skypostman je napisao:
Обрисао сам све везано за синоћњи инцидент, надам се да су се главе охладиле. Овде можете писати о игри, играчима, тактици, тренеру... О навијачима и инциденту на неком другом мјесту!
A na kom to drugom mjestu?
Ja imam 42 godine,rodjen sam u ovom gradu,gledam ,volim i pratim Borac jos iz vremena kad Vuluturesi nisu ni postojali.Nije Amar Osim kriv sto je registrovano 3-0.On je uzeo ono sto mu je ponudjeno na tanjiru.Kao Borcu u Travniku.Kriva je sacica nazovi navijaca koja je usla na stazu.Kazem navijaca, mada to sa navijacima veze nema.To su huligani,razbojnici i siledzije.Ovde jedan velikim slovima pise da se ne pise o tome jer se nemaju kome pravdati.Bogami imate.Ko je vama dao za pravo da to radite?Zasto?Jeste li vi navijaci ili hocete da vodite klub i bistrite politiku kluba?Svi se busaju u prsa kako vole Borac.Gdje je taj uredjaj koji mjeri tu ljubav da se prikopcamo i vidimo?Je li vam Borac deda ostavio u amanet pa da pisate po njemu i prekidate utakmice?Jel to pokusavate da utjerate strah u kosti nekome?Jesu li vam nesto uskratili?Uostalom sta treba i da vam daju?Zbog cega?Zato sto pjevate jedne te iste pjesme,monotone,godinama,da me glava boli vise od toga?Odakle vam pravo da terorisete ostale ljude na stadionu?Prije nekoliko godina sam vodio i dijete sa sobom,utrcali ste na teren i gadjali ljude na zapadu kamenjem da sam jedva zastitio dijete i nikada vise nisam odveo.
I ja sam navijac.Platim kartu,sjedem na zapad,odgledam utakmicu,opsujem majku ili ne zavisno kako igraju i idem kuci.
Cak sam na molbu rukovodstva Borca placao put navijacima,autobus.U Modricu cini mi se.Tad i nikad vise.
Sramota i divljastvo
... stvarno bi mogli malo prosiriti repertoar ono ''stara majka...'' toliko apaticna i tugaljiva da se prosto sazalim ....zaplace mi se sa njom al ajd....i neke jos pjesmice na nivou osnovne skole koje se redovno pjevaju ...bolje bi bilo da svu tu silu i energiju usmjere na kreativnost a ne na uletanje na teren,vrijedjanje na nac osnovi(u proslom nekom postu sam napisao da to pjevaju retardi od roditelja jos vecih retarda kojima rat ni nakon 16 g nije stao u glavama) i slicnih budalestina..da ne ispadne da vrijedjam evo da i pohvalim,npr. koreografije su im ne medju najboljima vec zasigurno najbolje u ovoj nam j***oj drzavi a i sire,zasto tako ne nastaviti,porazite konkurente na tribini sa time ,ovako ,ovim sto su uradili porazili su samo Borac i nikog vise...dokle????