banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 18:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1404, 1405, 1406, 1407, 1408, 1409, 1410 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 27 Sep 2011, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Нова Варош je napisao:
Нисам читао по реду,мука ми од пљувача била.

Јели се то гради сјеверна трибина или је у припремној фази?

Ма у припремној је фази још, данас су премјеравали нешто само, сви се надамо да ће је убрзо почети градити! :)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 23:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
:)

Slika

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 00:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
skypostman je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Uh7FuzvQHXI[/youtube]

ovo mi je do sad najbolja konferencija. svaka cast novinarima, cuo sam pitanja koja sam zelio da cujem i bilo ih je zaista dosta. svaka cast jos jednom! malo e Cvele iznervirao nece da se slozi s tim da su nam bekovi protiv zeljeznicara odigrali katastrofalno vec se vadi na kolektiv. ja razumijem da mozda hoce da zastiti igrace ali to se dari kad ih jednom ne ide, nije njihov dan, ali kad su losi poput Savica...kroz noge mu prodje lopta za gol zeljeznicara :roll: pa kroz noge ne smije da prodje kad u ulici pikas loptu na male golove.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 07:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Sad prodjoh autom, bager uveliko u pogonu. :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 07:21 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Simpatizer je napisao:
Sad prodjoh autom, bager uveliko u pogonu. :wink:

jest da je jedan, al radi... :D

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 07:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Brigate BL je napisao:
Ako zelite mozeo sutra ovdje imate tekstualni prenost utakmice znaci sve iz minuta u minut

Ovo je super, bar tako da pratimo, ne mozemo svi na zidic :D

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 10:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Apr 2011, 21:39
Malo off, ali hoće li nam se vratiti Zli mrkvić?

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 10:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
batica je napisao:
skypostman je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Uh7FuzvQHXI[/youtube]

ovo mi je do sad najbolja konferencija. svaka cast novinarima, cuo sam pitanja koja sam zelio da cujem i bilo ih je zaista dosta. svaka cast jos jednom! malo e Cvele iznervirao nece da se slozi s tim da su nam bekovi protiv zeljeznicara odigrali katastrofalno vec se vadi na kolektiv. ja razumijem da mozda hoce da zastiti igrace ali to se dari kad ih jednom ne ide, nije njihov dan, ali kad su losi poput Savica...kroz noge mu prodje lopta za gol zeljeznicara :roll: pa kroz noge ne smije da prodje kad u ulici pikas loptu na male golove.

Cini mi se da Cvetkovic i dalje neprepoznaje gdje je problem, danas cemo vidjeti kako ce to izgledati, daj Boze da izadje na dobro

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 10:48 
Stara kuka
Stara kuka

Povodom odluke takmicarske komisije da prekinuti susret registruje 0-3, mislim da je pusten duh iz boce koji ce jako tesko biti vratiti nazad. Sad ce svaki trener moci da prekida i povlaci ekipu kako procijeni, a bar 2 utakmice u jednom kolu pl imaju razloga da budu prekinute.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 11:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
veteran 1987 je napisao:
Povodom odluke takmicarske komisije da prekinuti susret registruje 0-3, mislim da je pusten duh iz boce koji ce jako tesko biti vratiti nazad. Sad ce svaki trener moci da prekida i povlaci ekipu kako procijeni, a bar 2 utakmice u jednom kolu pl imaju razloga da budu prekinute.

sto je najgore imam osecaj da, kad bi se nama takvo sto dogodilo mi ne bi prekinuli utakmicu. vidi se i gore na klipu da Cvele nije rekao da onako kao iz topa da bi i mi postupili isto kao zeljeznicar, vac kao ne znam nisam bio u takvim situacijama...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 11:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
batica je napisao:
veteran 1987 je napisao:

sto je najgore imam osecaj da, kad bi se nama takvo sto dogodilo mi ne bi prekinuli utakmicu. vidi se i gore na klipu da Cvele nije rekao da onako kao iz topa da bi i mi postupili isto kao zeljeznicar, vac kao ne znam nisam bio u takvim situacijama...

Nezahvalno je to da se on izjasnjava o tome. Vidis da se kloni dati misljenje o bilo cemu: pravilima, navijacima i svemu sto ima veze sa inc...tom. Uostalom i zato sto bi on u toj situaciji najmanje odlucivao u Borcu. Drugo je Amar u Zeljeznicaru.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 11:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tesko da nije vidio slabosti pojedinaca (bekova) na prosloj utakmici. Ali istina je da su one u toj mjeri dosli do izrazaja jer kolektiv nije funkcionisao. Pravo pitanje bi bilo zasto Borac nije imao odgovor na Osimovu taktiku (visoko postavljenu odbranu i pritisak na nasu zadnju liniju) i sta je mislio da uradi.
Mada, bojim se da ce nastaviti da rjesava ove probleme stvaranjem novih...

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 11:58 
Stara kuka
Stara kuka

kitopsina je napisao:
Tesko da nije vidio slabosti pojedinaca (bekova) na prosloj utakmici. Ali istina je da su one u toj mjeri dosli do izrazaja jer kolektiv nije funkcionisao. Pravo pitanje bi bilo zasto Borac nije imao odgovor na Osimovu taktiku (visoko postavljenu odbranu i pritisak na nasu zadnju liniju) i sta je mislio da uradi.

osim sa tom taktikom nikog nije iznenadio jer tako igra od kako znam za njega, igrace mozda i mijenja ali formaciju nikad. Neznam mozda je cvele mislio iznenaditi njega sa Savicem :D . i meni se cini tako da ce nastaviti po starom uostalom vrlo brzo cemo vidjeti,nadam se da ce djevojcice danas pokazati voljni momenat

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 12:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

veteran 1987 je napisao:
kitopsina je napisao:

osim sa tom taktikom nikog nije iznenadio jer tako igra od kako znam za njega, igrace mozda i mijenja ali formaciju nikad. Neznam mozda je cvele mislio iznenaditi njega sa Savicem :D . i meni se cini tako da ce nastaviti po starom uostalom vrlo brzo cemo vidjeti,nadam se da ce djevojcice danas pokazati voljni momenat

To se odnosi i na plavuse i crnke.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 12:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hajde da se usput malo potsjetimo prijasnjih kupova...
Posebno od 1:59 pa nadalje...

http://www.youtube.com/watch?v=0JOFZDbS ... re=related

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 13:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
http://www.youtube.com/watch?v=3BkeFECv ... re=related Uhhhh uvijek kada pogledam ovaj snimak sav se "potresem", kakva lijepa vremena, previse lijepih uspomena, previse.......

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 14:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
O incidentu neću namjerno napisati ni riječi jer nema više nikakvog smisla pisati o tome,sad je kasno. Pisao sam dok je imalo smisla,dva dana prije utakmice upozoravao kakva je ljiga Amar i da jedva čeka našu glupost pa da povuče ekipu sa terena...ma na faci mu se vidi kakva je pička! Takvi su uvijek u raji važili za šupke!
bojao sam se nečeg ovakvog,molio da budemo pametniji od njih,ali kao što rekoh,sad je kasno za sve i sad pisati o bilo čemu je obično gubljenje vremena....Nego,nešto drugo me zanima.....Kako igraci u roku od dve sedmice mogu postati curice od heroja i to nakon 1,5 poraza? Tacno prije dve sedmice je bio onaj povratak iz Mrkonjica,euforija pred Zrinjski,hvalospjevi o Cvetkovicevim treninzima a pogotovo o atmosferi medu igracima u svlacionici! A sad odjednom ne rade,ne zalažu se,stvaraju klanove....
Mislim,realno je mijenjati mišljenje,i ja ga mijenjam,samo budala ga ne mijenja,ali prekratak mi je vremenski period (dvije sedmice),za tako dijametralno suprotne ocjene i vrijeđanje igrača.

A pogotovo mi se ne svida ova mantra kako smo bili loši,kako je Željo bio bolji,i kako bismo sigurno izgubili do kraja i da se nastavilo. Mislim da ni sami ne vjerujete u to!Po čemu su bili bolji? Po tome što su stali visoko,kao i svake godine,i po tome što su uputili 0 udaraca u okvir gola?
1-1 je minimum minimuma,mada sam skoro siguran u pobjedu. Prvo jer smo bolji od njih,drugo zbog fenomenalne atmosfere,a treće jer im je pola tima hramalo vec,a na golu stajao penzioner koji ne brani već 3 godine!!! Takve price o njihovoj dominaciji i kako bismo sigurno izgubili,gode samo uhu sarajlija,i ovima koji su prekinuli utakmicu (eto,nismo napravili štetu,i tako bi izgubili)

Jedino sa cim se slažem je da nam nije trebala ova budalaština sa Savicem umjesto Stupara. To je stvarno idiotizam,i slažem se sa svima koji su taj "eksperiment" osudili.Nadam se da će i Cveletu više doći iz guzice u glavu i da će prestati drkati odbranu non-stop!

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 14:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Nisam pratio... Odnosi li se ova kazna i na kup ili samo na ligu?

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 14:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Na oboje.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 14:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije se slucajno istog dana kada su izrecene kazne na esesovskom portalu pojavio clanak o razdoru u Borcu. Orkestrirana akcija. Samo se cekao pravi povod.
Ja sam od pocetka kritikovao vise taktiku i sastav nego zalaganje na utakmici protiv Zeljeznicara. Steta sto nemamo snimak utakmice protiv Olimpika. A ako je ona utakmica protiv Zrinjskog bila nesto onda je bila primjer zalaganja i borbe.
Ne znam da li stvarno ima nekih negativnih desavanja u i oko ekipe. Znacemo danas poslije utakmice vise.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1404, 1405, 1406, 1407, 1408, 1409, 1410 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]