Kuruzovic je bio uvijek bez dlake na jeziku, i u srednjoj skoli cak, mada je on vrlo sposoban decko,i snalazi se dobro u tome sto radi koliko vidim i cujem
A sto se tice struje i Med . fak. to je jako zalosno, sto je iskljucena zbog neplacenog racuna, jer nisu fakultetu doznacena sredstva od strane Vlade(slicno kao i Klinickom centru).
A to sto su OKCeu iskljucili struju nije cudno, jer ta organizacija je u potpuno istoj baraci i mislim da fizicki nije bilo moguce da njima ukljuce a fakultetu i dalje drze ukljucenu struju. A osim toga, ne vidim cemu se digla tolika prasina, OK Balkan radio,njihovi comp-ovi i slicno...
ALi pobogu mi nisamo mogli da imamo kompresore, mikromotore, mikroskope i prakticni dijelovi ispita u sept roku su zavrseni budi-bog-sa-nama...
Mnogi studenti placaju skolarinu, placaju ispite pa opet nemaju struje da rade, slicno kao i OKC i drugi potstanari u prostorijama faxa su na istom,uvijek po studentima se sve odere...
Ne branim nikoga sa faksa, jer cinjenica je da se slabo uplacuju sredstva na ime fakulteta, a jos kad se pridoda i cinjenica da neki ljudi ne mogu da rijese neka najosnovnija pitanja, zahtjeve i slicno...onda ta situacija bez struje me nimalo ne iznenadjuje.
Na faxu postoje pravi ljudi, koji su suzbijani zbog politike a dekan se bira po politickoj pripadnosti a ne po kvalitetu, to je jako tragicno.....
Bez obzira na sve to, nisu imali pravo na Oxigenu da javno blate a da se ne upoznaju sa drugim dijelom storije !
A sto se tice Oxigena, ponekad ga slusam zbog muzike, ali me najcesce njihove emisije vecinom zivciraju, jer se svi nesto kao trude da su fensy, multietnicki pricaju, sto nije ni cudo kad se zna da je to medij preko koga se cuju rijeci nashih visokih predstavnika tj. okupatora, a zna se sta je njima glavni cilj....cjelovita multietnicka Bosna