O incidentu neću namjerno napisati ni riječi jer nema više nikakvog smisla pisati o tome,sad je kasno. Pisao sam dok je imalo smisla,dva dana prije utakmice upozoravao kakva je ljiga Amar i da jedva čeka našu glupost pa da povuče ekipu sa terena...ma na faci mu se vidi kakva je pička! Takvi su uvijek u raji važili za šupke! bojao sam se nečeg ovakvog,molio da budemo pametniji od njih,ali kao što rekoh,sad je kasno za sve i sad pisati o bilo čemu je obično gubljenje vremena....Nego,nešto drugo me zanima.....Kako igraci u roku od dve sedmice mogu postati curice od heroja i to nakon 1,5 poraza? Tacno prije dve sedmice je bio onaj povratak iz Mrkonjica,euforija pred Zrinjski,hvalospjevi o Cvetkovicevim treninzima a pogotovo o atmosferi medu igracima u svlacionici! A sad odjednom ne rade,ne zalažu se,stvaraju klanove.... Mislim,realno je mijenjati mišljenje,i ja ga mijenjam,samo budala ga ne mijenja,ali prekratak mi je vremenski period (dvije sedmice),za tako dijametralno suprotne ocjene i vrijeđanje igrača.
A pogotovo mi se ne svida ova mantra kako smo bili loši,kako je Željo bio bolji,i kako bismo sigurno izgubili do kraja i da se nastavilo. Mislim da ni sami ne vjerujete u to!Po čemu su bili bolji? Po tome što su stali visoko,kao i svake godine,i po tome što su uputili 0 udaraca u okvir gola? 1-1 je minimum minimuma,mada sam skoro siguran u pobjedu. Prvo jer smo bolji od njih,drugo zbog fenomenalne atmosfere,a treće jer im je pola tima hramalo vec,a na golu stajao penzioner koji ne brani već 3 godine!!! Takve price o njihovoj dominaciji i kako bismo sigurno izgubili,gode samo uhu sarajlija,i ovima koji su prekinuli utakmicu (eto,nismo napravili štetu,i tako bi izgubili)
Jedino sa cim se slažem je da nam nije trebala ova budalaština sa Savicem umjesto Stupara. To je stvarno idiotizam,i slažem se sa svima koji su taj "eksperiment" osudili.Nadam se da će i Cveletu više doći iz guzice u glavu i da će prestati drkati odbranu non-stop!
_________________ "Možete da budete najbolji student ili najbolji stručnjak u nekoj oblasti ali ako niste u sistemu vlasti, ako niste dio vlasti, sve je to zabluda''
|