banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 13:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1400, 1401, 1402, 1403, 1404, 1405, 1406 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 27 Sep 2011, 13:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Dzimi vrati se sve ti je oprosteno....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 13:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Izgleda da ce se obistiniti ona stara dobra: "Ne vjeruj Latinu ni kad ima rezultat."

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 13:16 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Simpatizer je napisao:
Ma vidiš da su svi nategnuti, samo se traži povod da neko eksplodira, svi smo nanervirani i ljuti, ne treba nam da se još i svađamo...

Jel mi dobar ovaj diplomatski odgovor... :lol:

Dobar. :D

I ja sam popizdio ono vece, a bogami i naredno jutro, ali moramo dalje!
Ko zna zasto je ovo dobro..... Pisao samo ranije o djecijim bolestima koje moramo prelezati kao klub i ovo je jedna od tih.

Cijenim to kako si mi odgovorio, vidi se da u tebi imam pravi oslonac...

Nego slabo ste prokomentarisali onu moju najavu da skakaći neće više dolaziti u Banjaluku...

sta reci

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 13:17 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
sta ovi toliko zasjedaju vise

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 13:18 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
srdjanBL je napisao:

Možda nebi bilo loše da vratimo i Džimija, a da ostane i Cvele, da cvele nastavi biti šef, a Džimi da mu bude pomoćnik, ja mislim da bi nam to otvorilo nove vidike i horizonte...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 13:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
krol2 je napisao:
skypostman je napisao:
Обрисао сам све везано за синоћњи инцидент, надам се да су се главе охладиле. Овде можете писати о игри, играчима, тактици, тренеру... О навијачима и инциденту на неком другом мјесту!

A na kom to drugom mjestu?
Ja imam 42 godine,rodjen sam u ovom gradu,gledam ,volim i pratim Borac jos iz vremena kad Vuluturesi nisu ni postojali.Nije Amar Osim kriv sto je registrovano 3-0.On je uzeo ono sto mu je ponudjeno na tanjiru.Kao Borcu u Travniku.Kriva je sacica nazovi navijaca koja je usla na stazu.Kazem navijaca, mada to sa navijacima veze nema.To su huligani,razbojnici i siledzije.Ovde jedan velikim slovima pise da se ne pise o tome jer se nemaju kome pravdati.Bogami imate.Ko je vama dao za pravo da to radite?Zasto?Jeste li vi navijaci ili hocete da vodite klub i bistrite politiku kluba?Svi se busaju u prsa kako vole Borac.Gdje je taj uredjaj koji mjeri tu ljubav da se prikopcamo i vidimo?Je li vam Borac deda ostavio u amanet pa da pisate po njemu i prekidate utakmice?Jel to pokusavate da utjerate strah u kosti nekome?Jesu li vam nesto uskratili?Uostalom sta treba i da vam daju?Zbog cega?Zato sto pjevate jedne te iste pjesme,monotone,godinama,da me glava boli vise od toga?Odakle vam pravo da terorisete ostale ljude na stadionu?Prije nekoliko godina sam vodio i dijete sa sobom,utrcali ste na teren i gadjali ljude na zapadu kamenjem da sam jedva zastitio dijete i nikada vise nisam odveo.
I ja sam navijac.Platim kartu,sjedem na zapad,odgledam utakmicu,opsujem majku ili ne zavisno kako igraju i idem kuci.
Cak sam na molbu rukovodstva Borca placao put navijacima,autobus.U Modricu cini mi se.Tad i nikad vise.
Sramota i divljastvo

Мислио сам на другој теми(можете слободно отворити, нико не брани), да не гушимо овде. Ја немам шта рећи о томе тако да ја нећу и не желим бити иницијатор.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 13:19 
Veteran
Veteran

srdjanBL je napisao:

Možda nebi bilo loše da vratimo i Džimija, a da ostane i Cvele, da cvele nastavi biti šef, a Džimi da mu bude pomoćnik, ja mislim da bi nam to otvorilo nove vidike i horizonte...

Onda bi mozda i ja zaigrao za Borac :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 13:21 
Bič božji
Bič božji

srdjanBL je napisao:
srdjanBL je napisao:

Onda bi mozda i ja zaigrao za Borac :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa nemam pojma, možda, a jesi li solventan... :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 13:22 
Veteran
Veteran

Zar je to problem, dva ziranta i formular.... :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 13:23 
Bič božji
Bič božji

srdjanBL je napisao:
Zar je to problem, dva ziranta i formular.... :lol: :lol:

Onda za tebe ima nade definitivno, psremi dvije slike i sve što treba za registraciju...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 13:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2011, 10:14
krol2 je napisao:
skypostman je napisao:
Обрисао сам све везано за синоћњи инцидент, надам се да су се главе охладиле. Овде можете писати о игри, играчима, тактици, тренеру... О навијачима и инциденту на неком другом мјесту!

Ja imam 42 godine,rodjen sam u ovom gradu,gledam ,volim i pratim Borac jos iz vremena kad Vuluturesi nisu ni postojali.Nije Amar Osim kriv sto je registrovano 3-0.On je uzeo ono sto mu je ponudjeno na tanjiru.Kao Borcu u Travniku.Kriva je sacica nazovi navijaca koja je usla na stazu.Kazem navijaca, mada to sa navijacima veze nema.To su huligani,razbojnici i siledzije.Ovde jedan velikim slovima pise da se ne pise o tome jer se nemaju kome pravdati.Bogami imate.Ko je vama dao za pravo da to radite?Zasto?Jeste li vi navijaci ili hocete da vodite klub i bistrite politiku kluba?Svi se busaju u prsa kako vole Borac.Gdje je taj uredjaj koji mjeri tu ljubav da se prikopcamo i vidimo?Je li vam Borac deda ostavio u amanet pa da pisate po njemu i prekidate utakmice?Jel to pokusavate da utjerate strah u kosti nekome?Jesu li vam nesto uskratili?Uostalom sta treba i da vam daju?Zbog cega?Zato sto pjevate jedne te iste pjesme,monotone,godinama,da me glava boli vise od toga?Odakle vam pravo da terorisete ostale ljude na stadionu?Prije nekoliko godina sam vodio i dijete sa sobom,utrcali ste na teren i gadjali ljude na zapadu kamenjem da sam jedva zastitio dijete i nikada vise nisam odveo.
I ja sam navijac.Platim kartu,sjedem na zapad,odgledam utakmicu,opsujem majku ili ne zavisno kako igraju i idem kuci.
Cak sam na molbu rukovodstva Borca placao put navijacima,autobus.U Modricu cini mi se.Tad i nikad vise.
Sramota i divljastvo

ne +1,vec +5...potpuno se slazem sa doticnim!!!! al' bi i da dodam nesto

... stvarno bi mogli malo prosiriti repertoar ono ''stara majka...'' toliko apaticna i tugaljiva da se prosto sazalim ....zaplace mi se sa njom al ajd....i neke jos pjesmice na nivou osnovne skole koje se redovno pjevaju ...bolje bi bilo da svu tu silu i energiju usmjere na kreativnost a ne na uletanje na teren,vrijedjanje na nac osnovi(u proslom nekom postu sam napisao da to pjevaju retardi od roditelja jos vecih retarda kojima rat ni nakon 16 g nije stao u glavama) i slicnih budalestina..da ne ispadne da vrijedjam evo da i pohvalim,npr. koreografije su im ne medju najboljima vec zasigurno najbolje u ovoj nam j***oj drzavi a i sire,zasto tako ne nastaviti,porazite konkurente na tribini sa time ,ovako ,ovim sto su uradili porazili su samo Borac i nikog vise...dokle????

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 13:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

tek dos'o je napisao:
krol2 je napisao:
skypostman je napisao:

Sramota i divljastvo

ne +1,vec +5...potpuno se slazem sa doticnim!!!! al' bi i da dodam nesto

... stvarno bi mogli malo prosiriti repertoar ono ''stara majka...'' toliko apaticna i tugaljiva da se prosto sazalim ....zaplace mi se sa njom al ajd....i neke jos pjesmice na nivou osnovne skole koje se redovno pjevaju ...bolje bi bilo da svu tu silu i energiju usmjere na kreativnost a ne na uletanje na teren,vrijedjanje na nac osnovi(u proslom nekom postu sam napisao da to pjevaju retardi od roditelja jos vecih retarda kojima rat ni nakon 16 g nije stao u glavama) i slicnih budalestina..da ne ispadne da vrijedjam evo da i pohvalim,npr. koreografije su im ne medju najboljima vec zasigurno najbolje u ovoj nam j***oj drzavi a i sire,zasto tako ne nastaviti,porazite konkurente na tribini sa time ,ovako ,ovim sto su uradili porazili su samo Borac i nikog vise...dokle????

zao mi sto ovdje OPET o navijacima ali vjerujte mi ogorcen sam i nakon par dana jos ne mogu sebi doci,jos toliko toga zelim NEKOME I NESTO reci al nema se kome pa istrpite me bar ovdje malo....ako me i obrisu nema veze ja sam se bar malo ispraznio...peace brother...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 13:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

zelim zelim je napisao:
Simpatizer je napisao:
fantastikus1 je napisao:
Rezultat me ne iznenadjuje uopste a i novcana kazna bi trebala biti visoka. Nije se smjelo dopustiti takvo ponasanje nekolicine pojedinaca. Bio sam sa djetetom na stadionu i nije nam uopste bilo svejedno kad su pocele nemile scene.

Sta ce ti bolan dijete na stadionu? Koja budala jos vodi dijete na utakmice?! To rade samo idioti.

slusaj ko tebi dade za pravo da vrijedas ?
boje voditi djecu na stadion i da djeca nastavjaju tradiciju nego piti u lokal ispod i kupovati dres srbije,cz i partizana

I ja sam se zapalio i ja vodim dijete na stadion i osjecao sam se prozvanim,ali muka oko utakmice,kazne i kompletnog sranja me zaokupila tako da mi se ovo cinilo bezazleno i bezveze za polemisat,sad mi laknulo ako je izgovoreno pod ironijom...pozdrav!!!!

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 13:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Зна ли ико шта је било са приходом са утакмице у суботу, неко је спомињао да ће то на Косово ићи, јел се обистинило то?

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/T ... 07923.html

Tekst iz Nezavisnih gdje stoji i ovo:

"Odluku smo donijeli jednoglasno, Borac ima pravo žalbe a kompletan spis proslijedili smo Disciplinskoj komisiji. Zatražili smo da se pokrene postupak protiv Borca, Željezničara, Muhameda Ibrahimbegovića i Ace Miloševića", rekaoje Milorad Lale, član Takmičarske komisije N/FS BiH.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 13:51 
Bič božji
Bič božji

Gazimestanac87 je napisao:
Зна ли ико шта је било са приходом са утакмице у суботу, неко је спомињао да ће то на Косово ићи, јел се обистинило то?

Kakav crni prihod, ja imam namjeru da tražim pare nazad...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 13:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
Pored registracije prekinutog susreta između Borca i Željezničara Komitet za takmičenje donio je još nekoliko preporuka koje će biti proslijeđene Komitetu za normalizaciju, a najvažnija je da se do kraja jeseneg dijela sezone gostujućim navijačima zabrani putovanje iz jednog u drugi grad.

Predsjednik Komiteta za takmičenje Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, Rudolf Marić, za SportSport.ba je istakao da su na današnjoj sjednici članovi ovog tijela donijeli i nekoliko preporuka koje će biti proslijeđene Komitetu za normalizaciju.

"Predložili smo Komitetu za normalizaciju da donese odluku o zabrani putovanja gostujući navijače iz jednog u drugi grad. Dakle, na utakmice klubova gradskih rivala gostujućih navijači bi mogli biti na tribinama", istakao je Marić.

"Također je predloženo da se u našim pravilnicima usvoji da je rok za pražnjenje tribina 15 minuta. To do sada nije stajalo u pravilnicima", dodao je Marić.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 13:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
сунце ти пољубим, овдје хебено буре барута, само треба нека искрица па да.... :D

споменуште изградњу помоћног, ено тамо и даље онај један булдожер (од Нискоградње наравно) равна оно брдо. надам се да ће добити неку помоћ, онако споро иде...
и да, тачно је да су неки људи мјерили тамо за сјеверну трибину. мени само није јасно хоће ли бити спојена трибина или она као што је представљено на првом пројекту?
пошто су рекли ови из Борца да ће се борити да буду спојене трибине, а како су они колци ударени мени више дјелује да ће бити растављене...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 13:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Шајин je napisao:
сунце ти пољубим, овдје хебено буре барута, само треба нека искрица па да.... :D

споменуште изградњу помоћног, ено тамо и даље онај један булдожер (од Нискоградње наравно) равна оно брдо. надам се да ће добити неку помоћ, онако споро иде...
и да, тачно је да су неки људи мјерили тамо за сјеверну трибину. мени само није јасно хоће ли бити спојена трибина или она као што је представљено на првом пројекту?
пошто су рекли ови из Борца да ће се борити да буду спојене трибине, а како су они колци ударени мени више дјелује да ће бити растављене...

Pa koliko je to brdo pobogu...pa jel' na manjaci prave pomocni teren? :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 13:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Samo ne kontam sta ova Disciplinska komisija vijeca toliko :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1400, 1401, 1402, 1403, 1404, 1405, 1406 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]