banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 06:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Apr 2011, 20:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
WinstonWolfe je napisao:
Nećemo se porediti sa drugima, ali činjenica je da svi igraju i u subotu i u nedelju. Sad svi odjednom glume neke vjernike, a kad treba pola BG polupati i napraviti sranje onda su prvi, zašto tad ne poštuju bližnjeg svoga? Niđe veze, pola tih huligana i ne zna šta je post.

Tako nesto...
Veci je grijeh ove vase psovke i pogrdni nazivi nego sto bi u subotu otisli na stadio, od srca pjevali za voljeni klub ili samo sjedili, jeli spice..."bacili" koji aplauz itd.
Bez obzira, trebalo se nesto dogovoriti, ovako bez Delija derbi nece imati svoju draz.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 20:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ne prave se Delije odjednom veliki Srbi, ovaj bojkot traje vec godinama, a kao sto si mogao procitati u ovogodisnjem, a i prethodnim obrazlozenjima, ovo nije trenutni hir, nego zalog za buducnost i za neke nove generacije... Ako smo mi izpaceni i ne postujemo svoju veru, onda barem nekim buducim generacijama treba preneti pozitivan stav... Od necega se moralo poceti, a mi smo to uradili i verujem da ce istrajati u tome, bez obzira sa kim se igra na taj dan...

Kao sto su rekli, bilo bi licemerno da sada prekinu bojkot zato sto se igra sa partizanom, jer za ovakve stvari nije bitno ko je na drugoj strani terena...

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 20:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Hertzog je napisao:
Ne prave se Delije odjednom veliki Srbi, ovaj bojkot traje vec godinama, a kao sto si mogao procitati u ovogodisnjem, a i prethodnim obrazlozenjima, ovo nije trenutni hir, nego zalog za buducnost i za neke nove generacije... Ako smo mi izpaceni i ne postujemo svoju veru, onda barem nekim buducim generacijama treba preneti pozitivan stav... Od necega se moralo poceti, a mi smo to uradili i verujem da ce istrajati u tome, bez obzira sa kim se igra na taj dan...

Kao sto su rekli, bilo bi licemerno da sada prekinu bojkot zato sto se igra sa partizanom, jer za ovakve stvari nije bitno ko je na drugoj strani terena...

Nacrtaj mu :D

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 21:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
bob_rock je napisao:
Велика Субота 2001. године, Делије шире Православље испод Јужне трибине стадиона ЈНА:

http://www.youtube.com/watch?v=9Kab5HyD ... re=related

Znaci ovo ispada "oprostite nam nasu ruznu proslost". :D

Salu na stranu, nisam ja ni kritikovao bojkot i stav Cigana, cak ga i podrzavam na neki nacin.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Mnogo je to price u prazno...poistovjecivat vjeru sa necim kao sto je fudbal je glupost....sta npr ja da sam delija a nisam pravoslavac....sta onda....kod nas je igra slucaja da je veina delija pravoslavne vjeroispovjesti al previse se tu neke stvari generalizuju i prelako se vjeruje u tog boga....gdje su sad one floskule o tome kako je zvezda bitnija od svega....al ispade da je zvezda najbitnija,...osim kad nije...jer onda jbga eto nije.....

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 23:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa ne polazi se od toga da su sve Delije pravoslavci, ali mi smo drzava sa vecinskim pravoslavnim stanovnistvom i u tom slucaju je Vaskrs najveci praznik. Niko tebi ne brani da ides na stadion i da ne verujes u Boga, mislim da je stav vecine da se postuje vera, a samim tim postujem i tvoje drugacije opredeljenje. Svako ima svaoje prioritete

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 23:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
Пуно се глупости пише. Нити неко треба да осуђује гробаре што иду,нити неко треба срати Циганима што не иду. Једноставно као највећа па и без лажне скромности,прва група Србије,морамо покренути неке ствари са мртве тачке. Као што смо први морали нешто урадити по питању ножева и осталих срања,па и протјеривањем појединаца са трибине тако имамо обавезу и ово наставити као што смо и кренули прије пар година. Једноставно,ако ће ово прво довести да се за 10 година туче завршавају са модрицама и крвавим носом умјесто убода,можемо рећи урадили смо нешто. Ако ово друго доведе до тога да за 10 година никоме не падне на памет да закаже коло за Васкрс,па и по цијену титуле,моћи ћемо рећи,ми смо допринјели томе. Нема исти одјек када ово ураде Маринци,Мераклије ( нимало не потцјењујем поменуте,напротив) и када Цигани бојкотују дерби који одлучује о титули. Наравно да би био јачи одјек да и Гробари бојкотују,али шта је ту је...

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 23:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
трибина Б. Зељковић je napisao:
Пуно се глупости пише. Нити неко треба да осуђује гробаре што иду,нити неко треба срати Циганима што не иду. Једноставно као највећа па и без лажне скромности,прва група Србије,морамо покренути неке ствари са мртве тачке. Као што смо први морали нешто урадити по питању ножева и осталих срања,па и протјеривањем појединаца са трибине тако имамо обавезу и ово наставити као што смо и кренули прије пар година. Једноставно,ако ће ово прво довести да се за 10 година туче завршавају са модрицама и крвавим носом умјесто убода,можемо рећи урадили смо нешто. Ако ово друго доведе до тога да за 10 година никоме не падне на памет да закаже коло за Васкрс,па и по цијену титуле,моћи ћемо рећи,ми смо допринјели томе. Нема исти одјек када ово ураде Маринци,Мераклије ( нимало не потцјењујем поменуте,напротив) и када Цигани бојкотују дерби који одлучује о титули. Наравно да би био јачи одјек да и Гробари бојкотују,али шта је ту је...

=D>

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2011, 09:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
U pravu si Tribina mada neke stvari na nasoj ali i njihovoj tribini pokazuju da se neke stvari ne mogu tek tako iskorijeniti...

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2011, 09:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bilo bi i cudno da mogu, ipak je tu veliki broj ljudi i razlicitih podgrupa, logicno je da neke stvari teze idu

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2011, 20:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Обавезно штиво. ;-)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vn2-PGyV3zw[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 07:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Jadna ova zemlja ako ce nam navijacke grupe drzati pridike o moralu i vjeri. Uostalom, ne svidja mi se ta podjela na Delije i Zvezdase. Ko su oni da bilo kome brane odlazak na stadion? Glupost. Ostaviti klub bez podrske u utakmici koja odlucuje o prvaku.... :-?

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 08:50 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Mene zanima jedna stvar.Ako Talijani mogu da igraju na veliku subotu,Englezi i na Vaskrs,šta smeta Delijama?Ne vjerujem da su Srbi veći vjernici nego Talijani.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 09:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ne znam da li ste citali danasnji sport i intervju sa Dzajicem
jedna recenica mami osmijehe...
Pitaju ga kako Zvezdi ipak treba jaci tim za Evropu a on odgovara
Koliko sam upoznat na tome se vec uveliko radi....

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 09:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa red je da i nas sunce ogreje, ne secam se kada smo zadnji put igrali u evropi... Je li kupu uefa, ona grupa sa Bayernom, Boltonom... Davno to bilo, ne sluzi pamcenje :lol:
Mogla bi se i LS zaigrati, starno bi bio red da udjemo i tamo u grupnu fazu

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 09:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Acrobatico je napisao:
Jadna ova zemlja ako ce nam navijacke grupe drzati pridike o moralu i vjeri. Uostalom, ne svidja mi se ta podjela na Delije i Zvezdase. Ko su oni da bilo kome brane odlazak na stadion? Glupost. Ostaviti klub bez podrske u utakmici koja odlucuje o prvaku.... :-?

Акробатико брате, немој данас да мрачиш... То је завршена прича, ајд да ми одеремо мишеве данас у лавору без најбољих навијача на свијету, пред њиховим озвучењем, судијама и главоњом на челу колоне, па да нам побједа, титула и ЛШ буде слађа! :D

А и ако не буде тако, ми смо увијек Звезда, а они мали партизан.

Пуца ме нервоза, не могу дочекати почетак утакмице. Има да се олешим данас.
И зато:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i5RDluZlDqA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 09:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ima li neko raspolozen da se okupimo da gledamo utakmicu zajedno?

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 10:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ne bih ni ja da previše pravim osvrt na taj bojkot od strane navijača, ali rećiću samo da pravo na takve zahtjeve i insistiranje na odlaganju utakmica, može da pravi neko ko je iskreni i posvećeni vjernik. Ko je živio kreposno, postio čitav post, uzdržavao se od svih iskušenja, grešnih misli i loših navika. Isti onaj ko će sutra iskoristiti priliku da napravi svečaniji ručak, koji će opet ostati u pozadini vaskršnjih običaja i tradiciej, a da to ne bude krkanluk gigantskih razmjera, zaliven ogromnim količinama piva i rakije. E kad neko takav bude insistirao da se poštuju običaji i vjerska tradicija, onda možemo da govorimo o nekom legitimnom zahtjevu. Ovako svi dobro znamo da ni 10 odsto njih neće ispoštovati taj praznik, na dostojanstven način, pa samim tim taj zahtjev dosta gubi na kredibilitetu...

No to je priča za neku drugu temu...

O samoj utakmici...
Robi nema šta puno da krije niti da priprema neka spektakularna iznenađenja. Otkako je došao, stavio je do znanja, da želi Zvezdu, kojoj će protivnici da se prilagođavaju, koja će igrati svoju igru, bez obzira na protivnika, zbog čega i nema nekih previše sakrivanja eventualnog sastava.

Partizan je individualno jači i ako zvezdina odbrana kiksne 3-4 puta, ne sumnjam da će neko od njihovih individualaca, to dobro da iskoristi. Sa druge strane, timski je Zvezda od dolaska RObija, puno napredovala i sad djeluje kao kompaktnija cjelina, jasne fizionomije igre. Dok Stanojević, često koriguje taktiku i prilagođava je igračima koje ima, Robi insistira na 4-3-3 po svaku cijenu. U principu, iako Zvezda igra bolje, trenutno, ne treba zaboraviti da je u pitanju specifična utakmica, sa posebnim nabojem, načinom motivacije, gdje se u prošlosti često dešavalo da na papiru slabiji rival, pregazi protivnika. Iskreno, Zvezdina igra mi poslije puno godine, uliva povjerenje... Uglavnom iako Lukića ni malo ne gotivim, naprotiv, sviđa mi se njegova izjava u kojoj je rekao da se Zvezda neće žaliti ni ako izgubi, jer je sa Robijem na klupi, dobila mnogo više... Prilično jasna stvar.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 10:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Hertzog je napisao:
Ima li neko raspolozen da se okupimo da gledamo utakmicu zajedno?

Jeb ga, mogao sam ja da si pitao ranije, juce dogovorio vec nesto.. :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NmzFTgZwVYI[/youtube]

Ne mogu docekati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 11:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
_zoka je napisao:
Mene zanima jedna stvar.Ako Talijani mogu da igraju na veliku subotu,Englezi i na Vaskrs,šta smeta Delijama?Ne vjerujem da su Srbi veći vjernici nego Talijani.

Nisu samo Delije u pitanju, već se zvanično oglasila i Firma, možda i druge grupe.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]