banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 15:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120139 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1427, 1428, 1429, 1430, 1431, 1432, 1433 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 03 Okt 2011, 09:41 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
Citiraj:
sinoc je doslo do fizickog obracuna Sipovca i Cvetkovica.

Ko je bio jaci? 8)

Ma nije niko, pao mrak prije nego li su okončali meč...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 10:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2011, 09:54
Pozzz ljudi,pratim kao neregistrovani korisnik vec duze vrijeme ali evo sad sam se odlucio registrovati,muka me natjerala...za sad toliko,ja sam vas vec prilicno po postovima ''upoznao'',pa mozda i od mene koju cujete :D

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 10:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ја нећу ни да замишљам да ћемо у Зеници изгубити,па сви би нас престилиг,били би 10,не дај Боже!

Ваљда ће неко написати шта је проблем у екипи и да ли га уопште има,само се надам да Борац није крено са оном "ево вама куп,нама провенство" !
Тотално је нелогично да сад у Градачцу не могу меда с кашике,а овамо их убијемо,али ето,има неко паметнији и од мене.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 10:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Hirosima je napisao:
Pozzz ljudi,pratim kao neregistrovani korisnik vec duze vrijeme ali evo sad sam se odlucio registrovati,muka me natjerala...za sad toliko,ja sam vas vec prilicno po postovima ''upoznao'',pa mozda i od mene koju cujete :D

U ovakvom trenutku si dosao sa nickom Hirosima. Nema nam spasa...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 10:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:
Hirosima je napisao:

U ovakvom trenutku si dosao sa nickom Hirosima. Nema nam spasa...

To mi je nadimak od kad znam za sebe,vjerovatno me neki stariji po niku i prepoznaju :D a da tonemo tonemo...jbg odmah mijenjam nick ako ce pomoci!!!

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 10:13 
Bič božji
Bič božji

Dakle da demantujem ovo od maloprije, dakle nije bilo fizičkog razračunavanja, al da su sjevnule varnice jesu, te se čini da će Cvele ubrzo kući...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 10:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Juce sam bio u Gradačcu, lijep dan i jako lijepo druzenje pokvarila je nasa ocajna igra. Lose smo otvorili utakmicu, primili smo golove iz nasih neshvatljivih gresaka. Jednostvano smo bili neprepoznatljivi, i cak smo dobro prosli. Krunic je juce daleko najgori, nesto se desava sa njim, covjek je setao po terenu, nije pretrcao 100m, uz to je cijelo vrijeme dobacivao kako svojim tako i protivnickim igracima. Juce jedino prolaznu ocjenu je za zasluzio Grahovac(mada je pogrijesio kod drugoga gola), lagano ali sigurno postaje najbolji igrac kluba, a jako brzo i ove lige.

Ova pauza ce nam dobro doci, treba sve dobro analizirati, i vidjeti sta dalje.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Poslednji put menjao Banjalucki_Behar dana 03 Okt 2011, 10:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 10:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Hirosima je napisao:

Vjeruj da i meni dodje da uradim isto :D ....vrijeme je za reset nickova......Mnogo je kvalitetnija i otvorenija tema bila dok smo bili na sportsport.ba,ne racunajuci indijance,oni me ni tamo nisu zanimali niti me ovdje zanimaju...Tek smo se upoznavali,niko nije znao ko stoji iza kojeg nicka i pisalo se slobodno. Sad kad smo otprilike skontali u real life ko stoji iza kojeg nicka u vise od 80% slucajeva,tema je postala "politicki korektna"....Ajd dobro sto ja ne pisem ruzno o ljudima iz kluba s kojima pijem kafu,to bi bilo totalno shupacki piti kafu s nekim a na internetu srati protiv njega,ali sad imamo i neke druge kocnice jer necemo da pisemo ruzne stvari o nekome zato sto je neki nas poznanik dobar sa njim...slicno je i sa ucinkom igraca,kad bih ja napisao da je Stupar bio los,Cadjo bi me odmah gadjao flasom kad me vidi,ili ja njega ako napise da Grahovac nema pojma :D
Zato su ovdje u postovima zrtve pljuvanja samo 1-2 osobe iz uprave,a vjerujte da je tamo potrebno jedno veliko cistiliste nakon kojeg bi iz sadasnjeg rukovodstva tu mogla ostati samo dva,ili tri covjeka. Ostale Borac interesuje kao lanjski snijeg i tu su samo zbog licnih interesa.Unaprijed se radujem privatizaciji kluba,vlasnickoj transformaciji i novoj organizaciji u kojoj ce se tacno znati ko sta radi (i odgovara za to!!),a ne kao sada u kojoj se ne zna ko pije ko placa.Cvetkovic je sasvim lijep primjer,dovedu ga jedni ljudi,a za njegov bodovni i svaki drugi ucinak,odgovoran je sasvim drugi covjek.Mada ce nas trenutna anarhija skupo kostati i kad dodje do vlasnicke transformacije,jer ce mnogi koji sad "daju" pare,za uzvrat dobijati akcije kluba,prostorije na stadionu,odstete i sve to na kvadrat.I nakon toga u borcevom dresu dolaziti na utakmice,kako sada mnogi rade koji su dobili ogromne odstete od Borca na prevaru,u cemu su im i ljudi iz kluba pomagali (nazalost!!)... Zato je potrebno ovo stanje bezvlasca sto prije prekinuti i uci u proces privatizacije.

PS Ovaj Behar mi postaje sve simpaticniji,vidi se da zna procjeniti igraca 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 10:26 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Hirosima je napisao:

Vjeruj da i meni dodje da uradim isto :D ....vrijeme je za reset nickova......Mnogo je kvalitetnija i otvorenija tema bila dok smo bili na sportsport.ba,ne racunajuci indijance,oni me ni tamo nisu zanimali niti me ovdje zanimaju...Tek smo se upoznavali,niko nije znao ko stoji iza kojeg nicka i pisalo se slobodno. Sad kad smo otprilike skontali u real life ko stoji iza kojeg nicka u vise od 80% slucajeva,tema je postala "politicki korektna"....Ajd dobro sto ja ne pisem ruzno o ljudima iz kluba s kojima pijem kafu,to bi bilo totalno shupacki piti kafu s nekim a na internetu srati protiv njega,ali sad imamo i neke druge kocnice jer necemo da pisemo ruzne stvari o nekome zato sto je neki nas poznanik dobar sa njim...slicno je i sa ucinkom igraca,kad bih ja napisao da je Stupar bio los,Cadjo bi me odmah gadjao flasom kad me vidi,ili ja njega ako napise da Grahovac nema pojma :D
Zato su ovdje u postovima zrtve pljuvanja samo 1-2 osobe iz uprave,a vjerujte da je tamo potrebno jedno veliko cistiliste nakon kojeg bi iz sadasnjeg rukovodstva tu mogla ostati samo dva,ili tri covjeka. Ostale Borac interesuje kao lanjski snijeg i tu su samo zbog licnih interesa.Unaprijed se radujem privatizaciji kluba,vlasnickoj transformaciji i novoj organizaciji u kojoj ce se tacno znati ko sta radi (i odgovara za to!!),a ne kao sada u kojoj se ne zna ko pije ko placa.Cvetkovic je sasvim lijep primjer,dovedu ga jedni ljudi,a za njegov bodovni i svaki drugi ucinak,odgovoran je sasvim drugi covjek.

PS Ovaj Behar mi postaje sve simpaticniji,vidi se da zna procjeniti igraca 8)

Uvlači ti se, zna da si moderator...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 10:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

AJ posto vec dugo pratim sad kad rece privatizacija,spominjao se onaj Mandaric da bi uletio da kupi Borca ,ima li sta oko toga???

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 10:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

I ja sam se ponadao za Mandarica,pogotovo kad je UO usao Ranko Travar koji je njegov saradnik,ali nazalost i to se ne pomjera sa mrtve tacke i nastavlja se ova situacija nejasnih ovlastenja pojedinaca u klubu.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 10:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Schlager je napisao:
Hirosima je napisao:

Zato su ovdje u postovima zrtve pljuvanja samo 1-2 osobe iz uprave,a vjerujte da je tamo potrebno jedno veliko cistiliste nakon kojeg bi iz sadasnjeg rukovodstva tu mogla ostati samo dva,ili tri covjeka. Ostale Borac interesuje kao lanjski snijeg i tu su samo zbog licnih interesa.Unaprijed se radujem privatizaciji kluba,vlasnickoj transformaciji i novoj organizaciji u kojoj ce se tacno znati ko sta radi (i odgovara za to!!),a ne kao sada u kojoj se ne zna ko pije ko placa.Cvetkovic je sasvim lijep primjer,dovedu ga jedni ljudi,a za njegov bodovni i svaki drugi ucinak,odgovoran je sasvim drugi covjek.Mada ce nas trenutna anarhija skupo kostati i kad dodje do vlasnicke transformacije,jer ce mnogi koji sad "daju" pare,za uzvrat dobijati akcije kluba,prostorije na stadionu,odstete i sve to na kvadrat.I nakon toga u borcevom dresu dolaziti na utakmice,kako sada mnogi rade koji su dobili ogromne odstete od Borca na prevaru,u cemu su im i ljudi iz kluba pomagali (nazalost!!)... Zato je potrebno ovo stanje bezvlasca sto prije prekinuti i uci u proces privatizacije.

Ако ће бити одлазака, нек са Цвелетом иде и читава управа ако треба, доста је више мјењања тренера ко чарапа, кад ће неко из управе да преузме одговорност за учињено. Праве нас будалама све одреда.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 10:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

i ja sam se ponadao al sve kontam covjek koji je uspjeo vani nije valjda blesav ovde vracati lovu,a sa druge strane mozda i jeste :D napravis dobar tim dovoljan za evropu svake godine,njemu kapa po malo od jednog ili dva kola koliko realno mozemo, mi zadovoljni,borac jak za ovu ligu....a onda sam se probudio jbg...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 10:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
превише има компликација у вези Борца да би се Мандарић упуштао у једну такву авантуру. а још Борац нема ни свој стадион, а нема још ни закона о приватизацији...

ма све је код нас наопако. Стање у Борцу је одраз стања у овох читавој квази држави...

Poslednji put menjao Шајин dana 03 Okt 2011, 10:37, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 10:36 
Bič božji
Bič božji

Ama ljudi ovo je samo jedna mala prolazna kriza, iz koje ćemo opet izaći jači...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 10:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

По именима, ми имамо најјачи тим у земљи. Уколико би се коцкице неке посложиле(тренер и играчи у својим главама и сл.) ја бих очекивао да будемо конкуренти за титулу без икаквих проблема. али по тренутном стању бићу задовољан и са Европом

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 10:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sad nam fali jos jedan da napise "sta ste se raskukali kao picke nakon dva poraza",pa da nastavimo prirodni ciklus ove teme :D

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 10:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

када првак земље наниже три везана пораза и уз видно незалагање играча и онакву игру, и слијеп види да ту нешто није регуларно

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 11:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Schlager je napisao:
Sad nam fali jos jedan da napise "sta ste se raskukali kao picke nakon dva poraza",pa da nastavimo prirodni ciklus ove teme :D

:lol: :lol:
i, zaboravljate da smo igrali drugu ligu...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 11:04 
Bič božji
Bič božji

Šef putuje kući...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120139 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1427, 1428, 1429, 1430, 1431, 1432, 1433 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]