Halpert je napisao:
zLo_krme je napisao:
Halpert je napisao:
GaGa Krme, koliko se sjećam svi vi mlađi od 18 jedva ste čekali za Piratima s Kariba 2&3, da bi u konačnici ispali teško podnošljive golgote od filmova.
Ponos & Predrasude iz 2005. je ekranizacija knjige ko zna koja po redu, a serija ima svoj krug obožavatelja, čemu sad vagati između onog što Englezi vole konstantno snimati iznova i gledati?
?! KAkvi mlađi?
S knjigom se ne može porediti zato je nisam ni spominjala nego samo seriju.
U vezi ''mlađih'' mislio sam na one kojima je Johnny Depp tek 2003., nakon prvih Pirata s Kariba, postao idol (dakle ženska i dječja publika), a mi nešto ''stariji'' danas u tom retardiranom klaunu/klovnu s crvenom maramom na glavi više ne možemo prepoznati karakternu kult-ikonu iz 1990-tih koja u tom razdoblju nije marila za svoj komercijalni potencijal. Dakle ovaj današnji Johnny Depp (Pirati 2&3, Čarli u fabrici čokolade, Alisa, The Tourist...) koji zarađuje rekordne honorare i koji je omiljen kod najveće većine, NIJE onaj stari, ''independent'' Johnny Depp (iz prvih Burtonovih klasika, Odavno Mrtvog itd.).
Pa realno, sve izgleda kao da su se Englezi nadmetali ko će i kada će snimiti najbolju i najprirodnije dizajniranu / odglumljenu verziju P&P-a, nažalost čini se da ta konstanta neće stati sve dok je filma.
Sto se tice Johnny Deppa....i Pirata sa Kariba.....slazem se sa vama da Johnny vise nije onaj stari (ja mozda spadam medju ovu mladju publiku...20 mi je god.....)

Ali sam gledao neke njegove "starije" filmove, neke od njih ste naveli. I super su. Ali sada se sve promjenilo.
Sada su ga svi poceli gotiviti i cure a narocito djeca

Samo zbog njegovog izmotavanja i sege kroz citav film. (primjer pirati s kariba)

Na pocetku je bilo zabavno...ali sve od tada radi na isti fazon...tako da postaje vec poprilicno dosadno.
A sto se tice samog filma (Pirati s kariba 1,2,3....pa i nadolazeci 4....a cuo sam da ce ih biti jos) po meni je 1. dio bio najbolji ovi ostali mi se nesto nisu posebno svidjeli....posebno ne 2. Ali ipak volim tu vrstu filmova i skoro sam ih gledao ponovo

.
Ali ne zbog Johhny Deppa (zbog koga vecina gleda taj film), nego zbog samog doba u kojem je to smjesteno (XVII-XVIIIv.), te zanra filma ima svega i avanture i komedije i akcije i zbog nekih drugih glumaca koji su mi se dopali u filmu (Deppa u ovim filmovima nikako ne gotivim).....a moja 3 najomoljneija lika su : Geoffry Rush as
Hector Barbossa te Damian O'Hare as
Lt. Gillete i Greg Ellis as
Lt. Theodore Groves (ova dvojica na mom avataru)

Nisu imali neke upecatljive uloge u fimlu (PoC 1,3) ali su mi se onako kao likovi svidjeli. Nadam se da ce biti malo vise zastrupljeni u sljedecem filmu....jer ce Barbossa raditi za Britance

Film mislim da nece biti Bog zna sta...barem ja tako mislim....
Naravno ici cu ga gledati, pa cemo vidjeti sta ce biti.

(ako je malo nepovezan post izvinjavam se)