banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 20:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2003, 15:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
gipsy_girl je napisao:
Najgora , koleginice ,jel mozes da mi pojasnis o cemu se tacno radi sa OKC-om, zar ih istjeruju iz onog dijela barake gdje je Zavod za anatomiju?
I po kome je konkretno pljuvao po Med. fak..posto nisam slusala gore pomenutu emisiju...

Ahm, dakle, nije bila u pitanju čitava emisija, već samo telefonski razgovor Malića sa Kuruzovićem iz OKC-a, a isključenje struje OKC-u je bio povod za taj razgovor od par minuta... Priča je valjda ta, da je OKC plaćao Med. faxu struju i grijanje, a oni su trebali pare proslijediti Elekrodistribuciji i Toplani, što nisu učinili, pa je OKC-u isključena struja. Ok, sve ja to kontam, bezze je stvarno, ništa ljudi ne mogu raditi bez struje, ali obojica su u tom razgovoru pričali priče kao "zar takvo nešto da uradi jedna obrazovna institucija i bla bla" kao da su svi sad sa Med. faxa podijelili lovu namijenjenu za struju OKC-a itd. Mislim, ako je već Malić htio da izvijesti o dešavanjima, što nije pozvao i drugu stranu i čuo šta oni imaju da kažu o tome, a ne ovako popljuvao je ljude koji su, prije svega, stariji od njega, da ne pominjem obrazovaniji, a koji najvjerovatnije ništa nisu krivi... Neko sigurno jeste kriv što je lova isparila i treba ga prozvati, ali ovo kako je on to uradio je baš sramota...
I tako, tad su najavili neki sastanak OKC-a sa predstavnicima Med. faxa koji je trebao biti održan prošlog petka, ali nisam čula šta se tu dešavalo i da li su riješili taj problem...
Eto, tako nekako...
gipsy_girl je napisao:
a sto se tice emisija na TMK, dobre su one navece, gdje idu pustanje muzickih zelja i citanje sms na odredjenu temu, recimo :ljubav, prevara,izlasci i slicno...

Slažem se... :)

Pozdrav ;)

P.S Je l' Jugosloven nešto htio reći? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2003, 18:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Mar 2002, 01:00
Da cova ima m.u.d.a da otvoreno prica o nekim stvarima.Prije neku noc gost je bio neki lik iz haga i otvoreno su pricali o ratnim zlocinima...kapa dole

A to za Med.fakultet nisam slusao mada znam neke ljude iz OKC-a i ljudi su mu rekli da su ih ovi "odradili" za lovu a nakon toga trebalo im je par dana da se dogovore za sastanak....Bezzzeeeeeee.Stariji od njega jesu,obrazovaniji takodje ali cini mi se da posteniji nisu :fadein: !!!Obrazovanje im ne dozvoljava da tek tako odrade organizaciju kakva je OKC (za mlade su uradili puno stvari)
A da je trebao nazvati i drugu stranu TREBAO je!!!
vozdrica :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2003, 18:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Postovanje prema draganu al brate zna biti dosadan ko smrt...
Ovo sa med. faxom nije nikakva novost... sramota je da naplacuju tolike pare za skolarinu i razne druge zajebancije a ne mogu da plate struju... i to bas da je ukljuce za ispit :roll: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2003, 19:04 
Početnik
Početnik

epek je napisao:
Postovanje prema draganu al brate zna biti dosadan ko smrt...
Ovo sa med. faxom nije nikakva novost... sramota je da naplacuju tolike pare za skolarinu i razne druge zajebancije a ne mogu da plate struju... i to bas da je ukljuce za ispit :roll: :drinking:

zna bas ponekad da dosadi auuuuuu
Ali u sustini cova je i hrabar i prilicno informisan.Dijana Vojo i Malic su sve sto valja na Oksigenu :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2003, 22:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Kuruzovic je bio uvijek bez dlake na jeziku, i u srednjoj skoli cak, mada je on vrlo sposoban decko,i snalazi se dobro u tome sto radi koliko vidim i cujem :wink:

A sto se tice struje i Med . fak. to je jako zalosno, sto je iskljucena zbog neplacenog racuna, jer nisu fakultetu doznacena sredstva od strane Vlade(slicno kao i Klinickom centru).

A to sto su OKCeu iskljucili struju nije cudno, jer ta organizacija je u potpuno istoj baraci i mislim da fizicki nije bilo moguce da njima ukljuce a fakultetu i dalje drze ukljucenu struju. A osim toga, ne vidim cemu se digla tolika prasina, OK Balkan radio,njihovi comp-ovi i slicno...
ALi pobogu mi nisamo mogli da imamo kompresore, mikromotore, mikroskope i prakticni dijelovi ispita u sept roku su zavrseni budi-bog-sa-nama...
Mnogi studenti placaju skolarinu, placaju ispite pa opet nemaju struje da rade, slicno kao i OKC i drugi potstanari u prostorijama faxa su na istom,uvijek po studentima se sve odere...

Ne branim nikoga sa faksa, jer cinjenica je da se slabo uplacuju sredstva na ime fakulteta, a jos kad se pridoda i cinjenica da neki ljudi ne mogu da rijese neka najosnovnija pitanja, zahtjeve i slicno...onda ta situacija bez struje me nimalo ne iznenadjuje.

Na faxu postoje pravi ljudi, koji su suzbijani zbog politike a dekan se bira po politickoj pripadnosti a ne po kvalitetu, to je jako tragicno.....

Bez obzira na sve to, nisu imali pravo na Oxigenu da javno blate a da se ne upoznaju sa drugim dijelom storije !

A sto se tice Oxigena, ponekad ga slusam zbog muzike, ali me najcesce njihove emisije vecinom zivciraju, jer se svi nesto kao trude da su fensy, multietnicki pricaju, sto nije ni cudo kad se zna da je to medij preko koga se cuju rijeci nashih visokih predstavnika tj. okupatora, a zna se sta je njima glavni cilj....cjelovita multietnicka Bosna :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2003, 23:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
gipsy_girl je napisao:
Na faxu postoje pravi ljudi, koji su suzbijani zbog politike a dekan se bira po politickoj pripadnosti a ne po kvalitetu, to je jako tragicno.....

Dekan izgleda se bira na period - dozivotno ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Sep 2003, 08:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da, sto se tice oksigena: ko fol oni su radio koji treba da slusa mladja populacija ovog grada, pustaju neku stranu muziku i tako to a ovamo poturaju vijesti svakog sata. Sta mlade ljude ovog grada zanima sta je visoki prdonja jeo danas za dorucak, mislim da ljude najmanje zanima politika a oni i dalje pustaju vijesti...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Sep 2003, 19:59 
Početnik
Početnik

epek je napisao:
Da, sto se tice oksigena: ko fol oni su radio koji treba da slusa mladja populacija ovog grada, pustaju neku stranu muziku i tako to a ovamo poturaju vijesti svakog sata. Sta mlade ljude ovog grada zanima sta je visoki prdonja jeo danas za dorucak, mislim da ljude najmanje zanima politika a oni i dalje pustaju vijesti...

Vidim da niko ne slusa oksigen a svi znaju sta se desava na radiju :P
Vidim da vam multietnicnost i nije u krvi, normalno ajmo braco svi ponovo u torrrrrrrrr. :evil: Ne slusam ih ni ja nesto cesto ali su meni ok.....Imaju svoj fazon i ne pice onako kako vjetar duva....

ps.voditeljice imaju jako zanimljive glasove pogotovo Dijana

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2003, 00:10 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Mar 2002, 01:00
gipsy_girl je napisao:
A sto se tice struje i Med . fak. to je jako zalosno, sto je iskljucena zbog neplacenog racuna, jer nisu fakultetu doznacena sredstva od strane Vlade(slicno kao i Klinickom centru).

Ovo za OKC i Medicinski fakultet, koliko znam glavna stvar je u tome da Vlada jeste uplatila novac za struju i slične troškove, ali da je sam Fakultet to potrošio u druge svrhe (čitaj plate). I zato se sad niko iz Vlade ne oglašava, niti ih ko proziva. Uradili su svoj dio posla, zapelo je na drugoj strani.
OKC je isto tako platio ono što je potrošio, Kuruzović je mahao nekim priznanicama na TV-u.
A struja je ubrzo puštena, nakon što se mnogo prašine podiglo u javnosti. Ali pitanje je koliko će to trajati pošto dug i dalje nije plaćen. Neko je izgleda urgirao, možda zato da se neke stvari dalje ne bi razotkrivale... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2003, 18:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Sep 2003, 13:24
Nisam bas upućen u dešavanja OKC-a. Samo mogu dati odgovor na kritiku vijesti. Prema CRA (Communications Regulatory Agency)- Regulatorna agencija za telekomunikacije BiH, radio koji ima program mora imati i neku informativnu emisiju, kao što su npr. vijesti, nešto kraće, tako traže i u skladu sa dobivanjem frekvencije je.
Za reklame se slažem da bi bile kraće, mada kao što rekoh ljudi i održavanje opreme se plaćaju, pa sve ide preko marketinga. Predajna oprema je najteža za održavanje, mislim kada se pokvari skupo je.
Neke radio stanice imaju sredstva ali ipak idu reklame, jer svi žele na slušaniju radio stanicu bez obzira na cijenu, bitno je da se čuje.
Ako postanem urednik neće biti mnogo reklama, ali ne znam da li će se ljudima svidjeti muzika. :lol:

NEkad.

Breath breath breath a little faster
Can you catch yourself

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2003, 22:42 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 24 Avg 2003, 07:38
Sta reci nego Zivjela nama Republika Srpska!!! A moze i Jugoslavija sa svim svojim pionirima...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2003, 18:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Za urednika sam se šalio, ali sam upućen u rad radio stanica (nekih).

Can you catch yourself

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Okt 2003, 12:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
radio koji ima program mora imati i neku informativnu emisiju

Balkan radio cini mi se nema vijesti...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Okt 2003, 16:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

NE slusam Balkan, ali vjerovatno ima neke informativne emisije, odosno Balkan je vezan za OKC, a sto znaci omladinski radio... Pogledajte da sve radio stanice imaju vijesti (barem sve), kao i Oksygen koji je muzicki radio ima kratke vijesti. Znam da je prema CRA definisano da imaju informativne emisije, ali zavisi do radio stanice...

Can you catch yourself

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2003, 18:16 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Big radio.Urbana ekstravaganca :evil: :evil: :evil: .Blablaonica :D :D :D .Rokenroller.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2003, 14:38 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Slusao sam ona dva leeka na Oksigenu sto nedeljom ujutro citaju novine od prosle sedmice.Nije los fazon sto se tice ideje,samo da jos malo skontaju pravac kojim idu.Konacno malo ozbiljuse i na Oksigenu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2003, 10:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
prestao sam slusati radio stanice jer uglavnom pustaju neku smarajucu komercijalu tipa Britni Spirs ili domacih skakavaca tipa Djogani (mada mi se cini da su oni narodnjaci ali hajd` kad ljudi kazu da su "dens")
bila je dobra stanica Kontakt radio na kojoj su pustali dobre muzike pa su nestali sa scene
ali muzika nije najveci problem zbog cega sam prestao slusati radio stanice iz bl/rs/bih - problem su bile voditeljke sa svojim odvratnim glasovima ...a tek kad pocnu da se smiju....uffff! radije ih ne slusam i mirno spavam

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2003, 16:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
bila je dobra stanica Kontakt radio na kojoj su pustali dobre muzike pa su nestali sa scene

Nestali? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2003, 11:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ma da
nesto se pojebalo oko plata njhovih pa su strajkali i vise ih nema

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2003, 16:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa koji je onda radio na 90.1 MHz?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]