RSboljaPolovinaBiH je napisao:
hercegovac, ne znam da li namjerno izvrces moje postove i pogresno ih tumacis ali evo odgovoricu jos u par crtica:
- ne budi bukvalan u poredjenju sa sportistima nego izvuci paralelu, svi se za nesto bore i zbog neceg organizuju, i svi zele neke rezultate.
Da, ali nije isto kada se neko bori za veću platu, penziju ili veći broj neradnih dana sa tim kada se neko bori protiv toga da svakodnevno bude javno linčovan, prozivan, vrijeđan, napadan i fizički i verbalno, diskriminisan.
Citiraj:
- homoseksualizam je rijec koja mnogo bolje opisuje stanje i odnos u drustvu u Srbiji u sadasnjem trenutku, a pogotovo odnos homoseksualaca prema svemu.
expersionizam, inpresionizam, komunizam, konfesionizam, postmodernizam, homoseksualizam, heteroseksualizam

Citiraj:
- sto se tice dokazivanja: ako neko dodje onim floorballasima i kaze "DOKAZITE SE ili necete imati podrsku od gradske uprave ili prava kao sto imaju drugi provjereni klubovi", onda im je bolja varijanta da se zaista dokazu, umjesto da krenu organizovati proteste kako gradska uprava nece da ih podrzi. Dakle, takva jedna grupa homoseksualaca treba da se dokaze i da homoseksualizam koju promovisu bude prihvacen zbog njihovih djela, a ne vristanja u naokolo.
Mislim da metod koji ti prdlažeš ne bi urodio plodom s obzirom da se traže osnovna ljudska prava. Mogli su crnci u americi 200 godina da drže humanitarne akcije, nikakva prava ne bi dobili dok se nisu javno pobunili. Uostalom, kome da organizuju humanitarne akcije?! Društvu koje ih smatra manje vrijednim zbog nečega kakvi su se rodili?! Ne bih ni ja da sam na njihovom mjestu.
Citiraj:
- kad spominjem sredstva i prostorije koje grad daje klubovima i udruzenjima, onda su ta odobrena sredstva rezultat drustvene prihvacenosti. tako isto, da bi homoseksualci bili drustveno prihvaceni U DRUSTVU KOJE JE U PREKO 90% slucajeva protiv te parade, potrebno da nesto pokazu tom drustvu da bi ih drustvo prihvatilo.
I ja sam protiv grand parade, ali to ne znači da trebam nastojati da se to zabrani. Različitost je nešto normalno i ne vidim problem sa prihvatanjem iste.. I američko društvo je bilo protiv pobune crnaca, i francusko protiv pobune radnika, ali na žalost, u ovakvom društvu, to je jedini način da budeš primjećen i da uspiješ u ostvarivanju svojuh prava.
Citiraj:
Pa jbt, to sto oni rade i traze je uporedivo sa svim mogucim stvarima iz obicnog zivota, evo druga paralela:
- trazis posao, a jedini argument ti je sto si zavrsio fakultet? Privatniku em moras dokazati da si sposoban da ga obavljas, em da si zainteresovan i da ces biti koristan zaposlenik...
Gdje se ista steklo, A POGOTOVO NESTO STO JE TAD TRENUTNO BILO PROTIV VECINSKI DRUSTVENIH NORMI, a da se samo zbog toga protestvovalo i paradiralo?
Jeste, mnogo toga:
- prava radnika u Francuskoj prije nekolike godine kada su htjeli da im smanje broj slobodnih dana
- crnci u americi
- izmeđuostalog i Srbi su organizovali pobune i ustanke za vrijeme okupacije
I tada su francuska država, američka većinski bijela administracija, otomansko carstvo bili većinski protiv toga da radnici, crnci, Srbi više ne budu građani drugog reda i ostvare svoja osnovna prava.
Citiraj:
Da li je mozda ropstvo ukinuto tako sto su robovi organizovali proteste?
Kako da ne - tek kad su se organizovali i održali masovne pobune; pa ne misliš valjda da su se robovlasnici smilovali i ukinuli ropstvo?!
Citiraj:
Da li je segregacija u Americi ukinuta tako sto nije bilo niti jednog sukoba i tako sto se nijedan crnac nije skolovao, nego samo sjedio u kuci i nervirao se sto je neravnopravan?
Da bi uopšte mogli da se školuju morali su i oni prvo da organizuju pobune i proteste. Prije toga crnac nije ni imao pristup pojedinim državnim institucijama, školama, bibliotekama, a ono malo što je prije toga išlo u škole bili su ismijavani i šikanirani (baš kao što bi danas društvo kod nas ismijavalo nekog pedera koji je otvoren po pitanju svoje seksualnosti, a ide u školu npr).
Citiraj:
Da li je dvosmjerna struja izmisljena tako sto je Tesla ostao na prostoru bivse Jugoslavije kad je shvatio da nece dobiti sredstva i uslove za svoje eksperimente?
Da li su Albanci uzeli Kosovo samo mirnim protestima ili tako sto su uzeli oruzje u ruke?
1. Ne vidim kakve veze Tesla ima sa.........
2. Predlažeš da se pederi naoružaju kao šiptari šta li? Uostalom i Albanci na Kosovu su više puta protestvovali prije svega ovoga..
imp. Aleksandar III je napisao:
Hercegovac je napisao:
Sreća pa si ti Imbecilni paramecijum koji se nikad ništa neće pitati..
Још већа је срећа што Ви нисте ти који ћете одлучивати ко ће се питати, а као што видимо и према овом узорку (анкети) 80% честитих грађана не подржава да Вам се дозволи да ваше накарадне навике испољавате јавно ...
#RSboljaPolovinaBiH
Хвала на добродошлици

Tako je i većina "čestitih" u nacističkoj Njemačkoj podržala "nakaradnu" želju Jevreja da uopšte žive i imaju imovinu.
Sve više vjerujem u onu teoriju da najveći javno homofobi ustvari uopšte nisu sigurni u svoju seksualnost, tako da drago mi je što se ti i bolja polovina tako lijepo gledate, možda bolja polovina konačno dobije svoju ljepšu.