banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 16:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Dec 2011, 13:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
cuj za mikica ako stigne neka astronomska ponuda :lol: ,aj bad da vidim ko ce ga uzeti i za koliko.

realno ovaj lazovic je odlican igrac i skoro jedini koji nesto vrijedi i od koga ce nesto biti,ovo ostalo su sve poluproizvodi.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 13:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Ajde ajde...svi znaju ko vam je obezbjedio pare da napravite stadion. A ovo za Bari, sve je počelo dolaskom Velibora Vasovića tamo 85-86 godine. On je bio zagovornik i začetnik prakse da se dovode formirani igrači, jer Zvezda ne može čekati da klinci iz omladinske škole stasaju u igrače za prvi tim. I da, imali ste sreće što je umjesto Šekija došao Ljupko Petrović. Šeki da je ostao napravio bi neko sranje odmah poslije 1:1 protiv Grashopersa (čini mi se). :D

Lik je bio lud do jaja. :D

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 13:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
mandrak je napisao:
cuj za mikica ako stigne neka astronomska ponuda :lol: ,aj bad da vidim ko ce ga uzeti i za koliko.

realno ovaj lazovic je odlican igrac i skoro jedini koji nesto vrijedi i od koga ce nesto biti,ovo ostalo su sve poluproizvodi.

Mićko pokraden :D Realno, jedino njih dvojica da se mogu nadati nekoj normalnoj karijeri, ove ostale duduke neće uvaliti nikom.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 13:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Da nije malo previše optimistično govoriti nakon jedne polusezone kako će neki igrači napraviti dobre karijere? :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 13:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ako Lazović nema potencijal za dobru karijeru, onda kompletna mlada reprezentacija treba da se prebaci na stoni fudbal.
Ovo i treba ovako sjeći, raskrstiti sa šabanerijom i sisama jednom za svagda.
Citiraj:
Takođe znam i slučaj kada su "ljudi u crnom" došli kod oca Dragoslava Šekularca i rekli mu doslovno: tvoj mali mora preći u zvezdu.

„Na prvoj proveri za prijem u pionire Crvene zvezde, u jesen 1951, nisam prošao. Iako sam među drugarima u kraju važio za najboljeg. Čuo sam posle da su ocenjivači rekli da sam ’žgoljav’. Iz moje grupe odabrali su samo Zorana Petrovića, kasnijeg reprezentativca u odbojci koji je, kao i Miroslav Rede, bio istaknuti sportski novinar. Na Zoranovom primeru shvatio sam da veliki klub traži ozbiljnije i odgovornije momčiće, a ne zabavljače s loptom, što je bilo moje obeležje. Imao sam tada napunih 14 godina.

Međutim, samo nekoliko dana kasnije, dobio sam novu priliku da se priključim Zvezdinim junošama. Pozvao me je njihov učitelj Dimitrije Milojević, čuveni čika Mitke, predratni fudbaler BASK-a, poznat u tadašnjem Beogradu kao lovac na fudbalske talente. Radio je kao slovoslagač u ’Politici’, ali i bio, kako bi se to danas reklo, fudbalski skaut. Obilazio je školska dvorišta i male terene po prestonici gde je uočavao darovite dečake koje je onda vodio u Zvezdu ili preporučivao drugim gradskim klubovima.

Nije me pitao da li hoću, nego mi je prosto zapovedio: ’Mali, dođi sutra u Zvezdu’.

Dolaskom na Zvezdin stadion prvi put sam izbliza video najslavnije igrače tog kluba. Po fotografijama iz novina, koje je redovno kupovao moj otac, prepoznao sam Rajka Mitića, Branka Stankovića, Kostu Tomaševića, Predraga Đajića i većinu ostalih prvotimaca.

http://www.novosti.rs/dodatni_sadrzaj/c ... ka-Mitketu

I tako je Šekularac sa ulice prešao u Zvezdu.

Poslednji put menjao Rivaldinho dana 12 Dec 2011, 13:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Onda da batalimo Markovića na jedno 3 sezone pa da vidimo kakav je?

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 13:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Od prilike je tako, izdvojio bih jos Micka i Bajkovica, ostalo propast(Evandro treba ostati).....
Zato bih ja doveo ako je ikako moguce Kasalicu i Luku(moze i bez njih) i ostatak igraca doveo iz Sopota i mladjih selekcija, tako da bi mi igrali ovi igraci od prilike

...................Bajkovic.............................

Stojkovic....Krneta......Cosic.......Mladenovic

...........Evandro.............Mijailovic.............

....Lazovic.........Jankovic...............Perovic

......................Ozegovic.........................

Ovakvi Zvezdu bih volio gledati, Zvezdu kojoj bi prosjek bio 21 godina, Zvezdu sa omladinskim reprezentativcima, Zvezdu sa najmanje 5 igraca iz svoje skole, Zvezdu za koju bi svih 11 igraca poginulo na terenu i konacno Zvezdu koja bi rasipala bodove, primala glupe golove, mucila se u posjedu lopte i tesko davala golove ali bi na kraju sezone iz te Zvezde koja bi opet bila druga ili treca izraslo 5-6 Zvezdinih uzdanica koje bi posle dobro odradjene Evrope vrijedili ukupno 20 miliona najmanje....

Znaci, kad vec moram da trpim lose rezultate Zvezde najvise volim da ih trpim zbog gresaka ZVEZDINE DJECE a ne raznih stranaca i polovnjaka.....
Sad je vrijeme, nema rezultatskog pritiska, titula je izgubljena, krenimo sa svojom djecom i sve ce krenuti na bolje!

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 14:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Bravo...o tome sam juče pisao,bolje bi bilo sa ovakvim timom biti dostajenstveno sedmi i imati zalog za budućnost,nego na silu biti drugi kao sada...

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 14:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bajku volimo zato sto je nas i sto nije uredan sa glavom :) ali daleko je on od nekog kvaliteta. Ona njegova najcesce suluda istrcavanja su se morala jednom obiti o glavu. Nijedan ozbiljan klub ne bi sebi dozvolio tako nepouzdanog golmana. Mislim da ce i on brzo pa pa, a tu ima Kirovski + Vilson za koga se davno pisalo da ce biti golman evropskih razmjera. Vec ima 20 god nzm sta se desava sa njim.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 14:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Skeva, ova zadnja linija koju si postavio nema iskustvo ni u Čukaričkom da igra. Ne može igrač za Zvezdu da se pravi tako što će mirno biti u sredini tabele, on mora da se bori za titulu i da ga iskali taj pritisak.

Ja Bajka posmatram kao nekog ko ima 19 godina, jer otprilike tad mu je stala karijera. Biće on bolji, fali iskustva :D
I Lazović je tek zapravo nagovijestio šta može, on se tek oporavio od batađorinih stručnjaka.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 16:03 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Rivaldinho, u pravu si, nema iskustva. Ali, radije ću gledati ove momke, nego dva mazdrmana kao što su Vilota i Adi, koji se prave neki igrači, ruše atmosferu u timu i na kraju krajeva svaki drugi prekid dozvole da primimo gol. A ne znam ni kako neko da stekne iskustvo, ako ne igra. Znači, kad smo već izgubili titulu, barem možemo pola godine dati ljudima da steknu iskustvo. Taman da nam i Bajko stekne isukstvo, što ti reče. :D

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 16:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Trener crveno-belih Robert Prosinečki rekao je da mu je "žao što su klinci koji imaju kvalitet počeli da ucenjuju Crvenu zvezdu".
"Mi smo ranije molili da dodjemo na probu u Zvezdu, a oni danas traže ugovore i procente... Crvena zvezda je institucija i neće dozvoliti da je roditelji i menadžeri ucenjuju", kazao je Prosinečki.

U vezi one price domaća djeca-stranci. Menadžeri će definitivno upropastiti i ono malo fudbala što je ostalo. Umjesto da klincu bude čast da igra u Zvezdi dodje neki shaban i napuni mu glavu kako je kontra. Zvezda je sretna što njega ima. Izuzeci su igrači kao Mićko koji i kad ne odigra dobro niko mu ne može reći da nije dao 100%. Nisam nešto ni za strance, ali i ovi lokalni đilkoši su daleko od neke dobrote.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 16:28 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
"Osnovni cilj nam je da dovedemo najbolje mlade igrače iz Srbije. Ako to ne uspemo, okrenućemo se strancima, ali oni moraju da budu mnogo bolji (Prosinečki to izgovorio četiri puta, prim.aut) od naših igrača. Potrebni su nam fudbaleri koji imaju kontinuitet, da se ne bi ponovila priča od letos. Zato nismo ponovo zainteresovani za Marija Božića, koji je pauzirao šest meseci", zaključio je Prosinečki.
Ova izjava Robija mi se svidja.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 16:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ko kaze da bi ta zvezdina deca, vise ginula na terenu,nego stranci?Vecini danasnjih klinaca je u glavi, neki dobar transfer preko grane.Nema vise ideala ni srca,samo pare.Mi smo ovu sezonu izgubili,s toga treba pustiti ove mlade da se afirmisu.Ne gusiti ih zbog mikica,reljica,dimitrijevica.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 17:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
[quote="Rivaldinho"]Skeva, ova zadnja linija koju si postavio nema iskustvo ni u Čukaričkom da igra. Ne može igrač za Zvezdu da se pravi tako što će mirno biti u sredini tabele, on mora da se bori za titulu i da ga iskali taj pritisak.

Ja Bajka posmatram kao nekog ko ima 19 godina, jer otprilike tad mu je stala karijera. Biće on bolji, fali iskustva :D
I Lazović je tek zapravo nagovijestio šta može, on se tek oporavio od batađorinih stručnjaka.[/quote]

Neka nema iskustva, imace sledece godine kad bude trebalo, sad je svejedno koliko cemo golova primiti... Al garantujem da ce opet manje golova iz prekida primiti nego nase igracine Vilotic i Adi... Uvijek smo kukali da nemamo stopera, evo nam prilike da napravimo 2 ili 3 komada...

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako se oni naprimaju golova, nećeš od njih napraviti ništa, samo gubitničke igrače. Treba dovesti iskusnijeg štopera da drži odbranu, a ostali stasavaju kraj njega, kao što je Savić kraj Krstajića. To je mogao biti Adi (nije iskusan, ali je kvalitetan) da nije munjen lik. Baš nas hoće sa tim majmunima od igrača, ali ni to ne može biti slučajno već je posljedica lošeg rada godinama. Da nije došao Prosinečki nikad se tome ne bi stalo u kraj. Sad ide prava stvar, šut kočničarima i pajserima, a ubrizgaće se svježa krv, koja uz to ima kvalitet i potencijal. Pretpostavljam da sad, kad su svi naučili lekciju iz ove tmurne jeseni, možemo igrati i bolje nego prošlog proljeća. Da bude još bolje, biće dosta mladih igrača koji će postati oslonac kluba u narednim godinama, konačno da vidimo da se u Zvezdi radi planski. Ako je ovih -10 moralo to da izazove, neka je!

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 20:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Onima što prizivaju odlazak Prosinečkog, savjetujem da još jednom pročitaju tekst o analizi nejgovog rada koji sam ja ostavio u jednom od prethodnih postova. A poređenja sa Jankovićem i Kosanovićem su Bože sačuvaj. Njih dvojica su kao bili bolji od Prosinečkog u bodovnom skoru, a to što su na klupi imali kvalitetnije igrače, nego što Prosinečki ima u prvih 11, to je zanemarivo.

Suštinski, sviđa mi se rez koji je povukao Robi. Konačno će drvna građa, koju je dovukao Adžić, biti odstranjena iz kluba.

Citiraj:
PRODATI: Andrija Kaluđerović (Inčon), Li Adi (Dalijen);

VIŠAK: Milan Vilotić, Savio Oliveira Do Vale, Nikola Ignjatijević, Milan Jeremić;

NA TRANSFER LISTI: Stevan Reljić, Kadu Mendeš, Nenad Kovačević, Danijel Mihajlović;

PONUĐENI ZA POZAJMICU: Goran Čaušić;

NASTAVLJAJU SA POZAJMICAMA: Uroš Ćosić, Bruno Mezenga;

NEDOSTUPNI ZA TRANSFERE: Darko Lazović, Srđan Mijailović, Nikola Mikić, Evandro Goebel;

POTPISANI: Filip Mladenović, Marko Perović;

PROMOVISANI U PRVI TIM: Jovan Krneta, Petar Đuričković;

NA LISTI ŽELJA: Filip Kasalica (Sloboda), Luka Milivojević (Rad).

Metla!!! Falim te Bože, a Robi je doduše ne i formalno, postao tim menadžer. Dakle, nakon naredne polusezone, možemo da govorimo o njegovom dobrom ili lošem radu, a dotada srećno majstore...

U ovakvoj situaciji, ako Robi bude tim menadžer, a vrati se Džaja na mjesto nekog sportskog direktora, koordinatora (štagod, samo da bude u sportskom sektoru), Lukić može i da ostane na čelu kluba, ali da ne priča puno i da pokuša da iskamči još kakvog sponzora.
Dakle Vladane, nahrani majmuna i ništa ne diraj, pusti ljude koji znaju, da rade svoj posao.

edit:
Ovo bi u stari bio najbolji prikaz rada dosadašnej uprave sa Adžićem na čelu sportskog sektora. Jednostavno su propali u pokušaju da izigravaju funkcionere, sa gomilom promašaja i nebuloznih poteza, što je sve dovelo do toga da se pronađe neko koga prihvata kompletna (ili bar veći dio Zvezdaške javnosti), da se izgura u prvi plan i psuti da radi, jer su alibiji i opravdanja potpuno potrošeni, a jeftine jadikovke na račun Partizana i FSS, više ne lože ni malu djecu. Zbog toga se Prosinečkom daju odriješene ruke, a Džaju praktično mole da se vrati u klub.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Кога интересује може да прочита овај извјештај Стефановића о играчима из омладиске школе и још неким појединостима везаним за прелазни рок и тренера Просинечког.

http://www.crvenazvezdafk.com/src/stefa ... ontent.htm

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 13:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Opet dobismo pacove u 1/2 kupa. Ako Robi opet ispusi od onog kompleksasa onda ce se tesko moci oprati.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 13:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Naravno, sad je pred ispitom. Sam će sastaviti tim, pa ćemo da vidimo da li jeste ili nije. Ovo što su dobijali, dobijali su na naše slabosti, a ne što su nešto igrali posebno. Sad kad se konačno riješimo svih problema koji su nas pratili, biće druga pjesma. Pokušao je da skine igračima taj luzerski mentalitet, uspio je samo djelimično, ali ova čistka u igračkom kadru treba da pomogne.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]