banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 13:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 87 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Apr 2011, 09:25 
Neshvatljivo ponasanje, za nekoga ko moze ostati napolju da misli da moze birati u takvim situacijama, licno mi je tesko povjerovati u tako nesto...

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 16:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2010, 20:23
U laži su kratke noge, a ko laže taj i krade, itd, itd...
lollipop je napisao:
ja da imam gdje rado bih nesto svoje domace posadila..

lollipop je napisao:
ja sam kupila nesto oko 2 dunuma i 300. od toga sam dio od 1700 kvadrata uzorala, poravnala, nasula zemlje

Kad treba drugima popovati, pravi se jave.

lollipop je napisao:
Stojanka Vidovic, supruga poginulog borca i izbjeglica iz Vogosce
ja bih ovu zenu posteno iskamdzijala motkom pred tom istom zgradom opstine.

tensSa je napisao:
Ako je to zaista istina treba je nogama izgaziti, a ne sibom...

blaf77 je napisao:
Pa nista, samo je pustiti nek crkne.

Znači ne vjerujem, toliko mržnje i bijesa... :( :( :(
Šta bi takvi ljudi uradili da im se neko obrati za pomoć?
Zahtjeva od države a ne od nas - pojedinaca, u čemu je onda problem? Šta to vama ili meni država daje pa ce zafaliti ako ode na drugu stranu? Treba im dati i više nego što zahtjevaju. Jesu li svi oni ludi što su ginuli, pa nisu mogli svi dezertirati i pobjeći odavde.

Situacija je takva kakva je, nažalost nema dovoljno za sve. Ali zašto je i to što je izgrađeno i dato - ono najlošije. Evidentno je da su zgrade i kuće rađene za porodice poginulih i izbjeglice jako lošeg kvaliteta. Takođe i ovaj primjer kuće za porodicu Poturović.

RTRS nije htjela da objavi prilog, jedina (za sada) je ATV.
Ono što su iz Centra za socijalni rad obećali - mačku o rep. Od posla za Damiru zasad nema ništa jer od petoro djece troje ide u školu, a dvoje su jos mali i ne mogu biti sami kući.

Novi momenat je taj da je u pomoć priskočio Caritas. Novi pod će biti urađen ali je potrebno sve izbaciti napolje. Zidovi i podovi su svuda propali - hodnik, sobe, kupatilo - sve, i ono što se grijalo i ono što nije... Sa strujom nešto nije u redu, ne radi ništa osim veš mašine i jedne sijalice, a i to je osposobljeno privremeno.

Zima je bila teška, djeca su se porazboljevala, drugari u školi im se rugaju da smrde (na vlagu), ali idu ljepši dani pa ce biti lakše. :)

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 17:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2011, 10:23
Sramota za ovu Drzavu.. Oni koji su se nalapali para zive u Dvorcu.. a sirotinju ko je*e, nazalost mnogo je ovde ljudi koji nemaju krov nad glavom, djece koja nemaju igracke, rodotelja bez posla. ratnih vojnih invalida kojima su invalidske penzije umanjene za 100%, bruka i sramota.. Ali neka to nam je ogledalo naseg sistema... Dok ostali napreduju mi idemo ka dnu..

I jos jedna stvar sirotinji netrebaju pare, oni su zadovoljni sitnicama.. Pare dajte nekom najbogatijem coveku u drzavi.. sirotinja ce pare sjebat

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 21:34 
draga gospojice, nemoj vaditi rijeci iz konteksta jer ti to bas ne ide od ruke... moje postove ili prikazi u cjelini ili nemoj citirati jer cu te prijaviti moderatorima... odakle tebi pravo da meni imputiras pricu kako bih zenu poginulog borca iskamdzijala a da si pri tome sav moj post i pozadinu price izbrisala...

posto vidim da nemas odgovor na moje pitanje, vec uzvracas corcima, o mom placu nije tvoje da raspravljas na ovoj temi.. taj plac nije prilagodjen za bastu, ali svakako tebi o tome necu pricati...

objasni ti nama sta si ucinila po pitanju pomoci porodici s pocetka, pa da ti svi od reda ovdje odamo pocast, i da.. zasto opravdavas zenu koja za svoje dvoje djece nece dvosoban stan u predgradju, vec veci u centru??? kad ti je tesko onda ne pitas...

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 21:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma lažeš da ćeš me prijaviti zbog istine :lol: molim te, nemoj.
To što sam ja uradila ili nisam pitaj njih, nije moje da o tome govorim, meni priznanje ne treba - nisam ja predmet priče.
Kad budem htjela da se ispovijedam znam gdje ću i kome ću.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Sada obe spustite loptu na zemlju.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 21:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Roger that :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 87 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Sva vremena su u UTC [ DST ]