banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 16:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Jul 2011, 01:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
hehehehehehhee
tacno sam reinkarnacija mitra tarabica
predvidjeh na prvoj stranici da ce srbi na baterije da se upale u dogledno vrijeme i evo startao siz

ajmo JUVO omladnici na barikade pa javljajte uzivo

NE
jok vi sjedite kod kuce i spremate se za skolu sutra i kenjate po forumu (doduse neki fekalije i iz dojclanda expresno salju)
metanisu trenutno da bude status quo dok ne zvrse ispitni rokovi pa da opsirnije obrazloze tematiku na forumu

kako vas nije sramota serete ko foke nad tudjom mukom
imajte bar malo postovanja prema onim malim ljudima kojima ce ovo sranje nanjeti puno vise stete nego sto vi uopste mozete pojmiti.

usput ne daj boze da vas ista sudbina doceka da zelite samo da zivite na svojoj livadi a da vas drugi namjerno opstruise

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 02:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Zadnje sto sam procitao na twitteru je da se grupa Siptara iz Albanije sprema da udje na Kosovo.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 02:05 
Stara kuka
Stara kuka

chils je napisao:
hehehehehehhee
predvidjeh na prvoj stranici da ce srbi na baterije da se upale u dogledno vrijeme i evo startao siz

NE
jok vi sjedite kod kuce i spremate se za skolu sutra i kenjate po forumu (doduse neki fekalije i iz dojclanda expresno salju)
metanisu trenutno da bude status quo dok ne zvrse ispitni rokovi pa da opsirnije obrazloze tematiku na forumu

imajte bar malo postovanja prema onim malim ljudima kojima ce ovo sranje nanjeti puno vise stete nego sto vi uopste mozete pojmiti.

usput ne daj boze da vas ista sudbina doceka da zelite samo da zivite na svojoj livadi a da vas drugi namjerno opstruise

Izvini molim te a kako im to mozemo pomoci! Mene bas zanima. Nije mi svejedno sta se tamo desava! Nije mi nimalo drago niti likujem zbog toga! Da sam zabrinut zaista jesam! Ne svidjaju mi se niti komentari sa pojedinih medija u Srbiji gdje Srbi iz udobnih fotelja u Beogradu, Novom Sadu, i drugim gradovima otvoreno pljuju po Srbima na Kosovu i Metohiji dok Tadic presipa iz supljeg u prazno.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 08:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Ha ja bolan, standardno...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 09:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
chils je napisao:
hehehehehehhee

NE

Ma sta kenjas ti vise?!Samo pratim ovu temu,i na svakoj stranici neku glupost odvalis,a sve u istom kalupu!Smrad si majke mi.Sta treba da cutimo,da nas boli ona stvar?!Sta mislis da neki ljudi ne bi otisli dole?Da nisu isli?Znas li koliko sredstava treba izdvojiti da se ode dole,a pogotovo u ovoj situaciji,samo bi te vratili kuci na pola puta.I sta si uradio?Nista!Samo to,da ti,ili tvoji staratelji,ne mogu platiti 5 racuna ovaj mjesec.Ti si mi neki kao baja,ti si taj koji bi sa automatskom oslobodio citavo Kosovo,ti i Legija u tandemu.

Sta je tvoj prijedlog,idiote jedan?!Ajde reci,sta je tvoj prijedlog?Trebamo li zakljucati sve teme u vezi ovoga,i sta onda?Da niko ne spomene nista?Joj kako mrzim ljude kao sto si ti,uzas.

Davati podrsku,pa makar verbalnu,nema nista lose,da postoji bilo kakva mogucnost,organizacija,da se tim ljudima stvarno pomogne,znam da bi bilo materijala,i da bi se moglo nesto napraviti.A ako ti mislis da je bolje cutati,i nista ne napisati,pa makar recenicu,pismo podrske,onda nemoj,ali nemoj ni soliti pamet drugima.Koji k pises na ovoj temi?

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 09:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 09:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Tako je brate.Najpametniji si kad cutis.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 09:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Bitno je da je Tadic rekao da su Srbi dole huligani. Cutao je dok nisu spalili prelaz pa je onda izasao pred javnost da ih iznapada.
Citiraj:
Serbia's President, Boris Tadic, has urged an immediate end to the violence, calling the protesters "hooligans".

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-14316858

Volfsburg ti ne spominjes da su dole ranjena 3 Srbina...

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 09:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
треба да се чује права истина о дешавањима доле.
а режимски медији у Србији ту истину неће да допусте.
они морају да испуне још милион услова за еу, прије него што иста каже "јебига не можете ући, забрањено за Србе и за псе"

http://twitter.com/#!/stefanzivkovic

Твитераш Стефан извештава с Косова, прате га и министри

У Косовској Митровици мирно, написао је јуче око 13 часова @стефанзивковиц, седамнаестогодишњак из Звечана који непрестано преко Твитера извештава о догађајима с Косова. Његове информације и фотографије пренели су готово сви медији, а на Твитеру га је пратило више од хиљаду људи, међу којима и министар Оливер Дулић.

Како пишу "24 сата", и познати и непознати упућују честике Стефану Живковићу, а многи чак говоре да је одржао лекцију медијима како се извештава са лица места. На све ово, он скромно одговара: „Мени то није било тешко“.

- Све информације слао сам са лица места. Кад су се зачуле прве сирене, отишао сам да видим шта се дешава и то написао на Твитеру. Видео сам да то људе интересује, што ме је изненадило, и наставио сам то да радим.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 09:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Bitno je da je Tadic rekao da su Srbi dole huligani. Cutao je dok nisu spalili prelaz pa je onda izasao pred javnost da ih iznapada.
Citiraj:
Serbia's President, Boris Tadic, has urged an immediate end to the violence, calling the protesters "hooligans".

2 дана су шиптари провоцирали и нападали а медији у Србији су ћутали. нити једна информација у медијима није имала ознаку важно, нити је била главна, него стављана у ранг ракијаде у прањанима и временској прогнози.
а онда је Србима допиздило па су направили срање не веће од оног што се задњих мјесеци дешава у Грчкој, а богме ни задњих пар дана у Белфасту. и ртс, блиц, политика предвођени сорошевим б92 кренуше о спиновање како су Срби са Космета хулигани, како опструишу преговоре.
ни ријечи о акцијама еулекса, ни ријечи о пуцању Роса, провокацијама хрватских снага кфора

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 09:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Bitno da nam ovde lik koji se raspekmezio za "starim Hrastom" drži predavanja, ja da mogu čitav otići davno bi bio dole kao što sam i bio, ali bez pola utrobe nisam od pomoći ni sebi ni njima, jajaro jedna šta ti znaš, ali reći ću ti mnoga braća su dole, ne misliš valjda da su lokalni seljaci nešto uradili ili da su nešto zapalili, ovo je rat i protiv šiptara i protiv Srbije, možda gubimo ali na kraju ćemo se prebrojati, možda ni kraj nije blizu ali se prebrojavanje vrši na kraju.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 09:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Jul 2011, 09:20
Ситуација јутрос мирна... на административном прелазу Јариње нема припадника косовске полицијске слузбе, било које националности, већ су на том прелазу стационирани амерички војници из састава Кфора.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 09:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2011, 20:41
зашто било коме смета да се макар и на форуму изрази подршка нашем народу доле?!

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 10:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Dobro sve to, al šta imaju oni od tvoje podrške? Ne znam za tebe, al meni u "našem" ratu nije bilo ništa gluplje nego čuti "Mislima smo s vama" ili "molimo se za vas"...Šta ja imam od toga? Šta je moj stari imao od toga...na čovjeka toliko mislili i on opet rat završio kao 90%-tni invalid...To slanje moralne podrške je ništa drugo nago na ljepši način reći "Kod vas je sranje, ja neću ništa poduzeti, ali reći ću nešto i JA ću se bolje osjećati, ali i vi jer ja to iskreno mislim"...takva podrška nikom ne treba

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 10:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

1. одакле ти знаш да било ко ко је овдје изразио подршку није учествовао у акцијама за помоћ људима доле?!
ако ти лично ниси, немој да мислиш да нема људи који овдје пишу, а који су помагали и у храни, одјећи и одласком лично доле.
2. немају ништа од ријечи подршке, али ако је некоме лакше да им изрази подршку не знам зашто осуђивати те људе. јер много људи искрено саосјећа са нашим народом доле.
3. понављам има нас доста који саосјећамо а ако се не порналазиш у томе ти пиши о липама, норвежанима, мобилним телефонима и чему год да ти је воља, али немој да нам квариш тему, нити прозиваш људе јер многи су искрени

СРБИН ЗА СРБИНА!

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 10:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
1. Moj stari je tri godine zaredom bio u organizaciji koja je s 8-9 kamiona stvari išla na Kosovo...I kad mi on kaže da ljudi koji pričaju da bi išli na Kosovo život dati, nisu mogli ni vreću brašna poslati...to mi govori puno o iskrenosti.A iste organizacije više nema zato što ovde više nema toliko zainteresovanih.
2. Niko nikog ne osuđuje, al podrška kao takva nema smisla osim da se neko drugi inderktan u dešavanju osjeća bolje.
3. Opet ne vjerujem da ih je puno iskreno...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 10:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

а ја вјерујем јер знам колико је и ове и прошле године било Бањалучана на Газиместану.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 11:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
d.a. je napisao:
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Citiraj:

2 дана су шиптари провоцирали и нападали а медији у Србији су ћутали. нити једна информација у медијима није имала ознаку важно, нити је била главна, него стављана у ранг ракијаде у прањанима и временској прогнози.
а онда је Србима допиздило па су направили срање не веће од оног што се задњих мјесеци дешава у Грчкој, а богме ни задњих пар дана у Белфасту. и ртс, блиц, политика предвођени сорошевим б92 кренуше о спиновање како су Срби са Космета хулигани, како опструишу преговоре.
ни ријечи о акцијама еулекса, ни ријечи о пуцању Роса, провокацијама хрватских снага кфора

Kakve provokacije???

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 11:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story ... D0%B0.html :x

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka

@Nek@d_sam_bio_W@lter

Hrvatski vojnici iz sastava KFOR-a prevozili albanske carinike na Brnjak i onda umislili da su Srbi sa zemlje pucali na njih. Jer kako kažu Hrvati na helikopteru nema uopšte oštećenja ali znaju da su Srbi pucali. Znaš njih! Moraju njihovi mediji ponovo piskarati o "zlim Srbima" koji napadaju "nevine" Hrvate.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]