Oпет ја

. Мислим да у неким стварима нисте у праву. Ок за Пита,сигурно један од најбољих икад ( ако не и најбољи ),и мени омиљен још када је хтио пребити Орешара

,али нема шансе да би данас прошао са онаквим бекендом. Што се тиче ових шљакаша,све је то у реду,али колико је трајао Мустер? Кориа,Бругера и Куертен,па они кад су силазили са шљаке осјећали су се као ја у бусу пуном Гробара 94. пред рукометни дерби на Бањици. Ако сте их гледали уживо можете их сад упоредити са Алмагром,Вердаском ( прошле године ) и Ферером и не би имали шансе. О Надалу да не говорим,а он доминира и на брзим подлогама. Оно што је он радио прошле године на свим подлогама је до сада невиђено. Што се тиче Налбандијана,чвака у глави и то је то. Није константан. Па и Марко Мирнег,када је освојио челенџер у Бањалуци је играо тенис за топ 10,али може на том нивоу играти 7 дана годишње. Још гори је Сафин,који дође у Монте Карлу на тренинг мамуран,у боролетама,са чарапом око врата. Стане 10 минута на мале и каже доста је

. Краљ. Али боли га рацку,има кеша и ужива.
Што се тиче спинова. Индијан Велс је спорија подлога од Мајамија,спора као шљака и ту не побјеђује број винера већ мање грешака. Па ни Федерер,у најбољој форми кад је био и који удара јаче од Новака га није могао добити на винере на спорој подлози. Друго,сад је физички скоро као Надал па може издржати дуже поене. Треће,имао је проблема са својим најјачим ударцем,ретерном, сат времена,зато је изгубио сет. Нема ништа теже од кика љеворуког играча. Ем што скаче криво,ем је наопако од десноруког играча. Кад је ушао у ритам помео га је. Нема везе ударац по средини,битна је дужина,а ту је без премца у свијету. Зато и сабије Федерера,који,кад лаички погледаш,има бољи сервис,форхенд,слајс,волеје и изгуби. Како? Па на ретерн и дужину лопте у релију. Прије му је забијао по 20 асова,сад не може ни 5,ту је разлика. Мало сам се расписао,нећу више. Поздрав