chils je napisao:
hehehehehehhee
tacno sam reinkarnacija mitra tarabica
predvidjeh na prvoj stranici da ce srbi na baterije da se upale u dogledno vrijeme i evo startao siz
ajmo JUVO omladnici na barikade pa javljajte uzivo
NE
jok vi sjedite kod kuce i spremate se za skolu sutra i kenjate po forumu (doduse neki fekalije i iz dojclanda expresno salju)
metanisu trenutno da bude status quo dok ne zvrse ispitni rokovi pa da opsirnije obrazloze tematiku na forumu
kako vas nije sramota serete ko foke nad tudjom mukom
imajte bar malo postovanja prema onim malim ljudima kojima ce ovo sranje nanjeti puno vise stete nego sto vi uopste mozete pojmiti.
usput ne daj boze da vas ista sudbina doceka da zelite samo da zivite na svojoj livadi a da vas drugi namjerno opstruise
Ma sta kenjas ti vise?!Samo pratim ovu temu,i na svakoj stranici neku glupost odvalis,a sve u istom kalupu!Smrad si majke mi.Sta treba da cutimo,da nas boli ona stvar?!Sta mislis da neki ljudi ne bi otisli dole?Da nisu isli?Znas li koliko sredstava treba izdvojiti da se ode dole,a pogotovo u ovoj situaciji,samo bi te vratili kuci na pola puta.I sta si uradio?Nista!Samo to,da ti,ili tvoji staratelji,ne mogu platiti 5 racuna ovaj mjesec.Ti si mi neki kao baja,ti si taj koji bi sa automatskom oslobodio citavo Kosovo,ti i Legija u tandemu.
Sta je tvoj prijedlog,idiote jedan?!Ajde reci,sta je tvoj prijedlog?Trebamo li zakljucati sve teme u vezi ovoga,i sta onda?Da niko ne spomene nista?Joj kako mrzim ljude kao sto si ti,uzas.
Davati podrsku,pa makar verbalnu,nema nista lose,da postoji bilo kakva mogucnost,organizacija,da se tim ljudima stvarno pomogne,znam da bi bilo materijala,i da bi se moglo nesto napraviti.A ako ti mislis da je bolje cutati,i nista ne napisati,pa makar recenicu,pismo podrske,onda nemoj,ali nemoj ni soliti pamet drugima.Koji k pises na ovoj temi?