banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 10:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120164 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1254, 1255, 1256, 1257, 1258, 1259, 1260 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 29 Jul 2011, 12:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2011, 10:14
Mislim da je Cvele poceo pluseve da skuplja,svaka cast na izboru Runica,takve poteze treba vuci!!!

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 12:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Kazem ja,Cvele zvani volovsko jaje. :D Svaka cast,aplauz za ovaj potez.

Sexy Bucan dosao.Kazu,bog za elekrotehniku i kompjutere. :D Salim se,ali kazu brzi od Malete.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 12:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
tatamata je napisao:

Sexy Bucan dosao.Kazu,bog za elekrotehniku i kompjutere. :D Salim se,ali kazu brzi od Malete.

био је и Босанчић бржи од Малете али ништа сем гурнути лопту и протрчати није знао :D

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 12:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hahaha,pa i to sto kazes.Ali dobro,mislim da smo sada pokriveni na svim pozicijama,sasvim korektno.4 napadaca Staja,Kajkut,Vidak i Kunic.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 12:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Млади Кунић дефинитивно одбио позив БиХ и прихватио позив омладинске репрезентацији Србије, мислим да је ријеч о млађим јуниорима или како они то већ зову.

Дакле 3. репрезентативац

Браво мали, дао је и 2 комада словенцима у априлу иако у игру ушао тек од 46. минуте

Poslednji put menjao БуС dana 29 Jul 2011, 12:43, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 12:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Maletic-Bucan
Nikolic-Kajkut
Coric-Markovic.

Slabiji ili jaci?

Sad nakon ovih pojacanja mislim da nismo igracki nista slabiji nego lani.Plus sto je ekipa uigranija za godinu dana,iskusnija i ima autoritet sampiona i kod sudija i kod protivnika.

Ostace jedino zal sto nije prepoznat momenat za jos dodatni korak naprijed,a situacija je bila neponovljiva. Svi smo sanjali da cemo sacuvati tim i dovesti jos dva-tri daleko jaca pojacanja.To se nije desilo,ostali smo na priblizno istom nivou kao lani a to znaci da najmanje Evropa ne bi smjela pobjeci,a i za titulu postoji samo jedan protivkandidat.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 12:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dodaj jos to sto Cvele gura mlade,i ima dosta povjerenja,Runic,Dujakovici,Kunic...Super stvarno,ja sam zadovoljan.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 12:45 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
To bi bilo što se tiče prelaznog roka, treba sačekati da vidimo koliko je Bućan spreman, Kajkut i Marković, uglavnom solidan je sastav...
Evropa je sasvim realna, a ipak treba biti i oprezan, ja sam zadovaoljan sa plasmanom u Evropu, ako još uspijemo da izguramo dva ili tri mlada igrača, mi smo na konju, a potencijala i materijala ima...

Naravno ako se i Marko vrati onda je to već puno ozbiljnije...

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 12:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Inace,Kozara izgubila od Zvijezde iz Gradacca,6:2...Mislim da su 3 boda imperativ.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 12:50 
Bič božji
Bič božji

d.a. je napisao:
tatamata je napisao:

био је и Босанчић бржи од Малете али ништа сем гурнути лопту и протрчати није знао :D

Al je znao da udari, brzinu je koristio samo za to i ništa drugo, jedan od najgrubljih igrača koje sam ja uopšte gledao...

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 12:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
To bi bilo što se tiče prelaznog roka

Nisam bas siguran da je gotovo,Cvele stalno pominje jos jednog rasnog golgetera,a ima jos fore do 31 avgusta,mjesec dana....rano je za zakljucivanje prelaznog roka.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 12:58 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Citiraj:
To bi bilo što se tiče prelaznog roka

Nisam bas siguran da je gotovo,Cvele stalno pominje jos jednog rasnog golgetera,a ima jos fore do 31 avgusta,mjesec dana....rano je za zakljucivanje prelaznog roka.

Ipak mislim da je gotovo...

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 13:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Sto se mene tice prelazni rok je zavrsen, ja to vise nista nebi dirao :D . Kao sto sam i rekao davno, bicemo jaci nego prosle sezone.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 13:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Bice jos desavanja,ja sam siguran. Cak i ako neko iz Uprave ili trener kaze da je gotovo,ja vas uvjeravam da ce biti jos promjena,najmanje 2-3 odlaska ili dolaska.Nemam nikakve informacije,ali 30 godina pracenja fudbala me naucilo da je rano mjesec dana prije zakljucivati prelazni rok.
Mene nista vise ne moze iznenaditi,cak ni da Avduka ode,ili da dodje ovaj Dzafic iz Rudara ili ne znam ni ja ko.....

Po wickipediji,Bucanova seniorska karijera je pocela u 25 godini u FK Sarajevo :D 8)

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 13:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Vidjecemo u kakvom je stanju Bucan jer ako bude na nivou na kojem sam ga gledao onda smo dobili opasnog igraca, jako prodornog. Kajkut dobro radi na treninzima i mogao bi predstavljati kvalitetno rjesenje u spicu. Uglavnom prava borba tek sad pocinje. U Evropi je lako igrace motivisati sad cemo vidjeti gdje smo i sta smo

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 13:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Konačno pozitivne vijesti oko pojačanja!
Sjećam se kako sam pisao da ako nam ne dodje zamjena za maletu i provjeren napadač da titulu nećemo odbraniti sigurno, tako da je odlično što je kajkut potpisao i sa bućanom dogovorena saradnja i treba da potpiše. kada se tu još doda i malo analizira kvalitet pojačanja i igrača koji su otišli,
Marković bolji od Ćorića,
Kajkut bolji od Nikolića,
Stajić prekomandovan u napad umjesto Veljovića,
Runić (naša mlada nada i talenat) umjesto Petrića (koji nije nešto a još mu ugovor istče za 6 mjeseci)
Bućan umjesto Maletića, mislim ta je to tu negdje možda smo malo ovde izgubili, bućan je brži od malete ali maletić bolji sa loptom.

Mislim da je ovaj prelazni rok odrađen maksimalno kvalitetno koliko se i moglo sa obzirom na finansije, još je cvetković afirmisao mlade igrače, runića, kunića, dujakovića a mislim da bi grahovac mogao biti naš najbolji igrač u predstojećoj sezoni, i uprava mora hitno da gleda da se produži ugovor sa njim!

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 14:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Већ сам помислио да од Бучана нема ништа, али ипак је потписао. Уколико остане ова екипа ја ћу бити више него задовољан

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 15:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Гурањем младих талентованих играча из властитог погона у први тим можемо само добити, на томе све похвале. Грешака у њиховој игри ће сигурно бити, али треба имати стрпљења, Граха је најбољи примјер. Ја бих исто био задовољан ако би задржали овај састав и онда евентуално на полусезони, у зависности како се постојећи нападачи покажу, размотрити довођење још једног голгетера.

СВИ У ГРАДИШКУ!
http://www.youtube.com/watch?v=Wwfr3eO1ppY

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 15:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Citiraj:
Звездан Цветковић: Организоваћу меч са Динамом!

После елиминације у квалификацијама за Лигу шампиона од израелског Макабија из Хаифе, играчи Борца се окрећу обавезама на домаћој сцени. Бањалучани желе да и трећи пут заредом изборе пласман на међународну сцену. Шеф стручног штаба црвено–плавих, Звездан Цветковић, свестан је да јавност очекује од његових пулена нове трофеје:

– Наша жеља је да будемо опет први у шампионату, али да узмемо Куп БиХ. Најважнији су првих осам кола. Екипе које буду горе тада, бориће се за првака. Поседујемо квалитет и настојаћемо да остваримо амбиције.

Унели сте одређене новине у рад с којима се играчи Борца до сада нису сусретали. Како су фудбалери реаговали?

– Нису то велике новине. У сваком клубу је нормално да играчи иду на релаксацију у базен, воде рачуна шта и колико једу. Ако се конзумирају пљескавице и ћевапи, онда нешто не штима. Дошла је и докторка, одржала предавање о исхрани спортиста и драго ми је да су играчи били упућени у већину ствари.

Долазак двојице Бразилаца испоставио се као неозбиљна прича?

Пријатељ из Бразила гарантовао ми је да има два фантастична играча, који су бољи од оних које сам видео у кампу. После неколико дана прихватио сам то и узео велики ризик на себе. На један начин сам се добро опекао. Нису били квалитет који Борац тражи. Извинио сам се свима. До мене је грешка.

Могућ меч Динамо – Борац

Да ли можете да уговорите пријатељски меч Динамо – Борац?

– Што да не. Знам да много људи у Бањалуци симпатише Динамо :lol: . Ако одемо на зимске припреме у Турску, где иде и загребачки клуб, верујем да могу договорити и организовати меч.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 15:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Они су свој дио одрадили, сада је нама да их у још јачем издању одрадимо ову сезону, да их по ко зна који пут на својим крилима однесемо до побједе, зато максимално да се исцимамо да у што већем броју одемо у Градишку да направимо атмосферу као код куће. Од ове сезоне мало су измијењене неке ствари када су гостовања у питању али то не смије да нас спречава да пратимо нашег Великана. Зато СВИ У ГРАДИШКУ !

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120164 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1254, 1255, 1256, 1257, 1258, 1259, 1260 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]