Звездан Цветковић: Организоваћу меч са Динамом!
После елиминације у квалификацијама за Лигу шампиона од израелског Макабија из Хаифе, играчи Борца се окрећу обавезама на домаћој сцени. Бањалучани желе да и трећи пут заредом изборе пласман на међународну сцену. Шеф стручног штаба црвено–плавих, Звездан Цветковић, свестан је да јавност очекује од његових пулена нове трофеје:
– Наша жеља је да будемо опет први у шампионату, али да узмемо Куп БиХ. Најважнији су првих осам кола. Екипе које буду горе тада, бориће се за првака. Поседујемо квалитет и настојаћемо да остваримо амбиције.
Унели сте одређене новине у рад с којима се играчи Борца до сада нису сусретали. Како су фудбалери реаговали?
– Нису то велике новине. У сваком клубу је нормално да играчи иду на релаксацију у базен, воде рачуна шта и колико једу. Ако се конзумирају пљескавице и ћевапи, онда нешто не штима. Дошла је и докторка, одржала предавање о исхрани спортиста и драго ми је да су играчи били упућени у већину ствари.
Долазак двојице Бразилаца испоставио се као неозбиљна прича?
–
Пријатељ из Бразила гарантовао ми је да има два фантастична играча, који су бољи од оних које сам видео у кампу. После неколико дана прихватио сам то и узео велики ризик на себе. На један начин сам се добро опекао. Нису били квалитет који Борац тражи. Извинио сам се свима. До мене је грешка.
Могућ меч Динамо – Борац
Да ли можете да уговорите пријатељски меч Динамо – Борац?
– Што да не.
Знам да много људи у Бањалуци симпатише Динамо 
. Ако одемо на зимске припреме у Турску, где иде и загребачки клуб, верујем да могу договорити и организовати меч.