banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 00:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Okt 2011, 17:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
soba 39 je napisao:
Odoh u Užice u subotu ako bog da.Pozdrav braćo 8)

Утакмица је у недељу. У 2. Ако желиш,можеш са мном. Успут ћемо свратити кроз Бг., отићи ћемо до агенције гробара да им кажемо да су пичке и да их је сабласно мало. Још ћемо им напоменути да их појединци сада гледају као шкрипаре,а истима би се говно заледило у гузици када би се срели са њима. Наравно,тучу хиљаду навијача не пропуштам ни за живу главу. Може?

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 11:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ja ću opet da se ponovim, ali valja istaći neke stvari...

Robi NEMA adekvatnu podršku rukovodstva, bez obzira što oni po medijima pričaju drugačije. To je prvo, a drugo, on nema igrače od kojih bi sastavio tim...

Kažem da nema podršku jer da je ima, ne bi mu predsjednik i SD, podriuvali autoritet insistiranjem da se igrači koje je on precrtao vrate u tim, zarad "interesa kluba". A drugo, ne bi predsjednik uzimao sebi za pravo da on lično drapi igrače po džepu, zbog nezalaganja. To se, koliko ja znam, radi u dogovoru sa trenerom, a ako Lukić smatra da on to treba da radi, može da se uhvati i trenerke i pištaljke, pa da vodi i utakmice i treninge, jer njemu trener izgleda i ne treba. Dok god ima demagogiju za saveznika, pa da opravdanja za loše poteze, poraze i kikseve traži u sudijama, Karadžiću i kosmičkim silama, njemu praktično, ništa drugo i ne treba.

Vilotić je morao da leti ekspresno, isto kao i Adi onomad, bez obzira što je potonji pokazao i dokazao da je klasa i da je u ovom trenutku ponajbolji igrač tima. Jednostavno da su iz kluba lifrovani igrači koje je trener precrtao, njegov autoritet ne bi bio upitan, pa se ne bi dolazilo u situaciju da igrači uzimaju luksuz da igraju sa pola snage.

Ako je pomilovan Vilotić, koji se naočigled kompletne ekipe, sprdao sa trenerom, o čemu onda dalje da pričamo. Bez obzira kolilko inteligencija fudbalera, može da bude upitna, nije niko od njih toliko glup, da ne kapira kako stvari stoje.

Druga stvar je nepostojanje adekvatnog igračkog kadra. Ovaj tim je opako unazađen prodajom Tošića i Ninkova, koje su zamijenili Reljić i Mikić, a ostatku da ne pričam, pošto sam već govorio o igračkom kadru.
Eto uzmimo Borhu, koji je odličan igrač za naše prilike, ali pod uslovom da igra na svojoj poziciji, da ima adekvatan vezni red i saradnike u napadu, te da je spreman i maksimalno motivisan. Da nema ove manjkavosti, ne bi igrao u Zvezdi već u Čelziju ili Mančesteru. Ali u situaciji kad ne igra na svojoj prirodnoj poziciji, pa još na toj lijevoj strani, nema ni adekvatnu podršku u vidu kvalitetnog beka, kao ni pravog realizatora u samom vrhu napada, onda je logično što ni on ne igra u punom ritmu. On je samo ilustracija. Rekoh već da ovaj tim ima jedno 5-6 kvalitetnih igrača, nekoliko talentovanih i to je sve. Sa tim se ne osvaja ni titula, a kamoli ide u evropske utakmice.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 11:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Na sve to nema para ...
Opet nisu platili Borcu dugovanja u predvidjenom roku, pa onda i ne cudi da nismo doveli pojacanja koja su ocekivana...
Ono sto raduje je da nam napokon u zimskom prelaznom roku dolaze bekovi, dva lijeva i jedan desni... Doduse za sad su oni samo potencijal ali ono sto sam gledao daje nadu da cemo za koju godinu imati krstene igrace bar na tim pozicijama....

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 19:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
soba 39 je napisao:

Не могу да вјерујем! :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2011, 17:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Jevtic cijepa tamo po Kini ili gdje vec....

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2011, 17:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
трибина Б. Зељковић je napisao:
soba 39 je napisao:

Утакмица је у недељу. У 2. Ако желиш,можеш са мном. Успут ћемо свратити кроз Бг., отићи ћемо до агенције гробара да им кажемо да су пичке и да их је сабласно мало. Још ћемо им напоменути да их појединци сада гледају као шкрипаре,а истима би се говно заледило у гузици када би се срели са њима. Наравно,тучу хиљаду навијача не пропуштам ни за живу главу. Може?

Nije mi usputno 8)

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 15:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Trulo... :?

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 19:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Realnost, nismo konkretni i to je to...

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 19:58 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ubi mi svaku želju za fudbalom onaj Kovačević. Pa toliko trenira, a ne zna prijem i predaju. Vilotić ko da je pao sa kruške, bolje stavljati Ćosića, pa kud puklo. Šteta što se Lazović povrijedi, bio je dobar. Vešović ko muva bez glave. Malo sam se razočarao danas.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 21:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Realnost, nismo konkretni i to je to...

Katastrofa.Li Adi jedini da valja ostalo prosjek.Smrzo sam se ko pichka :D

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 21:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Posle odlaska tosica nema ko centrirati tako da smo tupi u napadu opasno. Nemamo spica koji moze iskoristiti svaku priliku i samim tim nismo opasni.... Svake godine je sve gore i gore, nece ovo valjati... Na zimu ako cika Lukic ne odvoji dobre pare za pojacanja nema nista od nas....

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2011, 09:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Inace stadion u Uzicu je bas lijep, moram priznati da sam se odusevio jer nisam nikako bio na njemu. Sve tribine gotovo pune izuzev juzne na kojoj su bili FF. Navijanje je bilo onako nisam zadovoljan nasim izdanjem . Ne znam zasto ali vec tri cetiri utakmice zaredom nismo na nivou. Samo je na pocetku drugog dijela grmilo kako treba...
Sto se tice utakmice uprkos navijanju mogao sam je bas dobro pratiti i nazalost vidjeti sve nase mane. Protiv Slobode prolaznu ocjenu mogu dobiti samo Bajko, Cava , Lazovic dok je igrao i ADI...
Bekovi su nam bili ocajni Reljic pogotovo. Iako od njega nista nisam ni ocekivao juce je bio bas bas los. Milion pogresnih dodavanja. Cava se stalnoi nudi a Piksi mu salje loptu na nekoliko metara od njega.
Andrija sam ne moze igrati u spicu. Sa tehnikom je na ti, nijednu loptu nije primio kako treba.Vesovic se trudio ali osim brzine nije pokazao gotovo nista...
Soba nije bilo toliko hladno

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2011, 13:41 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ma kakav Reljic, u napadu kao da ga nema. Mikic i probije i centrira ponekad, ali ovaj nista. Jos je desnjak, a igra lijevog beka. Sta se desava sa Mijailovicem, nisam ga odavno gledao? Kontam da je bolji od Kovacevica, ako nista bar zna dodati loptu.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2011, 18:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Micko je povrijedjen...
mene vise interesuje Kadu jer kako igramo necemo docekati da pokrpimo rupe u zimskom prelaznom roku vec cemo imati veliki zaostatak.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2011, 18:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
sve ste rekli, NEMAMO KVALITETNU EKIPU. bar onoliko kvalitetnu koliko želimo i koliko zvezda treba da ima.

kadu ce valjda igrati protiv ofk-e.

e tek sad sam vidiio da je zelja nudio prevoz za utakmicu... :( jbg

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 11:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
U svakom normalnom klubu, sa normalnom upravom, sportski direktor bi, za ovoliki broj promašenih investicija, polovnjaka i fudbalski nepismenih igrača, koje je dovlačio na kamione, bio drastično kažnjen i već uveliko bivši funkcioner. Samo u Zvezdi, predsjednik kluba ima obraza, da slijepo stoji uz svog pajtosa i daje mu bezrezervnu podršku, dok čitava fudbalska javnost, sa dotičnim kockarom tjera sprdnju...

Lista Adžićevih pojačanja za tri prelazna roka je preduga, ali meni iz prve, padaju na um - Cvetković, Vasiljević, Bojan Đorđević, Obrić, Stevan Reljić, Ignjatijević, Vladan Binić, Jeremić, Mugoša i tako dalje i tako dalje...

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2011, 08:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.sportal.rs/news.php?id=61709

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2011, 09:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Hebo vise to ako nam je svake godine najveci uspjeh da smo najgledaniji, dosadilo je malo.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2011, 12:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
i to nesto govori. međutim, ja sam ocekivao daleko vecu posjecenost ove sezone (evidentno je da nam je posjeta cak i u padu), ali eto jbg igre i rezultati cine svoje.

TITULA JE OVE GODINE POD MORANJE, ali biće teško.
-4 je ipak ovdje puno, derbi ce biti presudan.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2011, 15:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Hebo vise to ako nam je svake godine najveci uspjeh da smo najgledaniji, dosadilo je malo.

Znam da je dosadilo ali... Valjda i to nešto govori,nema predaje 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]