banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 00:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 321 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Avg 2011, 21:57 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 27 Okt 2009, 17:52
Evil_Dead je napisao:
ОК. Са срећом. Ја бих ипак на твом мјесту гањао какву везу. Уосталом, за 4 године ћеш на факултет... петице нису никаква гаранција ни за упис ни за дипломирање... Than you`ll meet the real world... unfortunately... :(

Da, da, ja sam toliko nesposoban da se ne znam snaći. Ja već imam utabanan put, i idem njime, ali idem sa optimizmom i trudim se da budem bolji i da ne gledam "leva smetala".

Hvala na dušebrižnosti,
vaš voljeni Miodrag.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 22:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 00:53
Miodrag96 je napisao:
Ja već imam utabanan put, i idem njime,

Нисам ни мислио да је другачије. ;) Нажалост, мени нико пут није утабао. Табам га сам. И могу ти рећи да сам пун модрица од табања. Јбг, кад немам праву чланску карту. :D

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 22:05 
Pripravnik
Pripravnik

Barsa je napisao:
Miodrag96 je napisao:
Tipični primjeri "seljačke" sirovine sa inteligencijom na nivou sobne temperature sude nekome na osnovu boje kravate i tu su zbog priprostog podsmijavanja i vrijeđanja jer vam naobrazba ne dozvoljava da se upustite u neki viši nivo konverzacije.

Uostalom, forumaški narode, vidimo se za 20 godina, pa ćemo vidjeti ko će kositi, a ko vodu nositi!

Ajd ti dođi sutra pa nosi vodu iza mene, a za 20 godina ćeš opet nositi vodu za mene i za ostale sa foruma :lol:

Takve ja i volim kao ti da mučim na poslu, koji se prave pametni, a znaj da ćeš tako na svakom mjestu proći

Upamti dijete jedan je Mile, a ti mu možeš samo vodu nositi....

..... al da mu operu blato sa auta kad se vraća sa sela

Upamti da mu nećeš ti prati auto,
ti ćeš samo vodu nositi

Svaka čast! Ovakva sklonost ka poeziji i književnosti zaslužuje od moje strane preporuku "NIN"-ove nagrade 2011. Da vi jeste zapravo neki "opaki šef" vi sad ne biste bili na ovom mjestu raspravljajući se sa petnaestogodišnjakom već biste mučili na poslu "pametnjakoviće", sve dok jednom "pametnjakoviću" ne "pukne film" pa raznese vaš automobil sa vama u njemu. I sad vi meni pričajte ko se ovdje pravi pametan :)

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Miodrag96 je napisao:
Tipični primjeri "seljačke" sirovine sa inteligencijom na nivou sobne temperature sude nekome na osnovu boje kravate i tu su zbog priprostog podsmijavanja i vrijeđanja jer vam naobrazba ne dozvoljava da se upustite u neki viši nivo konverzacije.

Uostalom, forumaški narode, vidimo se za 20 godina, pa ćemo vidjeti ko će kositi, a ko vodu nositi!

Такве највише не волим, који мисле да су изнад свих. Ајде да кренемо у озбиљну конверзацију , имамо исто година па да видимо и ко има више аргумената, ха?

Miodrag96 je napisao:
Je l' ste vi čuli za nešto štoo se naziva AKTIVIZAM?

Dok sam maloljetan moje "političko" zanimanje je zasnovano isključivo na AKTIVIZMU iz kojega ne može prodrijeti nikakva strast "velikog vođe". Uostalom, mi smo kao država jako mali u svakom pogledu, tako da nam ne trebaju nikakvi karikatori sa tiranijom jer bi ostatku svijeta izgledali krajnje žalosno i smiješno :)

Активизам је када помажеш свом народу, акције и слично, али ти си се толико угледао на свог идола, нашег вожда Милета да је то страшно, то се може видјети на твојој ФБ страници.

Miodrag96 je napisao:
Ja ću se truditi da ovu državu okrenem ka Evropi najbolje što znam i umijem. Vrlo sam dobro upoznat na način kako se stiču funkcije u ovoj državi ali takođe znam da će za 20 godina biti drugačije.

Да будемо поданици Европи? НЕ НЕ И НЕ !!!!!

Miodrag96 je napisao:
*Molim administratore da zaključaju temu jer ovo prelazi u verbalni okršaj između korisnika, što krši pravilnik o upotrebi foruma.*

Прави милетов бирократа, као онај пајванчић Баштинац. Чим нема аргументе, бјежи из дискусије.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 22:14 
Pripravnik
Pripravnik

Najviše od svega mrzim takve kao Vi! Zatucane nacionaliste koji ne vide ispred svoje trobojke ! Jadno...
Evo, ne izlazim, vidite da sam nastavio odgovarati na poruke.

Ali, da se vratimo na temu.

Dakle, Vi se protivite ulasku BiH u Evropsku Uniju. Dobro, to je za nacionaliste opšte prihvatljivo. Ali, vi prihvatite ili ne, mi ćemo ući kad tad jer smo mi jako slaba država koja leži pod šapom imperatora. I mi smo već sada "njihovi podanici", zar ne?
Dakle, kad već jesmo, zašto se ne potrudimo da nam bude što bolje u toj situaciji umjesto da pravimo otpor.

I još nešto, Mile je protiv EU, ja sam za... tako da... :D

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Miodrag96 je napisao:
Svaka čast! Ovakva sklonost ka poeziji i književnosti zaslužuje od moje strane preporuku "NIN"-ove nagrade 2011. Da vi jeste zapravo neki "opaki šef" vi sad ne biste bili na ovom mjestu raspravljajući se sa petnaestogodišnjakom već biste mučili na poslu "pametnjakoviće", sve dok jednom "pametnjakoviću" ne "pukne film" pa raznese vaš automobil sa vama u njemu. I sad vi meni pričajte ko se ovdje pravi pametan :)

Vodonošo kako ti zaključi da sam ja šef? Samo sam rekao da takve kao ti volim maltretirati na poslu, ali i van njega. I uvijek ću ih maltretirati

PRIPAZI MALO NA RIJEČNIK, prvi i posljednji put te upozoravam

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 22:16 
Pripravnik
Pripravnik

U Vašem potpisu stoji slogan "Očistimo Srbiju". Od čega samo me interesuje?

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 22:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
O ne. Samo ne on opet.

Vrh

Pripravnik
Pripravnik

Barsa je napisao:
Miodrag96 je napisao:

Vodonošo kako ti zaključi da sam ja šef? Samo sam rekao da takve kao ti volim maltretirati na poslu, ali i van njega. I uvijek ću ih maltretirati

PRIPAZI MALO NA RIJEČNIK, prvi i posljednji put te upozoravam

Ako ovo implicira na prijetnju u bilo kakvom smislu odmah mi recite da znam šta da činim!

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije prijetnja, nego pročitaj svoj post za automobil što si napisao, pa ti kažem da paziš na riječnik ipak si još mlad da prljaš svoj riječnik

Poslednji put menjao Barsa dana 10 Avg 2011, 22:19, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 22:19 
Pripravnik
Pripravnik

Barsa je napisao:
U MOM????!!!!! :evil3:

Da u Vašem. Jer, vi meni govorite da se pripazim, (šta god to značilo), a ja vama govorim šta bi neko mogao da učini vama, a ne ja.
Dakle...

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 22:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Trudiš se da budeš političar, ne smiješ tako pričati. Moraš biti kulturan, primjer ostalima

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 22:23 
Pripravnik
Pripravnik

Barsa je napisao:
Trudiš se da budeš političar, ne smiješ tako pričati. Moraš biti kulturan, primjer ostalima

Ja sam AKTIVISTA, ali i kad budem političar neću se ustručavati da uzvratim.
Eto vam vaše TIRANIJE i "čvrste ruke"!!!!
Šta, sad više nije prijatna?!

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 22:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Miodrag96 je napisao:

Stvarno ne razumijem

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 22:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
citam i nemogu vjerovat :angry1: :angry1: :angry1: (ma mogu al to je zbog dramatike dakle) kako ste bezobrazni i pakosni! napali ste tu na djete-micka samo zato sto je pametniji i bolji od vas! :angry4: :angry4: :angry4: pa normalno da je on u pravu! on je bolji od vas i treba da ga slusate jer on je ELITA a elita je tu da misli i vlada!,a vi ste glupa masa pa sute i slusajte kad pametniji govore! da ste icemu neb vas on moro "oporavljat" vec bi svi bili u EU! :angry4: decko ima viziju! ima razradjen plan optimizam i volje da ucini nesto da nam svima bude bolje! a vi tako??? PA ZAR SE TAKO RAZGOVARA SA BUDUCIM PRESIDENTOM??? A????,,,, il makar nacelnikom opstine,,, :D 8) 8) 8)

btw danyboy tis za batne ha??? e ODMAH se jav materi nek te isamara sigurno nije odavno dok si se tolko vazdigo! pa da malo i ti oprobas koristi tih savremenih vaspitnih metoda! i uber usput i jednu motku mozda ce se vec sjetiti sta ce s njom,, 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 22:28 
Pripravnik
Pripravnik

Barsa je napisao:
Miodrag96 je napisao:

Stvarno ne razumijem

Pa rekli ste u prethodnim postovima da vam se ne sviđa moj DEMOKRATSKI aktivizam, da nama treba čvrst vođa sa stavom (a, kao da ga ja nemam).

I evo sad, kad napokon uzvratim, onda mi govorite kako ne može tako...
Pa dajte ljudi molim vas, razumijem da imate protiv ne možemo se svima sviđati ali što je previše previše je! :roll:

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 22:29 
Veteran
Veteran

Barsa je napisao:

ne lupaj! mali je pristojan! vis da te persira! :angry1: :angry4: :angry4:

mali pust ih nemaju pojma demokratija je zakon! 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 22:30 
Pripravnik
Pripravnik

citam i nemogu vjerovat :angry1: :angry1: :angry1: (ma mogu al to je zbog dramatike dakle) kako ste bezobrazni i pakosni! napali ste tu na djete-micka samo zato sto je pametniji i bolji od vas! :angry4: :angry4: :angry4: pa normalno da je on u pravu! on je bolji od vas i treba da ga slusate jer on je ELITA a elita je tu da misli i vlada!,a vi ste glupa masa pa sute i slusajte kad pametniji govore! da ste icemu neb vas on moro "oporavljat" vec bi svi bili u EU! :angry4: decko ima viziju! ima razradjen plan optimizam i volje da ucini nesto da nam svima bude bolje! a vi tako??? PA ZAR SE TAKO RAZGOVARA SA BUDUCIM PRESIDENTOM??? A????,,,, il makar nacelnikom opstine,,, :D 8) 8) 8)

btw danyboy tis za batne ha??? e ODMAH se jav materi nek te isamara sigurno nije odavno dok si se tolko vazdigo! pa da malo i ti oprobas koristi tih savremenih vaspitnih metoda! i uber usput i jednu motku mozda ce se vec sjetiti sta ce s njom,, 8)

Konačno da čujem i jednu lijepu riječ. HVALA! :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

JA TO REKAO? Da nam treba čvrst vođa sa stavom? Nešto si pomiješao, ili sam ja za penziju

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 22:33 
Veteran
Veteran

nema na cemu! 8) :D :D :D uvjek sam na strani dobra i pravde! :D :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 321 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]