banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 22:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Apr 2011, 19:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
soba 39 je napisao:
Ne znam koja je svrha ovo uopšte i igrati... :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=wZuO5YQ4 ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=Bxsh3Ghx ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=XS_1josW ... re=related

http://youtu.be/4sFTdP2-BKw

Ево само дио богатог репертоара наших поштених комшија...
Мало сте ми заборавни ви ПОШТЕНИ?!

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2011, 21:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=wZuO5YQ4 ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=Bxsh3Ghx ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=XS_1josW ... re=related

http://youtu.be/4sFTdP2-BKw

Ево само дио богатог репертоара наших поштених комшија...
Мало сте ми заборавни ви ПОШТЕНИ?!

I šta sad? To što je u prošlosti bilo odluka koje su išle na ruku jednima, sad je opravdano da se isto radi i drugima. Znači ako je neko u prošlosti krao, sad je u redu da kradu i drugi, jer zaboga mora da se održi kosmička ravnoteža...
I glupo je i pomisliti da je Zvezda recimo čista kao suza u svemu tome, da nikad nije namještala mečeve, ali je još gluplje kao kontraargument za sadašnje stanje, koristiti tezu "a kako ste vi onomad"...

Elem... Igra opet hvale vrijedna, iako je u pitanju fenjeraš, ali raduje ozbiljan pristup i što je još važnije, to da Robi polako, u tim i u formu vraća i pomalo zaboravljene. Perović poslije dugo vremena na nivou i još dva gola, Jevtić opet asistent. S obzirom da i osvjedočeni grobari, tipa Gorčina Stojanovića, priznaju da je Prosinečki stvarno dobar trener, da u kupu jeste nadmudrio Stanojevića, da je Zvezdi vratio igru, ostaje žal zbog toga što Robi na raspolagajnu nema nešto bolji tim... No polako, kao što rekoše u jednom komentaru: "Zvezda može da izgubi titulu ove godine, ali nipošto sebi ne smije da dopusti da izgubi Prosinečkog."

Eh da, i moj naklon za publiku... 11 hiljada duša na Marakani, a Zvezda igra sa fenjerašem. To je za današnje prilike u fudbalu na ovim prostorima nešto što se ne sreće često.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2011, 22:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ко о чему звезда о поштењу!
Сјећају ли се старији цигани оног дербија из1989. чини ми се,
када је ваш данашњи предсједник празилукић дао гол из стопостотног
офсајда у 90.минуту а судија шипка из бањалуке показао на центар ладно!
Па је за награду од џајке добио мерцедеса јумбаша...
Тај шипка је постао синоним за судијску неправду у сфрј!!!
Јели данас оно био пенал против чуке?

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2011, 22:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Gondra je napisao:
Ко о чему звезда о поштењу!
Сјећају ли се старији цигани оног дербија из1989. чини ми се,
када је ваш данашњи предсједник празилукић дао гол из стопостотног
офсајда у 90.минуту а судија шипка из бањалуке показао на центар ладно!
Па је за награду од џајке добио мерцедеса јумбаша...
Тај шипка је постао синоним за судијску неправду у сфрј!!!
Јели данас оно био пенал против чуке?

Da ne spomenu 1989 godinu pomislio bih da imas 10 godina...ovako me opasno zabrinjavas :D

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2011, 22:30 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Nema šta sad iduće kolo igraju sa Vojvodino kući. Ako pobijede Voša ispada iz trke, svaki drugi rezultat ih ostavlja u igri i naam dobro došao. Ali opet kako god okreneš moramo pobijediti i jedne i druge.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2011, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ја се сјећам дербија из 1948. године кад је судија Лемешић из Сплита признао други гол за Звезду који је дао Рајко Митић,а који је био из великог офсајда (види се на снимку). Звезда побједила са 3:0 и освојила Куп.

И онда је тај судија Лемешић добио за награду од Звезде картон Труманових јаја, 200 грама кафе и сок од зове на разблаживање.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 02:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
Ја се сјећам дербија из 1948. године кад је судија Лемешић из Сплита признао други гол за Звезду који је дао Рајко Митић,а који је био из великог офсајда (види се на снимку). Звезда побједила са 3:0 и освојила Куп.

И онда је тај судија Лемешић добио за награду од Звезде картон Труманових јаја, 200 грама кафе и сок од зове на разблаживање.

Dobio je i svabski sljem da moze leci kvocku u njemu... :)

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 07:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Franjevcima se igra raspala i nalaze se u dubokoj krizi, ... samo ih sudijski lopovluk odrzava u zivotu. Jasno je da i Vojvodina i Zvezda moraju da grizu i da napadnu. Bice zanimljivo do kraja sampionata u Srbiji.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 08:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
По мени, ништа неочекивано јуче. И у Суботици и у Београду.
Нећу да тупим о државном пројекту. Све је речено. Није се титула никад ријешила на дербију, па неће ни овај пут. Она се одлучује на "малим" утакмицама, а види се како то они рјешавају.

Ми играмо своју игру и требамо само у своје двориште гледати. РП ротацијом добија на свакој текми, много. Држи све играче наложенима, мотивисанима, са самопоуздањем и жељом новим доказивањем. Има ту мнооооогооо посла да се ради и да се увјежбава. Само овако наставити и играти своју игру. Прија гледати овакву Звезду, овако доминантно припремљену, тактички дисциплиновану, напаљену, кидишемо на противника. И понављам, са просјечним играчким кадром. Далеко је то још од оног правог, поготово сад кад видимо какве су могућности РП-а. Идемо ка циљу.
Лаза са Вошом ако извуче бод, помоћиће нам много, да не јуримо 2 гола на пашњаку. Ипак, то је све сад далеко, треба гледати сљедећег противника.

Citiraj:
3 месеца рада била су довољна једном човеку да нас натера да заборавимо 3 године муке, 3 смењене управе, 9 неуспешних дербија (све осим победе је неуспех), понижења и злопаћења по пашњацима широм Србије међ' шљивама. Један човек полако поставља темеље модерне Црвене Звезде, шмекерски тера своје колеге из супротних табора да траже изговоре и у нервози колутају очима тражећи оправдања за то што њихов тим за 90 минута пређе центар 3 пута. Један човек сваким својим гестом показује своју посвећеност, своју страст према фудбалу, своју преданост и рад која се манифестује сваког викенда на стадионима широм Србије. Он је успео да натера многе неверне Томе да повуку реч, он је успео да из многих играча извуче оно што нисмо имали прилике да видимо код претходника Библије и архиђакона, препородио је многе од којих је и ужа породица дигла руке. Он је тај који је разбио малер и најљућег ривала сатерао у мишју рупу.
Он је велики Роберт Просинечки.

Ево мало епских хвалоспјева, кад већ уживамо у побједи над Чуком... :D

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 08:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

[quote="bigman"]По мени, ништа неочекивано јуче. И у Суботици и у Београду.
Нећу да тупим о државном пројекту. Све је речено. Није се титула никад ријешила на дербију, па неће ни овај пут. Она се одлучује на "малим" утакмицама, а види се како то они рјешавају.

И шта сад ти хоћеш да кажеш молим те?! Колико ти имаш година,12?
Шта као поштена звезда се бори против злог Партизана коме помажу
судије,савез,држава,европска унија,ванземаљци,курци-палци...
Дај мани ме те приче живота ти...Државни пројекат,о животе...
Све се бојим да лукић сједи скрштених руку у својој канцеларији и моли
Бога да Партизан негдје киксне па да онда поштено узме титулу,јест како да не.
Кад је звезда прва и узме титулу онда је све ок,све је регуларно,чим није
на првом мјесту онда је посриједи завјера против стуба српства...
Те празилукићеве приче пију само клинци из основних школа,сваки озбиљан
навијач код нас,који има неки стаж иза себе зна да препозна ту
пропаганду...
На основу чега сте се ви мајке ти повампирили па тврдите да сте бољи тим
од ПФК? На основу једне побједе,пирове у купу? Хоћеш да кажеш
да имате боље играче можда? Партизан је тренутно у паду форме
али проће то и показаћемо да смо најачи клуб у Србији.Ни један тим
неможе константно да одигра добро цијелу сезону без осцилација па
ни Партизан! А ви ако узмете све текме у овој полусезони до краја
алал вам плајваз!

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 08:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ne mogu vjerovati koliko si nepismen.
Sram te bilo!

Bigman, ciji je to tekst?

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 09:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Koji se raspravljate sa grobljem
Oni su dobili 500 000 evra za hokejaski klub koji po pisanju medija igra jaku slo ligu. Malo zaguglas i vidis da igraju protiv juniora slovenackih timova jer su oni pravi klubovi u Interligi sa Medvescakom..
Njihov zenski kosarkaski klub je dobio 350 000 evra za takmicenje u regionalnoj ligi i jos 200 000 za igracice.

Mi treba da gledamo sebe, svoju igru . Pomaci su dobri ali nazalost i dalje imamo praznog hoda tokom meca koji mogu skupo da nas kostaju. Treba se boriti do kraja pa sta bude, raduje da Robi razislja o svemu ali i da u upravi napokon shvataju da nam za ozbiljniji fudbal trebaju kvalitetniji igraci....

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 10:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ташко je napisao:
Ne mogu vjerovati koliko si nepismen.
Sram te bilo!

Bigman, ciji je to tekst?

Тачно (болдовано). Бити неписмен, данас... Немам ријечи.

Текст је украден са другог форума, зарад забаве. 8)
Brigate BL je napisao:
Mi treba da gledamo sebe, svoju igru . Pomaci su dobri ali nazalost i dalje imamo praznog hoda tokom meca koji mogu skupo da nas kostaju. Treba se boriti do kraja pa sta bude, raduje da Robi razislja o svemu ali i da u upravi napokon shvataju da nam za ozbiljniji fudbal trebaju kvalitetniji igraci....

Што се тиче овога. То је нажалост тачно, још увијек. Иначе, са тим ће стално бити проблема, 90% шанси које екипе буду стварале против нас ће бити контре, полуконтре, трансформације... Грешке се морају свести на минимум, а агресивност остати као што је сада, евентуално мало појачати. Све екипе које смо прегазили су имали бар по 1 веома изгледну шансу, која долази најчешће из погрешног паса или изгубљене лопте неког од везњака-штопера. У овом систему је то неминовно, јер се одиграва ОГРОМАН борј пасова. Зато нам требају брзи играчи у задњој линији и јаки у дуелу. Поготово, мора се под хитно рјешавати питање са Адијем. Сјести и објаснити му неке ствари. Или играш или ти нема трансфера какав хоћеш и кад хоћеш...

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 11:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Rezultat toga je nasa taktika u kojoj posebno zadnji vezni nema prava na gresku. Nazalost Isah je cesto ima,iako ga ja bas gotivim zbog ogromne borbenosti, kao i MIcko zbog mladosti ili Laza. Ono sto raduje da je tih gresaka sve manje kako prvenstvo odmice...Inace , Evandra je milina gledati. Nakon raznih Krivokapica, Mugosa i slicnih napokom imamo pleja koji se vraca uzima loptu i zna sta ce sa njom uraditi
Sinoc je Koroman opet pokazao da nazalost nije za ovakav sistem, svaku loptu je ovjerio a dva puta nije ubacio prvo Tosicu a drugi put cini mi se Vesovicu. Znam kako djeluje na saigraca kad istrci a ovaj mu ne doda.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 11:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Koji se raspravljate sa grobljem
Oni su dobili 500 000 evra za hokejaski klub koji po pisanju medija igra jaku slo ligu. Malo zaguglas i vidis da igraju protiv juniora slovenackih timova jer su oni pravi klubovi u Interligi sa Medvescakom..
Njihov zenski kosarkaski klub je dobio 350 000 evra za takmicenje u regionalnoj ligi i jos 200 000 za igracice.

Загуглај мало пријатељу па ми реци гдје то игра ваш хокејашки клуб ако
уопште постоји,да не треба можда она да добије 500 000евра?!
Коју то лигу играју ваше кошаркашице,ти врли познаваоче спортски!
Најбољи клубови и треба да добију паре од града,државе као награду!
Ко вам је крив што сте само труло спортско друштво које грца у дуговима!
Да није можда Толе?

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 12:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Stanojević se juči iz Subotice vratio vozom pošto je automobil ovaj put poklonio Miloradu Mažiću

I de skinite ovog pismenog sa teme o CZ.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 13:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Momak je najveci mentol u poslednje skoro dvije godine na BL forumu... Bio je jedan slican baja davno al mu se ne mogu sjetiti imena... :)

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 14:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Momak je najveci mentol u poslednje skoro dvije godine na BL forumu... Bio je jedan slican baja davno al mu se ne mogu sjetiti imena... :)

:hiding:

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 14:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Gondra nas hokejaski klub koji postoji igra drugu madjarsku ligu i jako je los.
Poena mog posta je bio da drzava daje Partizanu cak i u sportovima koji su bezveze (cuj Hokej u kojem je Srbija medju najgorima u Evropi dobija pola miliona evra, da su to dali kosarkasi ja bih prvi rekao da trebaju jer ja cijenim i vase rezultate).
Kad govoris o nasem zenskom kosarkaskom klubu malo ti proguglaj i stani mirno...
28 puta sampioni, 10 puta osvajaci kupa i takodje prvaci EVROPE...

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 14:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ja bih na ovih par stvari, koje nekako počinju da liče na bolje dane za Zvezdu, dodao još par pozitivnih, od kojih me je jedna naprosto frapirala. Nakon prilično niskih medijskih napada od strane Đurića i ostalih mu guzobrisa, kako je Zvezda slavila ispadanje iz kupa, Lukić je reagovao krajnje gospodski, onako kako bih rekao da predsjednik jednog velikog kluba, treba da se ponaša. Ne sjećam se kompletne izjave, ali bilo je nešto u stilu, da je Partizan veliki klub, koji on poštuje kao velikog rivala i da nema potrebe da se spušta na nivo, da ga na bilo kojinačin omalovažava. Dakle u poređenju sa ranijim tiradama, ispadima, medijskim hajkama na vampire i vještice, ovo prosto zvuči, kao da nije Vladan Lukić... Da li mu je nekood nalogodavaca, naredio da više drži jezik za zubima ili je on shvatio, kako predsjednik Zvezde, treba i mora da se ponaša, zaista ne znam, ali konačno je naučio kako da pokaže malo dostojanstva...

Možda je učio od Robija...

Citiraj:
- Gledao sam utakmicu, neću da kažem da nisam gledao. Svi smo gledali, pogotovo iz stručnog štaba, jer je bilo zanimljivo pošto je do devedeset i nekog minuta bilo 1:1. Ne bih ulazio u to da li je sudija bio loš, dobar. Na kraju oni su pobedili sa pogotkom iz slobodnog udarca Tomića. Očekivao sam to. Odluka će pasti u meču koji svi očekujemo i koji sledi za dve nedelje. Derbi će odlučiti šampiona, to je barem moje mišljenje - kaže Prosinečki.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]