Hirosima je napisao:
Pozzz ljudi,pratim kao neregistrovani korisnik vec duze vrijeme ali evo sad sam se odlucio registrovati,muka me natjerala...za sad toliko,ja sam vas vec prilicno po postovima ''upoznao'',pa mozda i od mene koju cujete

Vjeruj da i meni dodje da uradim isto

....vrijeme je za reset nickova......Mnogo je kvalitetnija i otvorenija tema bila dok smo bili na sportsport.ba,ne racunajuci indijance,oni me ni tamo nisu zanimali niti me ovdje zanimaju...Tek smo se upoznavali,niko nije znao ko stoji iza kojeg nicka i pisalo se slobodno. Sad kad smo otprilike skontali u real life ko stoji iza kojeg nicka u vise od 80% slucajeva,tema je postala "politicki korektna"....Ajd dobro sto ja ne pisem ruzno o ljudima iz kluba s kojima pijem kafu,to bi bilo totalno shupacki piti kafu s nekim a na internetu srati protiv njega,ali sad imamo i neke druge kocnice jer necemo da pisemo ruzne stvari o nekome zato sto je neki nas poznanik dobar sa njim...slicno je i sa ucinkom igraca,kad bih ja napisao da je Stupar bio los,Cadjo bi me odmah gadjao flasom kad me vidi,ili ja njega ako napise da Grahovac nema pojma
Zato su ovdje u postovima zrtve pljuvanja samo 1-2 osobe iz uprave,a vjerujte da je tamo potrebno jedno veliko cistiliste nakon kojeg bi iz sadasnjeg rukovodstva tu mogla ostati samo dva,ili tri covjeka. Ostale Borac interesuje kao lanjski snijeg i tu su samo zbog licnih interesa.Unaprijed se radujem privatizaciji kluba,vlasnickoj transformaciji i novoj organizaciji u kojoj ce se tacno znati ko sta radi (i odgovara za to!!),a ne kao sada u kojoj se ne zna ko pije ko placa.Cvetkovic je sasvim lijep primjer,dovedu ga jedni ljudi,a za njegov bodovni i svaki drugi ucinak,odgovoran je sasvim drugi covjek.Mada ce nas trenutna anarhija skupo kostati i kad dodje do vlasnicke transformacije,jer ce mnogi koji sad "daju" pare,za uzvrat dobijati akcije kluba,prostorije na stadionu,odstete i sve to na kvadrat.I nakon toga u borcevom dresu dolaziti na utakmice,kako sada mnogi rade koji su dobili ogromne odstete od Borca na prevaru,u cemu su im i ljudi iz kluba pomagali (nazalost!!)... Zato je potrebno ovo stanje bezvlasca sto prije prekinuti i uci u proces privatizacije.
PS Ovaj Behar mi postaje sve simpaticniji,vidi se da zna procjeniti igraca