banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 21:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 195 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Suspenzija
PostPoslato: 31 Mar 2011, 19:21 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Feb 2011, 01:38
d.a. je napisao:
walter samuel je napisao:

"Vaši" su, vođeni politikom, podigli karton na kojem piše "PROTIV".

а ја помислио да су и ваши партнери из Херцег Босне исто подигли картон.
значи само су Срби подигли против, само су Срби криви за све.
благо вама мултиетнићарима!

Da, Bevanda & co su uradili isto, ali ovo je banjalukaforum.com, pa sam spomenuo samo vas. Pri tome ne želim reći da su samo delegati iz Republike Srpske krivi za loše stanje u N/FSBiH. Krivi smo svi zajedno, ako si gledao klipove sa Skupštine, neki delegati iz Federacije su napali Čolakovića sa riječima "lopove", "lažove", itd. Iskreno, mislim da Bogdan Čeko obavlja daleko najveći posao od te trojke, da je daleko najbolji i najkompetentniji. Ima u Savezu kvalitetnih pojedinaca koji mogu donijeti napredak, ali se gube u nekompetentnosti mase.

UEFA je "evropska kuća fudbala". Primili su nas u svoju kuću. Daju nam finansijske injekcije. Ali, postave nam neke zahtjeve, jer to je njihova kuća, a mi ih ne prihvatimo. Ne može tako. Ovo nije korak ka rušenju Republike Srpske, ovo je korak ka normalizaciji fudbala u BiH. Imati jednog predsjednika, to je normalno. Imati tri, to nije normalno. Ovo je fudbal, pustite politiku. Na nivou države, imat ćemo tri predsjednika još stotinama godina. Neće ovo pokrenuti domino-efekat.

Ako "vaši" i dalje budu tvrdoglavi, sve ovo može rezultirati najgorom mjerom, a to je isključenje N/FSBiH iz UEFA-e. Ne znam da li ste svjesni šta znači isključenje.
Reprezentacija neće moći nastupati u kvalifikacijama, ali pošto većina vas ne navija za nju, recimo da to nije bitno. Ugovori svih igrača sa svim klubovima u BiH će biti automatski prekinuti! Odoše milioni uloženi u Borac niz vodu, a ne titula. Liga se neće više igrati jer ne bi bilo razloga za to. Sponzora, naravno, više nema, jer nemaju interesa. Možda će i omladinski pogoni prestati sa radom, jer valja i to finansirati.

Sad vi meni recite, ko to sebi može dati za pravo da podizanjem ruke prilikom glasanja, vrati na nulu sve ono na čemu su klubovi radili desetinama godina? Ko to može sebi dati za pravo da podizanjem ruke uništi snove hiljdama djece koji sanjaju da nekad obuku dres Borca, Želje, Sarajeva, Čelika, koji sanjaju da zaigraju za reprezentacije BiH, Srbije, Hrvatske. Ko to može sebi dati za pravo da oduzme posao stotinama ljudi koji žive od fudbala?

O Banjalučani, ima li među vama onih koji ne jebu ništa živo? Ni vlast, ni stranke, ni politiku uopće, ni Partizan, ni Zvezdu... Ima li onih koji samo iskreno vole fudbal, tu divnu igru? Fudbal i Borac.

Nama se još igra lopte, prijatelji. Neka fudbal pobijedi.
_zoka je napisao:
A, insistira zato što u svakoj drugoj državi na svijetu postoji samo jedan predsjednik N/FS.

A to je bitno zbog?Ako u drugim savezima jedu govna,trebamo i mi?Da su rekli da je cilj suspenzije borba protiv lopovluka i namještanja pa hajde ali suspenzija zbog toga što svi savezi osim našeg imaju jednog predsjednika..... :lol:

Pa, nije baš da UEFA insistira na promjeni Statuta samo zbog ove rečenice koju sam ja napisao. :) Gore sam dosta toga objasnio.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2011, 20:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Мало сам пречистио тему, пробајте се држати наслова и ако је могуће смањите политику, знам да је тема таква да је тешко избјећи политички осврт али пробајте, јер ово је пдф спорт.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2011, 21:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
O Banjalučani, ima li među vama onih koji ne jebu ništa živo? Ni vlast, ni stranke, ni politiku uopće, ni Partizan, ni Zvezdu... Ima li onih koji samo iskreno vole fudbal, tu divnu igru? Fudbal i Borac.

Е фудбалер, хајде објасни ову реченицу и нама неписменима...

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2011, 22:43 
Početnik
Početnik

Silvio Dante je napisao:
Citiraj:

Е фудбалер, хајде објасни ову реченицу и нама неписменима...

Da, pomalo sam se nespretno izrazio, pa se tvrdnja može nazvati kontradiktornom. Međutim, savršeno ti je jasno šta sam htio reći. Evo jedan komentar navijača Borca, čovjek sve rekao:

Citiraj:
Ovdje je podjela vrlo jasna,oni kojima je Borac istinski u srcu su nesrecni zbog ove suspenzije,a oni zvezdasi i partizanovci koji su klub poceli pratiti unazad dvije godine, otkad je to moderno su jako srecni zbog ovoga i uzivaju u cijeloj situaciji, jer misle da su rekli istorijsko NE Sarajevu,a neigranje vase reprezentacije u kvalifikacijama je za njih vaznije od igranja Borca u Evropi.
Da ne bude zabune zbog ovoga vase reprezentacije,mislim da svi znate za cinjenicu da se ovdje navija za Srbiju,da se ne lazemo i ne petljamo.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2011, 23:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Интереси РС и српског народа су испред интереса Борца, Партизана, звезде или било ког другог клуба.

А овај стари вултурес, би треба да зна да његову трибину чини једно 60-70% ликова који су некада навијали за Партизан или звезду. Е сад што је погођен борац њему смета али да је на месту Борца Леотар или Славија био би најгрлатији у овом "историјском НЕ".

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 00:29 
Početnik
Početnik

Silvio Dante je napisao:
Интереси РС и српског народа су испред интереса Борца, Партизана, звезде или било ког другог клуба.

OK, to je u redu. Ali, ovdje je problem što je odabrana pogrešna institucija. Interesi RS i srpskog naroda se brane u parlamentima, skupštinama, gdje već, politika me uopće ne interesuje, a u zgradi N/FSBiH se raspravlja o fudbalu. Bar bi bilo normalno da se o tome raspravlja.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 01:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:

OK, to je u redu. Ali, ovdje je problem što je odabrana pogrešna institucija. Interesi RS i srpskog naroda se brane u parlamentima, skupštinama, gdje već, politika me uopće ne interesuje, a u zgradi N/FSBiH se raspravlja o fudbalu. Bar bi bilo normalno da se o tome raspravlja.

Да али кад не би било политике у том савезу. Овако, како је - тако је, јасно је да је политика у питању а пошто је тако онда се мора деловати политички.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 01:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Trebalo ih je eliminisati ranije. Ali ovi nesretnici izgleda su nesposobni i da opstruisu.

Nadam se da su Bosanci odigrali svoje.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 07:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
"Raja" na ss.ba je zakljucila da je Dodik opet glavni problem...
:lol:

Otvori se zemljo. Kompleksi su cudo.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 07:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ташко je napisao:
"Raja" na ss.ba je zakljucila da je Dodik opet glavni problem...
:lol:

Otvori se zemljo. Kompleksi su cudo.

LAKTASKI VOZD! :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 09:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Dec 2009, 18:27
Ode tema u smjeru u kojem nisam zelio da ide. Dobro je jedan od admina zakljucio da izgleda ne moze bez politike.

Ja ovako gledam na stvari,
stav fudbalskog vodstva rs-e se nece promijeniti, ali pokusavam da skontam koji ce biti epilog,reperkusije. Suspenzija ce od danas biti automatska, ali sta dalje!? Mozda ce biti puno jasnije nakon podneva kada se ocekuje saopstenje eufe...

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 09:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Званично је потврђено.

http://www.fifa.com/aboutfifa/federatio ... 10136.html

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 10:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Браво за УЕФУ!

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 11:23 
meni jedino zao borca, juce citam i dodik i dragoljub obecali pomoc i rijesiti te neke finansijske zavrzlame da borac moze igrati i etoooooo

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 11:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Полако са жаљењем, ко зна шта се ваља иза брда. :wink:

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 11:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ma ovo je prvoaprilska šala ćaće Fifa i matere Uefa.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 11:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
goran2909 je napisao:
Браво за УЕФУ!

Jel' zato što nećeš na jesen vidjeti Borac u CL? (ako se stvari do tada ne srede)

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 12:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ти си неки шалџија? Знаш врло добро на шта сам мислио.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 12:12 
Početnik
Početnik

Silvio Dante je napisao:
Да али кад не би било политике у том савезу. Овако, како је - тако је, јасно је да је политика у питању а пошто је тако онда се мора деловати политички.

:cry:

Citiraj:
William Gaillard: Suspenzija će trajati sve dok se Statut ne usvoji

Citiraj:
Da li ste vi dobili otkaz?

"Ama jesam, to valjda već znate! Nova metla bolje mete. Niko od admistracije u N/FSBiH neće ostati. Ma neće ostati ni redar! FIFA hoće nove kadrove, nove i bolje ljude", kategoričan je Čolaković.

Kakva politika postoji u ovom zahtjevu UEFA-e? Vidiš da su i delegati iz Federacije izgubili posao, ni njima ovo ne odgovara, nisu oni ovo tražili nego UEFA, čovječe, UEFA! Koliko još treba ponoviti? :cry: Izjava Gaillarda potvrđuje onu tvrdnju da UEFA "ratove" ne gubi.
Evo, Ivica Osim je sinoć gostovao u jednoj emisiji, i može se primijetiti da kod njega postoji želja da pomogne, da donese napredak. Ko može poželjeti boljeg i objektivnijeg predsjednika? Nastala bi normalna situacija sa jednim predsjednikom, i to legendom koju cijene u cijelom svijetu.
Inače, bilo je predloženo ovima iz Saveza da Osim ide s njima na neki sastanak sa UEFA-om, međutim ovi su se pobunili i nisu pristali, rekli su: "Pa, šta ćemo mi tamo ako ide Osim, šta ćemo mi predstavljati, ko smo mi?" :wink:

goran2909 je napisao:
Браво за УЕФУ!

"Bravo za UEFU, a grb Borca na avataru. Ma, rodila ga majka pametnog. Pravi navijač, nema šta. I u potpunosti razmišlja svojom glavom.

Poslednji put menjao walter samuel dana 01 Apr 2011, 12:21, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 12:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Да прави, док се год ова земља зове БиХ саботираћу је на све начине па макар и мене то укопало!!
Ово говорим као окупирани Србин у вјештачкој творевнини а не као навијач!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 195 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]