sportskom sektoru), Lukić može i da ostane na čelu kluba, ali da ne priča puno i da pokuša da iskamči još kakvog sponzora.
Dakle Vladane, nahrani majmuna i ništa ne diraj, pusti ljude koji znaju, da rade svoj posao.
edit:
Ovo bi u stari bio najbolji prikaz rada dosadašnej uprave sa Adžićem na čelu sportskog sektora. Jednostavno su propali u pokušaju da izigravaju funkcionere, sa gomilom promašaja i nebuloznih poteza, što je sve dovelo do toga da se pronađe neko koga prihvata kompletna (ili bar veći dio Zvezdaške javnosti), da se izgura u prvi plan i psuti da radi, jer su alibiji i opravdanja potpuno potrošeni, a jeftine jadikovke na račun Partizana i FSS, više ne lože ni malu djecu. Zbog toga se Prosinečkom daju odriješene ruke, a Džaju praktično mole da se vrati u klub.