banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 01:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1241, 1242, 1243, 1244, 1245, 1246, 1247 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 25 Jul 2011, 20:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2011, 18:35
Максимовић: Срећан сам у Борцу
http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 21:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Avg 2010, 01:49
Stubborn je napisao:

deep in the night je napisao:

Ти стварно не познајеш професора.Али ајд кад га не познајеш заобиђи га са коментарима,држи се ти теме.

prvi put ga spominjem, a i zadnji.
a ti mi nisi ništa rekao o njmu, aj da ga i ja "upoznam". :book:

Ево рећу ти није никакав проблем.Ратно сироче другог свијетског рата,одраста у дому без родитеља.Још као младић као што сам каже од 1955 год прати Борац.Ако ни због чега другога бар због тога би требао да га поштујеш.Имао сам прилику да погледам његову колекцију слика са играчима,новинских чланака што се тиче клуба.То је једна енциклопедија података о клубу,играчима и тд...Читав живот је посветио Борцу,на сваком тренингу је ту,утакмици кући.Јел треба још детаљније да ти се појасне неке ствари?????????

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 22:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Mar 2011, 14:09
Уз дужно поштовање према свим учесницима форума, а без жеље да улазим у било какве даље преписке изнијећу један податак о "законски регулативама" и приоритетима града Бањалука.
Ускоро ће се пред одборницима града Бањалука наћи нацрт или како они то зову пројекат концесије кањона рјеке Врбас! Концесију на ко зна колико година ће добити рафтинг клуб Кањон који је иначе регистрован као удружење грађана. У току тог пројекта НАЋИ ЋЕ СЕ НАЧИН (читај већ је нађен) да се исто то удружење грађана, односно рафтинг клуб Кањон пререгиструје у неки облик предузећа и имаће право на коришрење, управљање и све остало кањона рјеке Врбас!? Јавног добра!
Па шта је проблем? Проблем је што је и наш Великан, као и готово сви клубови у граду и РС, регистрован исто као удружење грађана и у оквиру "законских регулатива" НЕМА могућност докапитализације, полуприватизације или приватизације. Исто тако нема могућност односно НЕ МОЖЕ да добије концесију на стадион ни на 1 годину! А гле чуда и стадион је јавно добро, зар не!?
Када би ти исти градски оци уложили само 5% својих напора које улажу у разноразне веш машине за прање новца у праве ствари (а од којих немају директну материјалну корист) неби се сикирао ја ни за ФКБ, ни за РКБ ни за остале који вриједе у овом граду и који јесу наш град.
Дакле гуме у руке и на спуштање низ наш Врбас, чини се дам је још мало времена остало док не постане њихов!
Борче мој побједићемо заједно ти и ја, буди сигуран у то!!!

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 22:24 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Odnosi između Pastira i Gradonačelnika su više nego poslovni...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 22:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Генералку су планирали у суботу против Слободе, ако тузлаци не буду штрајковали.

Цвеле инсистира на довођењу још једног голгетера, ови обећали ријешити тај проблем у наредних неколико дана.

Извор:Глас

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 22:35 
Bič božji
Bič božji

Rade Veljović strijelac dva gola u svom drugom nastupu za Javor... :D

Još me zanima kako je ovaj Pavićević iz Belgije potpisao za klub na Kipru... :roll: Ovdje neko nekoga jebe... :angry4:

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 22:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ајд што Павићевића нисмо могли довести, јер парама не можемо парирати већим клубовима у БХ камоли шире ал Раду смо могли довести. Не треба жалити сад за тим, шта је ту је.

Опет се цијела прича врти око оне двојице, а очекивили смо како прелазни рок одмиче да ћемо уловити неког капиталца :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 22:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Rade Veljović strijelac dva gola u svom drugom nastupu za Javor... :D

Još me zanima kako je ovaj Pavićević iz Belgije potpisao za klub na Kipru... :roll: Ovdje neko nekoga jebe... :angry4:

давно сам рекао,павке ће да нас испали,а вељовића нећемо озбиљно узети у разматрање...
имам осјећај да је за нас прелазни рок завршен!?

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 22:46 
Bič božji
Bič božji

БуС je napisao:
Ајд што Павићевића нисмо могли довести, јер парама не можемо парирати већим клубовима у БХ камоли шире ал Раду смо могли довести. Не треба жалити сад за тим, шта је ту је.

Опет се цијела прича врти око оне двојице, а очекивили смо како прелазни рок одмиче да ћемо уловити неког капиталца :D На крају ће стићи Џафић

Pa recimo da smo njega morali dovesti jer se sam ponudio i to za platu od 2000 km !? Nakon ovog logično je ostalo objašnjenje da ga neko nije htjeo jer se nije mogao dovoljno ugraditi u njegov transfer... Najbolje će biti da tamo zabije 20 golova...

Džafić zadnji gol zabio prije dvije godine, ako nam to bude pojačanje nek sve ide u kurac...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 22:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19

Džafić zadnji gol zabio prije dvije godine, ako nam to bude pojačanje nek sve ide u kurac...

http://www.transfermarkt.co.uk/en/adin- ... 46211.html

toliko o tome.....

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 22:57 
Bič božji
Bič božji

vlakanje je napisao:

toliko o tome.....

Znači tri gola za godinu dana, lijepo, lijepo...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 22:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

vlakanje je napisao:

toliko o tome.....

Znači tri gola za godinu dana, lijepo, lijepo...

:D

Poslednji put menjao БуС dana 25 Jul 2011, 23:02, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 23:00 
Bič božji
Bič božji

Joj brate nije smiješno, žalosno je to, možda je još od ta neka tri komada zabio i iz šenala, znači napadač sa pedigreom...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
vlakanje je napisao:
милион никад борац од града није добио. и то јесте проблем,издвојено је 6 клубова,али фк борац је тај износ смањен у односу на раније године.то је истина.
друга је ствар годишњи буџет клуба,он прелази милион марака,али нити случајно га не пуни искључиво град!!! има још извора одакле се пуни клупска каса,тј,нашу касу не пуни само град.

Volim Borac je napisao:
Za reprograme, koliko znam privredna komora, samo sta to vrijedi kada poreska uprava otkaze a vlada poslije odobri reprogram, u prevodi samo veze i veze. Ako nije tacno napisi ko je zasluzan.

...да,и??? која је овдје заслуга градске управе,нигдје није споменута у твом излагању!? то ја и говорим....

да,и када се дошло на идеју да се тај дуг преклопи тако што ће град да уступи-додијели земљиште које фк џаја користи већ дуги низ година,настао је проблем. град фк џаја није ддијелио то земљиште,и онда се десило шта се десило....
још једна примјер односа града према клубу....

мени је исти ђаво,куглање,рафтинг.....промашаји,укратко!
гдје је сад та нова куглана на коју су потрошени милиони????сакупља прашину,нико не користи....
сабери број људи који су били на том куглању све дане поменутог првенства,и реци која је цифра у питању...
толико људи дође да гледа фк борац против бановића у бл у првенству!

dobro, moja greska ako nije dobio milion, ali htio sam reci da i te pare sto dobija su puno, ako se sjetimo da prije nekoliko godina klub je mogao sanjati o takvim finansijskim inekcijama od grada. Grad je cekao pet do dvanaest, ali isto tako da se grad nije umjesao ne bi danas mi bili tu gdje jesmo, a sto ima jos puno vise prostora za napredak je druga tema.
Jasno je meni da kasu FK Borac ne puni samo grad, samo su im to osnovni i "najlaksi" prihodi.

Za ove reprograme htio sam reci da bez veza nema reprorama. Da bi se prihvatili reprogrami, trebaju garancije a mislim opet da se tu grad umjesao.

Ovo za Dzaju, to je obrtanje teza. Pa nije grad kriv sto je majmunima bilo tesko prosetati se do suda. To sto bi ti ili ja kao osobe koje vole klub uradili kako si napisao, ne znaci da ce to uraditi grad. Moras sagledati stvari sa druge strane, i da jednostavno to nije u interesu grada, a pogotovo kada znas kakav je klub ima(o) status.

Pa ja govorim o kuglanju kao primjeru...za mene licno rafting i kanu nisu bacene pare. Prvenstva su bila odlicna, a takva prvenstva organizuje sada Beograd, Zagreb, Prag itd. Veliki broj takmicara iz stranih zemalja, koliko znam staza je usla u evropski kup za bodovanje, jednostavno iskorisceno je pametno potencijal Vrbasa uz nas predivan grad sto cini perfektnu kombinaciju.
O troskovima necu da ulazim tj. da li i koliko se neko ugradio, to su teme finansijske prirode a ne da li je prvenstvo trebalo organizovati ili da li je bilo uspjesno.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 23:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Mozes li malo pojasniti ovaj rafting u Beogradu i Zagrebu? Pogotovo Beogradu jer cesto idem tamo a jos nisam cuo za rafting prvenstvo u Beogradu.Nisam ni u Zagrebu,ali tamo i ne idem pa ne znam.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 23:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
Mozes li malo pojasniti ovaj rafting u Beogradu i Zagrebu? Pogotovo Beogradu jer cesto idem tamo a jos nisam cuo za rafting prvenstvo u Beogradu.Nisam ni u Zagrebu,ali tamo i ne idem pa ne znam.

:D , rafting na plavom Dunavu

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 23:12 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:

Molim te, jesi li ti neki dan rekao da smo ovo zadnje prvenstvo dobili tako što se za njega niko nije ni prijavio??? :-?

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 23:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Борац 1926 je napisao:
Уз дужно поштовање према свим учесницима форума, а без жеље да улазим у било какве даље преписке изнијећу један податак о "законски регулативама" и приоритетима града Бањалука.
Ускоро ће се пред одборницима града Бањалука наћи нацрт или како они то зову пројекат концесије кањона рјеке Врбас! Концесију на ко зна колико година ће добити рафтинг клуб Кањон који је иначе регистрован као удружење грађана. У току тог пројекта НАЋИ ЋЕ СЕ НАЧИН (читај већ је нађен) да се исто то удружење грађана, односно рафтинг клуб Кањон пререгиструје у неки облик предузећа и имаће право на коришрење, управљање и све остало кањона рјеке Врбас!? Јавног добра!
Па шта је проблем? Проблем је што је и наш Великан, као и готово сви клубови у граду и РС, регистрован исто као удружење грађана и у оквиру "законских регулатива" НЕМА могућност докапитализације, полуприватизације или приватизације. Исто тако нема могућност односно НЕ МОЖЕ да добије концесију на стадион ни на 1 годину! А гле чуда и стадион је јавно добро, зар не!?
Када би ти исти градски оци уложили само 5% својих напора које улажу у разноразне веш машине за прање новца у праве ствари (а од којих немају директну материјалну корист) неби се сикирао ја ни за ФКБ, ни за РКБ ни за остале који вриједе у овом граду и који јесу наш град.
Дакле гуме у руке и на спуштање низ наш Врбас, чини се дам је још мало времена остало док не постане њихов!

ispada da ja nesto imam protiv tebe, ali stvarno nije...znaci cisto diskusija i neke stvari koji pokusavam pohvatati...

Borac koliko shvatam nema pravo na koncesije jer su u prevelikim dugovima, cak sta vise vlasnistvo su drzave jer preko 85% su dugovi prema drzavi, a veciniski bi bio vlasnik u ovom slucaju elektroprivreda.
Prije dvije stranice sam postavio tekst o modelima privatizacije, ali samo je batica komentarisao. Kljuc upsjeha je u privatizacije, ali ne tipa da neki tajkun kupi klub, vec neki od socio modela, po mom misljenju njemacki (bajernov) je najbolji.
Da bi se to desilo, treba donjeti ZAKON, i to je ono sto fali. Nema nista bez zakona, do tada mozemo kukati gradski oci ovo ono, ali opet kazem imaju oni jos sto drugih muka prije Borca.

pozdrav

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 23:16 
Bič božji
Bič božji

Volim Borac je napisao:
Борац 1926 je napisao:

ispada da ja nesto imam protiv tebe, ali stvarno nije...znaci cisto diskusija i neke stvari koji pokusavam pohvatati...

Borac koliko shvatam nema pravo na koncesije jer su u prevelikim dugovima, cak sta vise vlasnistvo su drzave jer preko 85% su dugovi prema drzavi, a veciniski bi bio vlasnik u ovom slucaju elektroprivreda.
Prije dvije stranice sam postavio tekst o modelima privatizacije, ali samo je batica komentarisao. Kljuc upsjeha je u privatizacije, ali ne tipa da neki tajkun kupi klub, vec neki od socio modela, po mom misljenju njemacki (bajernov) je najbolji.
Da bi se to desilo, treba donjeti ZAKON, i to je ono sto fali. Nema nista bez zakona, do tada mozemo kukati gradski oci ovo ono, ali opet kazem imaju oni jos sto drugih muka prije Borca.

pozdrav

70% gradskog budžeta odlazi na plate administracije i materijalne troškove iste, a budžet je za ovu godinu oko 160 miliona km...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 23:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:

mislio sam na Kanu.
Ali mislis da nisu napravili stazu za rafting, da sada ne bi dali opet te milione da se napravi za kanu?!
http://www.canoe-europe.org/

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1241, 1242, 1243, 1244, 1245, 1246, 1247 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]