banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 19:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 432 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Apr 2011, 12:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Potvrđeno je, Švarci se u dogledno vrijeme vraća kao Terminator, autori serijala Fast & Furious stoje iza produkcije, režije i scenarija.

Inače, u planu je i novi Zorro ali u futurističkom Meksiku! :roll:

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Halpert je napisao:
Potvrđeno je, Švarci se u dogledno vrijeme vraća kao Terminator, autori serijala Fast & Furious stoje iza produkcije, režije i scenarija.

Inače, u planu je i novi Zorro ali u futurističkom Meksiku! :roll:

A Zorro ce biti sa lightsaberom??? :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 12:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika

Prvi Fast & Furious bio je, pa hajde, solidna ljetna zabava za ljeto 2001. (premda itekako oskudna, to je priznavala i publika kojoj je bila namijenjena), drugi nije imao Vina Diesela, treći je bio smješten u Tokyo i nije imao ni ukočenog Paula Walkera, a kada su svi glumci uvidjeli da su u finansijskoj krizi pristali su na četvorku i tako smo 2009. dobili ubjedljivo lošiji i patetičniji film od prvog dijela.
Ali četvorka je ostvarila megauspjeh u američkim i svjetskim kinima, pa smo tako dobili i Fast Five, koji je prema prvim kritikama nadmašio sve dosad viđeno (i bijedno) u serijalu. Izgleda da će Fast 5 imati rekordno otvaranje i da će postati prvi najgledaniji film u 2011., a šta će biti rezultat toga?

Fast Six, čiji se scenario upravo piše. :mad:

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 16:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kultna danska triler drama Pusher (koja je prerasla u trilogiju) dobija američki remake :mad:

Kad će remake Kuma?

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 12:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 22:13
Halpert je napisao:
STRATOKASTEL je napisao:
Gospodar prstenova je bio dobar (ako se uopšte može nazvati serijalom, funkcioniše kao logična cjelina, iako je iz komercijalnih i zdravorazumskih razloga podijeljen u tri dijela).
Hari Poter je isto fascinantno urađen, koliko god da ih ima.
Ekranizacija knjiga Dana Browna je fijasko. Bolje je bilo pročitati knjige (što sam, srećom uradio) prije nego što sam pogledao "Da Vinčijev kod" i "Anđele i demone". Sada boga molim da ne snime ostatak, ali i ako snime, nisam siguran da ću da gledam (Palata tajni, Izgubljeni simbol, U centru kruga). Džaba dobar režiser (R.Howard), džaba najveća imena (T. Hanks & Co), neke knjige se jednostavno ne mogu (dobro) ekranizovati.

Pustimo sad adaptacije knjiga, jedina ekranizacija LotR-a bila je krajem 1970-tih i početkom 1980-tik i to u Bakshijevoj ružnoj animiranoj verziji, a jedina relativna reciklaža Jacksonovog modernog klasika zasad se smiješi u 3D konverturi, + prequel 'Hobbit' koji se uskoro snima u 2 dijela.
Harry Potter uskoro se, srećom, završava.
I Brownove adaptacije sam zaboravio spomenuti kao jednu od najvećih holivudskih pljački dekade, nesankcionirani Howard čas snimi nešto hvalevrijedno (''Frost versus Nixon'') a čas ili nešto patetično ili ovakav kreativni promašaj.

I naravno, izbjegavajmo rasprave poput one ''jesu li Matrix Reloaded i Revolutions uopšte trebali biti snimljeni ili su mogli biti bolji''.

Gospodaru se itekako radujem....proslo je dosta vremena od zadnjeg dijela :o :lol: :lol: :lol: Nije to los film....a knjige nisam procitao....a imam zelju da ih procitam :evil3: :wink:

''Pride can stand a thousand trials, The strong will never fall.''

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 12:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Avg 2010, 21:51
I Lord of the Rings i Harry Potter su mi extra.... LotR je morao biti u 3 djela jer su gnjige u 3 djela logicno ...

Isto vazi i za Harry-a. Msm J.K.R. ima brilijantnu mastu, Ne bi bio fazon da je prica o Harry-u zavrsila dok je jos bio klinjo ...

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 12:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Halpert je napisao:
zLo_krme je napisao:
Halpert je napisao:

GaGa Krme, koliko se sjećam svi vi mlađi od 18 jedva ste čekali za Piratima s Kariba 2&3, da bi u konačnici ispali teško podnošljive golgote od filmova.
Ponos & Predrasude iz 2005. je ekranizacija knjige ko zna koja po redu, a serija ima svoj krug obožavatelja, čemu sad vagati između onog što Englezi vole konstantno snimati iznova i gledati?

?! KAkvi mlađi?
S knjigom se ne može porediti zato je nisam ni spominjala nego samo seriju.

U vezi ''mlađih'' mislio sam na one kojima je Johnny Depp tek 2003., nakon prvih Pirata s Kariba, postao idol (dakle ženska i dječja publika), a mi nešto ''stariji'' danas u tom retardiranom klaunu/klovnu s crvenom maramom na glavi više ne možemo prepoznati karakternu kult-ikonu iz 1990-tih koja u tom razdoblju nije marila za svoj komercijalni potencijal. Dakle ovaj današnji Johnny Depp (Pirati 2&3, Čarli u fabrici čokolade, Alisa, The Tourist...) koji zarađuje rekordne honorare i koji je omiljen kod najveće većine, NIJE onaj stari, ''independent'' Johnny Depp (iz prvih Burtonovih klasika, Odavno Mrtvog itd.).

Pa realno, sve izgleda kao da su se Englezi nadmetali ko će i kada će snimiti najbolju i najprirodnije dizajniranu / odglumljenu verziju P&P-a, nažalost čini se da ta konstanta neće stati sve dok je filma.

Sto se tice Johnny Deppa....i Pirata sa Kariba.....slazem se sa vama da Johnny vise nije onaj stari (ja mozda spadam medju ovu mladju publiku...20 mi je god.....) :o Ali sam gledao neke njegove "starije" filmove, neke od njih ste naveli. I super su. Ali sada se sve promjenilo. :x
Sada su ga svi poceli gotiviti i cure a narocito djeca :lol: Samo zbog njegovog izmotavanja i sege kroz citav film. (primjer pirati s kariba) :x Na pocetku je bilo zabavno...ali sve od tada radi na isti fazon...tako da postaje vec poprilicno dosadno. :angry1:
A sto se tice samog filma (Pirati s kariba 1,2,3....pa i nadolazeci 4....a cuo sam da ce ih biti jos) po meni je 1. dio bio najbolji ovi ostali mi se nesto nisu posebno svidjeli....posebno ne 2. Ali ipak volim tu vrstu filmova i skoro sam ih gledao ponovo :) .
Ali ne zbog Johhny Deppa (zbog koga vecina gleda taj film), nego zbog samog doba u kojem je to smjesteno (XVII-XVIIIv.), te zanra filma ima svega i avanture i komedije i akcije i zbog nekih drugih glumaca koji su mi se dopali u filmu (Deppa u ovim filmovima nikako ne gotivim).....a moja 3 najomoljneija lika su : Geoffry Rush as Hector Barbossa te Damian O'Hare as Lt. Gillete i Greg Ellis as Lt. Theodore Groves (ova dvojica na mom avataru) :evil3: :lol: :lol: Nisu imali neke upecatljive uloge u fimlu (PoC 1,3) ali su mi se onako kao likovi svidjeli. Nadam se da ce biti malo vise zastrupljeni u sljedecem filmu....jer ce Barbossa raditi za Britance :wink: Film mislim da nece biti Bog zna sta...barem ja tako mislim....
Naravno ici cu ga gledati, pa cemo vidjeti sta ce biti. :D :lol: (ako je malo nepovezan post izvinjavam se) :-? :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 12:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Avg 2010, 21:51
Zasto vi krivite Jonnya Deepa ?? NIje mi jasno nikako... Ne odlucuje on kakva ce mu uloga biti, ne glumi on zbog ljubavi vec zbog para ....

I sam je rekao nekoliko puta da ne gleda svoje filmove jer mu nisu interesantni ..... Ja imam 26 god pa mi je on extra u PsK. I imam puno kolega kojima je taj film (msm na sve djelove) dobar. I skoro smo nas 4 dripca i 2 koleginice 3 noci za redom gledali film ...

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 17:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Prvi Pirati sa Kariba iznenadili su me, kao i većinu ostale publike, u ljeto 2003. kada smo gledali samo sranja (Matrix Reloaded, Terminator 3, Bad Boys 2...), pa ga s vremena na vrijeme volim opet pogledati, čisto zato jer su zabavni i imaju dobru atmosferu za kasne ljetne večernje sate i dobro društvo.
Iako su nastavci bili očekivani, obzirom da se svaki uspjeh u Holivudu MORA iskoristiti do maksimuma (primjeri: Rocky, Rambo...), greška je bila upravo u pretjerivanju i epskom konceptu 2&3 dijela, a i Depp je postao zaista nepodnošljiv i nimalo simpatičan.
Četvorka bi trebala podsjetiti na prvi film, ali je definitivno nepotrebna, i što je najgore najavljuje se da će 5. i 6. dijelovi biti zajedno snimani negdje za 3 godine.
Naravno, nakon što megapopularni Depp odradi sve svoje porodične filmove na koje se obavezao u Diznijevom studiju :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 21:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Slazem se s tobom u potpunosti Halpert.....a sto se tice 4. djela....mislim da ce barem malo svjezine unijeti novi likovi (Angelica-Penelope C. i Blackbeard-Ian McShane) kao i Barbossina promjena strana (radice za Britance) YES !! :lol: :lol: :lol:

@ Gamer
Ma ne krivim ja Deppa nizasta niti imam nesto protiv njega (mozda sam se lose izrazio u postu, kucao sam na brzinu :x ).....samo mi nekako postaje dosadan sto vise filmovi odmicu.....ne trude se da smisle nesto novo.
Ali kada izadje 4. dio....23.5 ili posle....idem sigurno u kino s kolegicama da gledam :wink: :)

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2011, 22:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2009, 13:02
remake ''Carrie''
Legendarni horor "Carrie" iz 1976. godine snimljen prema romanu Stephen King-a, ponovo će biti ekranizovan.
Novi scenario će napisati Roberto Aguirre-Sacasa , ali će i on biti baziran na priči o maturantkinji koja otkrije da poseduje natprirodne moći i počinje da se sveti svima koji su je na bilo koji način omalovažavali.
Za sada nije poznato ko će zameniti John Travoltu, Sissy Spacek i Piper Laurie koji su igrali glavne uloge u prvom filmu.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 10:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vin Diesel na svojoj facebook stranici objavljuje da se novi Riddick ubrzano priprema za sledeću godinu.
Pitch Black iz 1999. bio je fenomenalan (kad sam ga prvi put pogledao), ali Chronicles of Riddick iz 2004. bio je neoprostivo glup i infantilan, upravo zato jer je imao skuplju i veću produkciju. Evo oficijelnog sinopsisa trećeg dijela:

Citiraj:
Betrayed by his own kind and left for dead on a desolate planet, Riddick (Diesel) fights for survival against alien predators and becomes more powerful and dangerous than ever before. Soon bounty hunters from throughout the galaxy descend on Riddick only to find themselves pawns in his greater scheme for revenge. With his enemies right where he wants them, Riddick unleashes a vicious attack of vengeance before returning to his home planet of Furya to save it from destruction.

Jest da je serijal jadan naspram Aliena, Predatora i ostalih legendi, ali ovo je stvarno moćna muzička partitura iz njega:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5dmDpqunPbU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 15:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

gnusni_snjesko je napisao:
sva nada da ce Wiseman zvati ponovo zenu za ulogu

Snješko je bio vidovit, pretpostavi da će Len Wiseman (Underworld 1&2, Die Hard 4) zvati ženu Kate Beckinsale za ulogu u bespotrebnom remakeu Total Recalla,
kad ono stvarno se to desilo :lol:
I pored nje još Jessica Biel glumi? Ajde pogledaću.
http://www.imdb.com/title/tt1386703/

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 10:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
nekada uplasim sam sebe :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 13:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2009, 13:02
remake tarzana...
-Studio "Warner" planira snimanje rimejka kultnog filma "Tarzan" koji će, nadaju se, prerasti u trilogiju.Adam Cozad i Craig Brewer već pišu scenario za film studija "Warner Bros" koji bi trebalo da počne da se snima sledeće godine, ali to nije jedini scenario napisan za povratak kralja džungle.
"Warner" je 2008. godine angažovao scenariste da napišu priču o Tarzanu, a onda taj scenario odbacio i "naručio" drugi. Nakon snimanja prvog dela, studio planira da iskoristi odbačeni scenario po kojem je film trebalo da režira Steven Summers , i snimi nastavak filma.
"Warner Bros" planira da filmovi o čoveku koji je odrastao u džungli pretvore u serijal. Poslednji glumac koji je igrao Tarzana je Casper Van Dien.-

još jedan nastavak ''Bruce Almighty''
-Jim Carrey otkriva da je, pored "Glupana i tupana" u planu i snimanje nastavka filma iz 2003. godine "Svemogući Brus".Komičar je na promociji svog novog filma "Mr. Popper's Penguins" otkrio da je zainteresovan za snimanje nastavaka komedija “Glupan i Tupan” i "Svemogući Brus”.
“Svemogući Brus” u k ojem su pored Jim Carrey-a igrali i Jennifer Aniston i Morgan Freeman, dobio je svoj nastavak 2007. godine, ali u njemu je glavnu ulogu igrao Steve Carell.-

nastavak se sprema i za ''Salt''
-Filmski studio "Sony" potvrdio je da uskoro počinje snimanje drugog dela filma "Salt".Angelina Jolie će reprizirati ulogu Evelyn Salt, agenta CIA koja u prvom delu beži nakon što je optužena da je ruski špijun, a scenario će biti ponovo poveren Kurt Wimmer-u.Jolie je još u avgustu prošle godine izjavila kako bi želela da snimi i drugi deo ovog špijunskog trilera, ali su iz studija odlučili da sačekaju kako bi videli reakcije publike širom sveta na prvi deo ovog filma.
Redatelj Phillip Noyce neće sedeti na redateljskoj stolici, a ko će ga zameniti za sada nije poznato.-

...sve u svemu :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2011, 11:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Govno od filma zvano G. I. Joe: Rise of the Cobra dobiće prijeko potreban nastavak, zvaće se G. I. Joe 2: Cobra Strikes i, po svemu sudeći, u glavnim ulogama mogli bi se vratiti samo Channing Tatum kao Duke i Ray ’’Darth Maul’’ Park kao Snake Eyes. Kome to još treba? Film je tempiran za avgust 2012., ali srećom po nas, samo sedam dana kasnije stiže Expendables 2 da im preotme publiku. 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2011, 16:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
Halpert je napisao:
Govno od filma zvano G. I. Joe: Rise of the Cobra dobiće prijeko potreban nastavak, zvaće se G. I. Joe 2: Cobra Strikes i, po svemu sudeći, u glavnim ulogama mogli bi se vratiti samo Channing Tatum kao Duke i Ray ’’Darth Maul’’ Park kao Snake Eyes. Kome to još treba? Film je tempiran za avgust 2012., ali srećom po nas, samo sedam dana kasnije stiže Expendables 2 da im preotme publiku. 8)

I sad kad si to ovako napisao, ljudi će pomisliti da je Expendables dobar film. Ispravi se. :)

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 15:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nakon što su Sam Neill, Laura Dern i Jeff Goldblum zbog učestalih odgađanja odbili ponudu da glume u Jurassic Parku 4, Spielberg pravi reboot kao da se ništa nije desilo :roll:
Colin Firth i Cameron Diaz glume u remakeu Gambita (scenario napisala braća Coen) :roll:
Miyazuki radi na Porco Rosso 2 :oops:
Nakon TransFormersa i uskoro Robotecha, priprema se Voltron :oops: (meni je zanimljiviji Del Torov nadolazeći Pacific Rim)

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2011, 19:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

STIŽE RIMEJK 'VRANE'!!! :angry4:

Citiraj:
Studio Relativity Media recently announced remake of Alex Proyas' 1994's classic gothic tale The Crow, based on the James O'Barr's cult graphic novel.

New movie is planed to be a ''reinvention'' and possibly the beginning of new franchise.

Spanish director Juan Carlos Fresnadillo (Intacto, 28 Weeks Later) will serve as director.

Bradley Cooper is currently in talks to portray the character of Eric Draven. :angry4:

Jadni Brandon Lee se u grobu okreće.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2011, 19:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
Nick Cave je trebao pisati scenario ali pise ga jedan od scenarista umrlog Watchmen-a

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 432 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]