Miodrag96 je napisao:
Tipični primjeri "seljačke" sirovine sa inteligencijom na nivou sobne temperature sude nekome na osnovu boje kravate i tu su zbog priprostog podsmijavanja i vrijeđanja jer vam naobrazba ne dozvoljava da se upustite u neki viši nivo konverzacije.
Uostalom, forumaški narode, vidimo se za 20 godina, pa ćemo vidjeti ko će kositi, a ko vodu nositi!
Такве највише не волим, који мисле да су изнад свих. Ајде да кренемо у озбиљну конверзацију , имамо исто година па да видимо и ко има више аргумената, ха?
Miodrag96 je napisao:
Je l' ste vi čuli za nešto štoo se naziva AKTIVIZAM?
Dok sam maloljetan moje "političko" zanimanje je zasnovano isključivo na AKTIVIZMU iz kojega ne može prodrijeti nikakva strast "velikog vođe". Uostalom, mi smo kao država jako mali u svakom pogledu, tako da nam ne trebaju nikakvi karikatori sa tiranijom jer bi ostatku svijeta izgledali krajnje žalosno i smiješno

Активизам је када помажеш свом народу, акције и слично, али ти си се толико угледао на свог идола, нашег вожда Милета да је то страшно, то се може видјети на твојој ФБ страници.
Miodrag96 je napisao:
Ja ću se truditi da ovu državu okrenem ka Evropi najbolje što znam i umijem. Vrlo sam dobro upoznat na način kako se stiču funkcije u ovoj državi ali takođe znam da će za 20 godina biti drugačije.
Да будемо поданици Европи?
НЕ НЕ И НЕ !!!!!Miodrag96 je napisao:
*Molim administratore da zaključaju temu jer ovo prelazi u verbalni okršaj između korisnika, što krši pravilnik o upotrebi foruma.*
Прави милетов бирократа, као онај пајванчић Баштинац. Чим нема аргументе, бјежи из дискусије.